Janyary favourites


Kun haluat jotain, jota sinulla ei ole aikaisemmin ollut. Sinun pitää tehdä jotain, jota et ole aikaisemmin tehnyt.

Olen aikaisemminkinsaanut ideoita Youtubesta blogiini ja sieltä tämäkin on tuttu. Nimittäin kerrata edelliseen kuun suosikkeja. Ei sillä, etteikö tätä varmasti olisi blogeissa nähty, mutta ajattelin nyt koettaa tämmöistä itselleni uutta sarjaa. En tiedä kauanko tämä kulkee mukana, mutta ainakin nyt tammikuun ajan, kun tätä jaksoin ahkerammin tehdä. Uskoisin tämän olevan peräisin kauneuspuolen vloggaajilta, joilla on tapana esitellä suosikkituotteensa, mutta ei minulla koskaan niin montaa suosikkia ole, niin ajattelin ympätä tähän muutakin. Aloitetaan kuitenkin sillä kosmetiikalla ja sitten vasta ne muut.

Tämä ei toki poista tiistaisia kosmetiikkapostauksia vaikka tässä kosmetiikkaakin käydään läpi. Ei toki, sen verran mieltynyt olen viikoittaisen tuotearviointiini, mutta tämä siihen rinnalle. Niitä suosikkeja kun on muualtakin kuin siitä kosmetiikasta. Miksi moinen sarja? Pidän itse ihan valtavasti tämän tyyppisistä postauksista ja videoista, näistä saa valtavan määrän ideoita itselleen ja omaan testiin juttuja.


Vichy Laboratories Nutrilogie 1

Tämä voide oli joulukuun Liv-boksissa ja kuten jo silloin totesinkin, ostan ehdottomasti enemmänkin tätä ja melkein niin teinkin, vähän kosteuttavamman vaihtoehdon vaan valitsin. Tämä on ollut kuivan ihoni toinen talvipelastaja. Ihon kosteustasapaino on parantunut siinä määrin, että jopa kosmetologi huomasi eron kun kävin viimeksi kulmia värjäyttämässä. Tällä hetkellä tekisikin mieli sanoa halleluja ja todeta, että ihan hetkeen en ole uutta voidetta ostamassa vaan kun tämä osoittaa loppumisen merkkejä niin kyllä se vaan niin on, että uusi purkki tulee ostettua. Hinnallisesti ei mikään edullisin, mutta ei toki kalleinkaan, rapiat alle 30€.


Lumene Ultra sensitive moisturizing & calming mask
Rahoittava & kosteuttava naamio

Hehkutin tätä naamiota jo tammikuun liv boksin postauksessa, mutta niin se vaan on, että kun on kolmas purkki menossa, niin suosikki tämä on. Siitä erikoinen tuote, että kesällä tätä ei tee mieleni laittaa kasvoille ollenkaan. Ei siksi, että se olisi jotenkin tuhtia tavaraa, jotenkin tämä ei vaan mielestäni helteellä toimi. Vaikka aurinkokaan ei ole mikään ihon ystävä, niin ennemmin kosteuta silloin geelillä. Sen sijaan pakkasia ja vaihtelevaa keliä varten tämä on minun naamalleni aivan oikea tuote. Hinta ei päätä huimaa sekään, kympin paikkeilla.


The Pro Hyginene Collection Makeup brush and sponge sanitizing wash

Ihoni kunto tuntuu tällä hetkellä parantuneen ihan huikeasti. Se on saanut kosteutusta kahdesta edellisestä tuotteesta, mutta tämä kuun alussa esitelty puhdistaja on saanut aikaan sen, että oikeasti pesen sutini kerran viikossa. Kyllä, joka viikko. Teen toiminnon sunnuntaina. Aineen ansiosta ne kuivuvat yön yli ja aamulla odottavat puhtaat sudit käyttäjäänsä. Koska en ole oikeastaan muuttanut mitään muuta rutiinia kuin pessyt sudit ja vaihtanut kosteuttavampaan voiteeseen niin uskon tämän olevan salaisuus siihen, että ihossani on vähemmän näppylöitä. Etenkin nestemäisten aineiden (meikkivoide jne) sudit ovat oikeita bakteeripesäkkeitä ja mitä pidempään ne on pesemättä, sen varmemmin siis siirrän niitä sudista naamaani. Yök sanon minä. Siis sunnuntainen rentoutumishetki on paikallaan. Naamio naamana ja sudit puhtaaksi, koko rutiinissa menee noin 20min ja naama on kosteutetumpi ja sudit putsattu.


Seppälän sukkatossut

Sitten pois sieltä kosmetiikan puolelta ja muihin juttuihin. Ostin tammikuun alussa Seppälän alesta nämä ihanan pehmoiset sukan ja tossun välimuototossut ja siitä saakka ne ovat olleet jalassani. Ostin vähän vastaavat kesällä Irlannista, jotka ovat vuorotelleet näiden kanssa. Pehmeän mukavat ja lämpöiset, myös tämmöiselle vilukissalle. Hinta taisi olla jossain vitosen paikkeilla ja pitää sanoa, että nämä ovat mennet jopa villasukkien ohi. Tottakai nukun edelleen villasukissa, mutta noin muuten nämä tuntuvat olevan se paras vaihtoehto tällä hetkellä varpaideni lämmikkeeksi kotosalla.


Espritin Tekoturkis liivi

Yksi tammikuun suurimmista suosikeista pukeutumisessa on ollut tämä joulukuun lopussa Espritiltä ostettu karvaliivi. Se on mennyt aivan kaiken kanssa ja tuntuu olevan yllä joka viikko. Mustaa en missään vaiheessa käyttänyt yhtä paljon kuin tätä, joten ehdottomasti hyvä ostos 45€:lla. Saa nähdä koska innostus tämän kanssa laskee, ainakaan vielä ei ole moisia merkkejä ollut havaittavissa vaan olen vaikuttanut miettivän "Mitä tänään pukisin liivin kanssa" noin joka toinen päivä. Välillä joudun ihan tieten tahtoen jättämään tämän kaappiin, että vaate saa joskus edes hengähtää.


Harmaa ja musta juhlalaukku

Juhlalaukit ovat olleet harvinaisen kovassa käytössä tässä kuussa ja nämä kaksi suosikkiani ovat päässee ulkoilemaan usein. Tummanhopeanharmaa on Äidin Saksasta tuoma tuliainen joka värinsä puolesta toimii ympäri vuoden ja kokonsa puolesta taas on aivan ihanteellinen juhlaan. Sinne mahtuu yllättävän paljon tavaraa, ainoana miinuksena on se, ettei siinä ole hihnaan. Mangon musta taas tulee otettua mukaan kun on tarvetta sille hihnalle. Kolmisen vuotta vanha laukku on edelleen hyvässä kunnossa, mahdollisesti juuri siksi, että pidän sitä vain juhlassa johon se minusta arkea paremmin sopii. Tikkiä ja metallia, aseen verran rockimpi laukku kuin tuo toinen. Omiin silmiini ainakin. Hinnoista on näiden kanssa turha puhua, toisen hintaa en tiedä ja toisen en edes muista. Mutta tiedättekö kun on nämä kaksi, niin en kokenut edes tarvetta ostaa uutta juhlalaukkua ja suurimman osan muista olen myynyt pois. Tartun aina vain näihin kahteen.


Familon peitto

Familonin todella lämmin peitto saattaa tuntua tähän listaan omituiselta, mutta se on ollut ehdottomasti tammikuun yksi suosikkini. Ostin tämän kuun alussa kun totesin, että fleece pyjama + täkki + 2xfleece peitto yhdistelmästä huolimatta palelen. No täkki oli kyllä aika vanha (ja hyvä lähinnä kesällä). Tämän tajuttuani painuinkin ostamaan tämän kotimaisen allergiatestatun peiton eikä ole tarvinnut sen jälkeen enää palella. Kesällä se on varmasti aivan liian kuuma, mutta talvella tälle on todella ollut käyttöä. Hinta taisi olla 50€ paikkeilla, mutta ainakin voin rehellisesti sanoa, että tällä on ollut käyttöä joka päivä... tai yö itseasiassa. Peiton uusinta tuntuu olevan asia, jota en ainakaan itse meinaa osata, joten siinäkin mielessä hyvä ostos. 


Ruisleipää avokadolla ja tomaatilla

Kerroin vasta tällä viikolla näistä leivistä, jotka toimivat iltapalanani ja jotka ovat viime kevään jälkeen taas uudelleen rantautuneet ruokavaliooni. Niin helppoa herkkua.

Berocca

Berocca kuuluu nykyisin myös jokaiseen aamuuni. Aloin oikeastaan jo marraskuussa yhden poretabletin päivässä juomaan eli kyseessä on ehkä enemmän jo talven suosikki. Paha sanoa suuremmin onko tässä jaksamiseni syy, mutta en ainakaan näe huonona asiana varmistaa vitamiinin saantini.

Tällaisia suosikkeja tässä kuussa, oliko listalla yhtään samaa kuin sinulla? Millaisia suosikkeja sinulla oli tammikuussa?


Hyvää sunnuntaita ja hyvää helmikuuta!



If you want something you never had, you need to do somehing you've never done before.

So I wanted to share my January favourites with you. Starting with my changes skin care routine. I changed to Vichy cream and Lumene face mask. They have both been helping me so much to make my skin feel more moisturizing on cold winter time. Cold and Sun, skins enemies. I also love my new brush cleaner, I use it every Sunday and I do believe that these three together have helped my skin feel better and look so much more better. Especially cleaning my brushes, no more bacterias to my skin from them.

I have also been loving my sick-slipper and fur vest. Both have been on me if not everyday then every week. And especially to any clothing, like the vest, that is much. What I have been using every day is my new blanket I got. Warm and lovely Finnish blanket does really keep me warm. What else can you ask? Allergy free? Yes, that one is.

My foodfavourite is rye bred with avocado and Berocca. Well, Berocca is more of vitamin, but I see no reason to take my vitamis. It makes me feel much better.

Any of your favourites on the list? 
Great Sunday and Great February!

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Tällaiset kuukauden suosikit-postaukset on aina kivoja, koski ne sitten kosmetiikkaa tai kaikkea mahdollista kuukauden aika sattunutta juttua. :) Oon itsekin miettinyt näiden tekemistä, mut en oo koskaan saanut aikaiseksi. Ehkä vielä joskus....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne varmasti mulla tulee olemaan kaikkea muutakin kun sitä kosmetiikkaa. Katotaan kauanko menee tämän kanssa, puhelimeen näitä lisäsin pitkin kuukautta, ei sitä muuten kuun vaihteessa muistaisi, että mitä on tässä ajatellut :D

      Poista
  2. Hirmuisen kiva postaus. Tässä pääsee hieman sua lähelle mistä jutuista tykkäät ja saa samalla vinkkejä. Arvaa annoinko tuon Lumenen naamion eteenpäin... Joku ongelma etten usko naamioiden tehoon, mutta nyt kun kehut ja olen nyt viikon ajan testannut paria naamioa, niin alan uskomaan.

    Ja nuo leivät, nams!

    Leppoisaa sunnuntaita Satu ihanuus. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että tämä sai näin positiivisen vastaanoton :) Tähän oli kyllä kiva kasata niitä juuri tämän hetken juttuja, joista on viimeisen kuukauden ajan nauttinut.

      Voi harmi sen naamion kanssa, se on kyllä ihan mahtava, mutta ehkä muut naamiot kääntävät sen mielen ;)

      Poista
  3. Kiva postaus, mukava kuulla näin tiivistetysti suosikkisi. Hauskaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Eiköhän tällaisia siis ole luvassa jatkossakin :)

      Poista
  4. Berocalla minäkin aamuni aloitan, jo monta vuotta ja ihan vuoden ympäri. Oikein kiva kuulla kuukauden suosikkeja :) pitäisi kai aktivoitua myös noita siveltimiä pesemään useammin... Mukavaa helmikuun aloitusta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne vaan kannattaa pestä. Itse näen sen rentoutumisena ja niissä sen tuloksen näkee ihan oikeasti, etenkin kun noissa suosimissani sudeissa kärjet ovat valkoiset, niin saada se valkoinen väri takaisin on aika iso voitto ;)

      Poista
  5. Onpa kiva postaus! Joskus voisi itsekin kokeilla samaa. Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jassu. Tätä oli ihan hauska koota, kun ensin keksin puolessa välissä kuuta, että voisin vaikka kirjoittaa nämä asiat ylös niin muistaisin, mistä kirjoittaa :)

      Poista
  6. Ekassa kuvassa oleva paita on todella kaunis! Leppoisaa helmikuuta :)

    VastaaPoista
  7. Samaa mieltä Lumenen naamiosta; ehdoton talvituote, mutta luulen kans, että se jää kesällä vähän vähäisemmälle käytölle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. En oikein edes tiedä mikä siinä noin kesäkäytössä tökkii, ei vaan mun naamalle silloin :)

      Poista
  8. Naamiota pitää ehdottomasti kokeilla.

    VastaaPoista
  9. Tykkäys avokadoleiville! Itsekin harrastan näitä ajoittain. Avokado on loistava levitteen korvaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avokado on ihan mahtava ruoka ja toimii monessa ja kaiken kanssa :)

      Poista
  10. Noita Vichyn ja Lumenen purtiloita on ihan ehdottomasti kokeiltava, kun edelliset loppuvat! Avokadoleipiä testattiin iltaherkuksi viime viikonloppuna, oli kyllä hyvää :)
    Ja karvaliiville tietysti iso tykkäys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, etenkin Vichya, on pelastanut meikäläisen naaman se tuote ja antanut kosteutusta hyvin :)

      Poista
  11. Nam - avokadoruisleipä on mun lemppari! Itse en käytä monivitamiineja vaan yritän saada ne ruoasta mutta Molkosan-heravalmisteeseen olen jäänyt koukkuun, se takaa vatsan hyvinvoinnin. Oletko kokeillut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itseasiassa samaa mieltä, että ruokavaliosta pitäisi saada suurin osa. Mutta talvella lisään d-vitamiinin ja nyt myös Berocan. Jälkimmäinen on auttanut harmaisiin aamuihin kummasti ja antanut mun valoa kaipaavalle mielelle potkua lähteä. B-vitamiinistahan se johtuu, jätän pois varmasti jo huhtikuussa taas, mutta siihen saakka on purkkiin turvauduttava. Tosin niin krikastavalo ja liikunta ja parempi unikin on tukena :)

      Poista
  12. Olipas kiva postaus!!! Tuo liivi on kyllä niin ihana :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!