27.1.2015

January Liv Box


Tee tänään pieni asia parantaaksesi oloasi... ja toista sama huomenna.

Olisi jälleen aika, Liv boxi on tullut ja likipitäen testattu. Heti alkuun on sanottava, että tämä boksien kokemus on ollut erikoinen, kolmessa kuukaudessa on heilahdeltu laadun välillä aika tavalla ja omalla kohdalla tämä alkoi jo olemaan toimiva boksi. Viidestä tuotteesta kolme oli sen kokoisia missä niitä myydäänkin, eli tavaraa ainakin oli.

Philosophy The Microdelivery Peel Kit (76€/60ml + 60ml)

Kaksi vaikutteinen kuorinta Philosophyltä joka on itseasiassa edelleen kokeilematta. Miksi? Ihoni on sen verran herkkä, että suhtaudun näihin vähän varauksella. Viimeksi iho päätti kuoriutua kokeillessani uutta seerumia ja voidetta. Kokemus se sekin todeta, että tämä seerumi kuorikin sitten kaiken. Eikä tästä ole edes kuukautta, niin ehkä ymmärrettävästi suhtaudun varauksella kaikkiin tämmöisiin tällä hetkelllä.


Rimmel BB Cream 9 in 1 (ovh 11,90€ / 30ml)

Olen BB voiteiden suurkuluttaja ja mielelläni kokeilin tätäkin. Suosikkini ovat tähän saakka olleet L'Orealilta ja BodyShopilta ja ovat jatkossakin työpäivinä. Vaan kun on tarve vähän suuremmalle peitolle johon voi päälle vain huitaista ripauksen puuteria niin valitsen tämän. Eli viikonloppuina. Oivallinen voide jos ei ehdi/halua laittaa paljon tavaraa naamaansa. Peittävämpi kuin muut kokeilemani BB:t, itse olisin sanonut olevan CC:voide. Tämä on myös huomattavasti paksumpaa kuin hyvin nestemäiset joihin olen tottunut. Eikä ollenkaan rasvaista, semmoista kuivempaa. Sanotaan näin, että ihan hyvä. En ole ihan varma ostanko uudelleen, mutta kyllä tämä käytettyä ainakin tulee.


Cutrin Chooz Refressing Dry-Shamppoo (ovh 15,90€ / 200ml)

Tämän tuotteen rinnakkaistuotteena oli osassa bokseista tuuheuttaja ja osassa bokseista hiuksiin jätettävä hoitoaine. Kolmesta tuotteesta tämä oli ainut joka oli minulle jo ennestään tuttu. Yhden purkin verran kulutettukin tavaraa. Tämä ei ole, omaan makuuni, paras mahdollinen kuivashamppoo. Pidän Batistinesta enemmän, mutta ei tämä huono ole. Antaa luonnollisemman lopputuloksen kuin Batistine, joten siinä mielessä erityyppinen. Ei siis yllä suosikiksi saakka, mutta tulee kyllä aivan varmasti käytettyä kokonaan.


Lumene Ultra Sensitive Rahoittava ja Kosteuttava Naamio (17,90 / 75ml)

Tämän kanssa osuttiin sitten maaliin allekirjoittaneen kohdalla. Vaikka en kuori ihoani läheskään joka viikko niin kosteuttava naamio on ollut ahkerassa käytössä viikoittain silti. Ilmeisesti tämän koostumusta on vaihdettu, koska omistin edellisen tällaisen, kaksi purkkia. Listalla oli uusi naamion osto kun tämä tuli. Tätä ihan samaa Lumenen sensitiveä. Suosittelen tätä siis lämpimästi, tykkään mielettömän paljon.


La Roche-Posay Lipkar Baume AP - voide (ovh 9€ / 200ml)

Tämän vartalorasvan kokeilu jäi yhteen kertaan. Sanon heti, että tässä ei ole mitään vikaa. Mutta se on matka kokoinen joten se saa jäädä odottamaan reissuja. Vaikka olen kasvojen ihostani todella tarkka, niin kroppa tuntuu kestävän mitä vaan hajusteetonta ja koska niitä on isojakin purkkeja tarjolla kotona niin jätän matkakoot ennemmin matkoja varten. Tuote, jonka voisin ostaa isonakin purkkina varsin hyvin, mutta ei voi sanoa, että mitenkään extra ilahtunut olisin. Tosin, tuoksuton vartalorasva on tuoksuton vartalorasva. Ei mitenkään jännittävä tuote.


Tässä siis Tammikun boksi ja mietteeni. Jatkoinko tilaustani? En. Ei siksi, että tämä boksi olisi ollut pettymys, mutta laatuvaihtelu oli mielestäni sen verran suurta, että en kokenut tätä enää mielekkääksi. Rakastan uusien tuotteiden kokeilua, mutta tämä vaan ole se minun juttuni. Tuotteet olivat laadukkaita ja saatan tilata boksin joskus toistekin yhden erän verran, mutta tällä kertaa tämä oli tässä. Hauska kokeilu, mutta ei sitten kuitenkaan ihan se oma juttu.

Miltä sisältö teistä näytti?
Hyvää tiistaita!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

20 kommenttia:

 1. Naamio ja bb-voide kiinnostaisi. Tuo liv box on kyllä kiinnostava paketti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mielenkiintoinen ja kiinnostava konsepti, vaan ei ehkä ihan mun juttu. BB voide oli mielenkiintoinen ja naamiota en varmaan voi hehkuttaa tarpeeksi ;)

   Poista
 2. Mulle on tullut boksi jo puolentoista ajan ja niissä on todellakin liian suuri vaihtelu. Mutta aina on se pieni jännitys, mitä seuraavan kuun paketti tuokaan tullessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännityksen myönnän kyllä, onhan se kiva saada joka kuukausi jotain pientä jännää postin mukana :)

   Poista
 3. Näyttää todella mielenkiintoiselta kombolta tuo tämän kuukauden setti.

  VastaaPoista
 4. Kuorinta on niin mun lemppisjuttu mutta ymmärrän jos varoen niitä testailet. Ihania juttuja olet saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa tykännyt kokeilla vaikka mitä kunnes tapahtui tämä ihon protesti viimeksi, kokeilen tuonkin aikanaan vaan annetaan iholle ensin aikaa toipua :)

   Poista
 5. Oli kyllä kiva boxi, tämä oli nyt kolmen kuukauden aikana ihan ykkönen. Muutoin olen kyllä ollut todella tyytyväinen, kaksi aiempaa himppasen notkahtivat. Mutta aina ei voi onnistua.

  Cutrinin hiuksiin jätettävä on aivan megahyvä lasten takkuihin ja ankarassa käytössä. :)

  Iloista tiistaita Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin tässä, että lienee paikallaan ostaa ja kokeilla sitä hiuksiin jätettävää hoitoa, on meinaan sen verran takkuun taipuva tuo oma hiusten laatuni, että voisi auttaa.

   Hyvää tiistai-iltaa Tiia! <3

   Poista
 6. Tuota Lumenen naamiota fanitetaan myös täällä kovasti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan ykkönen ainakin itselleni. Hyvä hinta-laatusuhde ja kotimainen. Ennen kaikkea toimiva <3

   Poista
 7. Lumenen naamio menee kyllä ostoslistalle, josko siitä olisi apua talven kuivattamalle nassulleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ainakin kokeilemaan, tuskin iho voi ainakaan likaa kosteutua tällä kelillä ja kuivalla huoneilmalla :)

   Poista
 8. Minusta voisit hiukan kiinnittää huomiota oikeinkirjoitukseen. Äkkiseltään, ilman sen ihmeempää etsimistä, sattui silmääni pelkästään tästä tekstistä lähemmäs kymmenen yhdyssanavirhettä, muista kielioppivirheistä nyt puhumattakaan.

  Eikö sinua itseäsi yhtään nolota? Heikko kirjallinen ilmaisukyky antaa henkilöstä aika yksinkertaisen kuvan, sekä täällä blogimaailmassa että myös muissa työyhteyksissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeinkirjoitukseen on lukihäiriöllä valtava merkitys, ongelma jonka mm. se mainitsemasi työnantajani tietää ja tiedostaa kyllä varsin hyvin. Kannatan lukemaan vanhan postaukseni aiheesta: http://xlelamaa.blogspot.fi/2013/05/me-and-my-books.html

   Ja mitä tulee siihen, nolottaako minua, että minulla on lukihäiriö? Ei todellakaan. En usko, että meistä kukaan on koskaan millään elämän alueella täydellinen tai valmis, aina voi kehittää itseään ja omalla kohdallani koen blogin pitämisen tärkeäksi välineeksi pitää yllä myös kielellistä osaamistani, jotta kirjoittamiseen kahdella kielellä pysyy tuntuma.

   Poista
 9. Millaisen kuvan saa sitten henkilöstä joka kyselee toiselta tuollaisia? "Hyvää hyvyyttään" vai ennemminkin ilkeilläkseen? Suhteellisen tylyä joka tapauksessa.

  Tuossa tekstissä, tai muissakaan, ei ole ollut mitään mistä pitäisi nolostua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että kovin monet kokevat nämä kommentit vain "Hyvää minä vain tarkoitin" - kategoriaan kuuluviksi. Kiitos sanoistasi <3 En jaksa nolostua siksi, että en ole täydellinen ;)

   Poista
 10. Lumenen naamio vaikutti mielenkiintoiselta, sitä voisi kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Ei ole minusta ainakaan pahan hintainen kokeilu ja tosiaan itselleni jo kolmas purkki samaa tuotetta, edelliset kaksi maksoin ihan itse.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!