5.1.2015

New skirt


Pukeutuminen on elämän tapa.
- Yves Saint Laurent -

Instagrammissa minua seuraavat tietävätkin, että voitin marraskuun Junarosen #junarosemyway kilpailun ja kilpailuvoittona sain valita itselleni muutaman vaatteen verkkokauppansa valikoimasta. Tanskasta postitetut vaatteet saapuivat nopealla tahdilla ja sainkin mieluisan hameen ja puseron kotiin. Pusero odottaa vielä ensi esiintymistänsä blogissa, mutta hame pääsi nopeasti käyttöön. Sopivan polvimittainen ja aika yksitoikkoisen värinenkin. Vaan kuvio on se, joka minua tässä kaunokaisessa viehätti. Vähän erilainen kuin ne tavalliset työvaatteeni vaan sama istuvuus kun Junarosen muissakin vaatteissa. Kaikin puolin minulle hyvä siis.

Lisäsin kokonaisuuteen neuleen ja vielä karvaliivinkin. Väriä tuona jäätävän kylmänä päivänä toi punainen huivi. Oli muuten sekä malli, että kuvaaja jäässä näitä ottaessa, vaikka aurinko paistoikin. Vähän erilainen työkokonaisuus, en tiedä tuleeko sitä jatkossa miten paljon puettua noin, ehkä jakun kanssa? Vyötä tämä ainakin kaipasi. Vaan hyvä ensimmäinen kokeilu.

Hyvää maanantaita ja uutta alkanutta viikkoa!


Dressing is a way of life.
- Yves Saint Laurent -

Some of you might know that on November I got this lovely proce from #junarosemyway competition in Instragram. I got to select couple of items on their webbage and was really pleased to get them. Another ones, white blouse, is yet to be seen, but this lovely skirt I adore! Lovely lenght and just great for work. Having that little something that mostly is missing on my office clothings. Adding fur vest and some red made this something I can wear many times. Maybe I would add a belt next time tough, I think the outfit needs it.

Great Monday and begining of new week.

Pusero/Blouse: Esprit // Hame/Skirt: JUNAROSE // Liivi/Vest: Next //
Kengä/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Mark's and Spencer


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

22 kommenttia:

 1. Tuo pituus ja kuvio hameessa on aivan täydellinen. Ihana voitto siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin! Ihana löytää kerrankin vähän pidempi hame. Menee töissäkin.

   Poista
 2. Todella kivaa että voitit, ja tuo hame sopii sinulle kuin nenä päähän. Erityisesti tuon karvaliivin kanssa paritettuna toimii todella hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvaliivi oli heti ensimmäinen johon sen halusin yhdistää, keväämmällä sitten joku värikäs kevyt pusero. Vielä on vähän viileä siihen, joten neuleilla mennään.

   Poista
 3. Kaunis hame ja sopii hyvin sulle. Hyvä valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna, se istui paremmin kun uskalsin toivoa.

   Poista
 4. Tosi kiva hame, sopii hyvin sinulle! Peukut pakkasessa poseeraamisesta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Kiitoksia. Onnea on nopeasti kuvat ottava työkaveri jonka takia en ihan jäädy pystyyn tuolla vaan sukellamme nopeasti sisälle. Ovelle on tuosta semmoinen 15 metriä :D

   Poista
 5. Muakin viehättää tuo kuvio ja aina välillä on ollut harkinnassa samanoloisella kuosilla varustetut paksut sukkikset tai leggingsit, mutta vielä on jääneet kauppaan, kun ei ole ollut mitään kivaa ala(vai ylä?)osaa, jonka niihin yhdistää.

  Onnea vielä kerran voitosta! Tuli oikeaan osoitteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka! Minua viehättää ihan mustavalkoisuus tai sitten joku tosi värikäs juttu tuon kuvion kanssa.

   Poista
 6. Hame on kyllä ihan nappivalinta. Tosi kaunis kuosi. Töihin liivin tai jakun alle valkoinen kauluspaita vois olla hyvä yhdistelmä.

  Luin vasta tänään eilisen postauksesi ja samoilla mietteillä ollaan täälläkin. Olisko vuosi 2015 vihdoin se, jolloin pystyisin ottamaan aikaa omaan hyvinvointiini. Sitä olen joululomalla pohtinut. Viime vuosi alkoi toiveikkaana uusien työkuvioiden myötä ja ajattelin, että ne monen vuoden isot myllerrykset antaisivat vihdoin jonkinlaisen työrauhan. Mutta jo helmikuun lopulla tuli taas uutta isoa muutosta, joka vei kaiken ajan ja energian kesäkuun loppuun asti. Toki siinä oli paljon hyvääkin oppia ja löysin ihan uusia ulottuvuuksia itsestäni. Mutta kaikki energia meni taas sinne töihin (kuten niin monena aikaisempanakin vuotena), eikä liikunnat ja ruokailut taaskaan päässeet toteutumisessa kovinkaan pitkälle. Ehkä kuitenkin sen opin, että sauvakävely on mun juttu ja se riittää lajina. Kertoja vaan pitäisi saada lisättyä (ja reilusti!). Syömisessä jos edes pysyis poissa napostelusta ja herkuista ja yrittäis syödä vihanneksia, hedelmiä ja juoda paljon enemmän vettä, kuin vain sen yhden lasin per päivä. Ja vaikka töissä olis kiire, niin tekis edes pienen reippaan kävelylenkin, vaikka joka toinen päivä. Koiran kanssa saan happihyppelyn joka ilta mutta siinä ei kunto nouse, pysyy vaan poissa jääkaapilta:)) Yritetään siis yhdessä tänä vuonna pitää huolta itsestämme. Hoikkuutta en minäkään tavoittele vaan hyvää oloa ja jaksamista ja terveellisiä välipaloja - ja pitää muistaa juoda vettä, vaikka edes 5-6 lasia päivässä alkuun. Nyt on akut ladattu lomalla, enää pitäis ottaa itseäni niskasta kiinni. Hmmmm... Tsemppiä meille! T. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välipäivinä tuo remmonpi look oli hyvä, tiukemmassa menossa sitten musta jakku ja valkoinen pusero lienevät varsin paikallaan, totta puhut.

   Veden kanssa minulla on helpottanut töissä pöydällä kannu. Sen täytän joka aamu ja se reipas litra tulee vähintään juotua työn ohessa. Joskus tosin painottaen vahvasti iltapäivään :D Uskon että me molemmat saamme elämän paremmin raitelleen tänä vuonna! Ehdottomasti yritetään yhdessä ja toisiamme tukien!

   Poista
 7. Onpa tosi kiva hame, kuviointi antaa ihanasti ilmettä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Kivaa kun on joskus hameessakin jotain menoa :)

   Poista
 8. Täältä iso peukku hameen kuosille :)
  Karvaliivin kanssa lyömätön yhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, jotenkina arvasin, että tämä saattaisi olla sinulle todella mieleen ;)

   Poista
 9. Kaunis asu ja tosiaan hameessa on upea kousi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Kuosi on hauskaa vaihtelua kovin yksivärisiin vaatteisiini :)

   Poista
 10. Voi miten hieno hame! Tykkään tosi paljon kuosista ja pituudesta. Karvaliivin kanssa ihan täydellinen!
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos J. se on minustakin ihan mahtava ja liivi on vaan piste I:n päälle :)

   Poista
 11. Tuohan on täydellinen asu, ihana Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina. Siinä on kyllä monta hyvää puolta :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!