White one from Kashmirneule


Yksi ystävällinen sana voi lämmittää kolme talvikuukautta.-
- Japanilainen sanonta -

Hyvät sanat ja teot lämmittävät päältä, vaan entä kun olisi tarve pitää kehokin lämpimänä? Silloin apuun tulee kashmir neule. Muistatteko kun tein joulukuussa postauksen Karhmirneule - nimisestä verkkokaupasta ja sieltä saamastani upean pehmoisesta ja lämpimästä pashminasta. Tiesin jo silloin, että tulossa on vielä toinen kaunotar, nimittäin tämä upean lämmin Emma - neule, joka tehtiin toiveestani valitsemassani valkoisen sävyssä. Siinä missä huivi tuli huippunopeasti, niin en voinut uskoa, että alusta tehty neule tulisi sekin kuukaudessa. Pehmoisen lämmin neule on lämmin ja ennen kaikkea monikäyttöinen. Kuvissa on ensimmäinen kokeiluni sen kanssa, mustien farkkujen kanssa neule pääsee oikeuksiinsa, vaan neulehan mene vaikka minkä kanssa. Sen voi yhdistää jakun kanssa, laittaa kauluspaidan alle, yhdistää hameseen, lämmittämään mekkojen päälle. Mahdollisuudet ovat aika loputtomat.

Suomen päässä kashmirneule.comin verkkokaupasta vastaa Peter Gresa, joka on vastannut jokaiseen sähköpostiini ennätysajassa ja aina yhtä kohteliaasti. Enkä ole ainut joka tämän on huomannut, niin Marjukka kuin BusinessWoman ovat kiitelleet nopeaa vastausta ja palvelun laatua. Itse kirjoitin englanniksi, mutta Peterillä on myös Suomalainen työkaveri, joka auttaa käännöksissä, eli palvelu ei jää saamatta jos Englanti ei taivu. Hyvää palvelua ja nopean varmaa toimitusta, se on jotain jota minä ainakin arvostan ihan täältä taivaaseen saakka. Sain vastaukset jokaiseen kysymykseeni, oli se sitten värin tai koon valinta tai mikä tahansa muu.

Koska joudun palkkatyöni puolesta vilkuilemaan aina ajoin myös Sosiaalisen Median sivuja, ilahduin valtavasti myös yrityksen Facebook sivuista. Yksinkertainen on kaunista minulle, niin myös tässä kohdassa. Selkeät ja kauniit sivut antavat myös SoMen kannattajille mahdollisuuden seurata suosikkikauppaansa. Minulla tämä jäi seurantaa samantien, ties mitä kaikkea kivaa tuolta vielä tulee löydettyä. Sen verran ihastunut olen tuotteisiin, että en usko paitojen jäävän vain tähän yhteen. Kerrankin minä, joka palelen aina, en palele.

Jotta te ette jäisi ilman omaanne, niin minulle tarjottiin mahdollisuutta tarjota teille alennuskoodia: Helmikuun loppuun saakka saavat blogini lukijat 10% alennukset verkkokaupasta. Syöttämällä koodin SATU10 tilauksen yhteydessä alennuskoodi kenttään saat sinäkin omasi aavistuksen edullisemmalla. Joko sinä löysit oman suosikkisi?

Ihanaa torstaita kaikille!

Yhteistyössä Kashmirneule.com: Verkkokauppa, Facebook



One kidn word can can warm three winter months.
- Japanese proverb -

I agree, warm words and deed keep you warm no matter on what season. But what about our body? In that case you need to have something like this lovely white cashmir sweater I got from kashmirneule.com internetstore last week. I got to choose my colour to this lovely Emma-sweater, from so many of them and chose this lovely white one. I love white clothes on winter, and haveing them in cashmir makes it totally everyday luxury. And I think, investing a good cashir sweater really pays out. Having something like this, simple basic clothing makes you wear it several different types. Adding blazer to this? Coliured blouse under? Changing jeans to skirt? I mean, you can do absolutely anything with this one, and I'm sure you can see this cashmir sweater on my blog later on as well. It will be the one thing that keeps me warm this winter.

What do you think on this look?
Lovely Thursday all!

I got my cashmir sweater from Kashmirneule.com: Webstore // Facebook

Neule/Knit: Kashmirneule * // Farkut/Jeans: JUNAROSE * // Kengät/Shoes:Tommy Hilfiger

* saatu blogin kautta / received through blog


 Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Täällä toinen paleleva ilmoittautuu :) Olen käyttänyt kasmir neuletta jopa kesäkuussa, luonnonkuituna ei kyllä ollut kuuma. Taitaa päteä sanonta myös kasmiriin, kesällä viileä - talvellä lämmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se menee. Kashmir ja silkki vaikuttavat kumpikin mukautuvan olosuhteiden mukaiseen tarpeeseen lämmittämään tai viilentämään :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos. Se on aivan ihanan pehmeä ja niin kevyt päällä. Eikä muuten edes ole kylmä sen kanssa, joka on tietenkin suuri plussa ;)

      Poista
  3. Ihana sananlasku, niin totta. <3 Ihania ulkokuvia ja mikä siinä onkaan, että valkoinen on niin ihana väri talvella. Rakastan valkoisia vaatteita, niissä jotain puhdasta.

    Ja täytyy sanoa, että tuo neuleen malli on täydellinen ja voin paljastaa, että juuri tuota mallia ei toki ihanaista kasmiria, mutta peruspuuvillaneuleita ja raidallisia sellaisia löytyy kaapista melkoisesti. On lempparimalli jetsulleen.

    Ihana yhteistyö kerrassaan. Menenpäs nyt kurkkailemaan Karhimneuleen facesivuja oitis, vaikka arvaa vaan yhtäkään uutta neuletta en tarvitse....

    Ihanaa päivää ihanainen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kaunis sananlasku, vana minä tarvitsen kyllä vähän enemmänkin kuin sanoja, etten palele ja siihen tämä neule on mitä parhaimmillaan. Minulla on tätä samaa mallia myös puuvillaisena kaapissa, se on itselleni ainakin paras mahdollinen neuleen malli.

      Heillä on vaikka kaikkea ihanaa, neuleita ja huiveja. Toivottavasti joku sopiva löytyy.

      Hyvää illan jatkoa!

      Poista
  4. Mielettömän kaunis neule. Mä olen ollut NIIN laiska vastaamaan Peterin viesteihin. Pitäisköhän ryhdistäytyä ja katsoa tilanne uudestaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan, on meinaan niin upean ja ihanan pehmoisia että <3

      Poista
  5. Kaunis olet! Neule on aivan ihanan näköinen ja asukuvat aivan mielettömät. Täytyy kyllä viikonloppuna valoisaan aikaan ehtiä itsekin kuvailemaan ulos, jotta saa nuo lumimaisemat vielä tallennettua muistikortille. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora. Ulkona on niin ihana kuvata kun on valoisaa. Kyllä se vaan on niin, että valossa ja lumella saa vaikka mitä kaikkea upeaa ja kaunista kuvattua. Toivottavasti viikonloppuna olisi itselläkin aikaa vielä kuvata niin saa talvikuvia enemmän :)

      Poista
  6. Viimeinen kuvasarja on loistava! Kivoja ulkokuvia, joissa on kaunis nainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu. Hauska noita oli kuvata, vaan viimeisen kuvan tapahtumat toteutin vaan kerran, kyllä se lumi on kylmää vaikka kuinka olisi lämmin neule :)

      Poista
  7. Kaunis neule ja ihania erityisesti nuo vikat kuvat! <3

    VastaaPoista
  8. Kaunis perusneule, jolle on varmasti paljon käyttöä. Neule saa sun kasvot kauniisti loistamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Tämä on ollut jo monta kertaa käytössä, kuvia vaan on saanut vähän huonosti kun arkena ei tuolla ulkona oikein ole valoisaa kun kotiin pääsee :)

      Poista
  9. Tosi hyvältä näyttää ja väri sopii kivasti lumiseen maisemaan :) Oot myös taas tosi nättinä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta, olipas mieltä lämmittävä kommentti <3

      Poista
  10. Ihana neule, ihania kuvia! Ja kyllä - suosikki on löytynyt - ja useampikin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady! Heillä on kaikkea kaunista ja ihanaa vaikka millä mitalla :)

      Poista
  11. Voi miten kaunis neule, klassinen ja ajaton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, lämmin ja moneen menoon taipuva kaunotar kyllä <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!