10.2.2015

Lumene waterproof eye makeup remover


Kauneus ei ole kasvoissa, kauneus on sydämen valossa.
- Kahlil Gibran -

Instagrammissa blogia seuraavat tietävätkin jo, että kävin reilu viikko takaperin Lumenen tehtaanmyymälässä Ystävämyynnissä. Hirvittävää määrää tuotteita ei mukaan tarttunut, tarpeellisia tarvikkeita kylläkin ja eniten tuli kotiin kannettua tätä suosikkiani Lumenen waterproofi eye makeup removeria eli silmämeikin poistoainetta. Silmämeikki on itselleni meikki, jonka teen mielelläni, mutta jonka haluan myös saada mahdollisimman hellävaraisesti pois. Ei voi tehdä hyvää herkälle silmänympärysiholle jos sitä joutuu hankaamaan joten siksi oma suosikkini onkin vedenkestävän silmämeikin poistoaine se oma valintani.

Kokeilin useampaa merkkiä, muutamat niistä aiheuttivat kohtalaisen herkissä silmissäni allergiareaktion, voitte arvata, ettei niitä enää toiste meillä käyttöön otettu vaan annoin ne pois. Muutamat taas eivät mielestäni oikeasti putsanneet sitä meikkiä pois, jolloin olin jälleen tilanteessa, jossa jouduin hankaamaan meikin pois. Sitten löysin varmaan jo viisi vuotta sitten tämän enkä ole muualle katsonut. Tehtaanmyymälän hinnat ovat asia erikseen, etenkin tämmöisessä tuplakokoisessa paketissa. Siitäkin huolimatta, puolta pienempi ja alle 10€. Meikki lähtee pois pienellä painamisella ja sillä, että se vanulappu hetken lepää suljetun silmän päällä. Ei enää ripsiväri- tai rajauksen jäämiä joita joutuisi hankaamalla hankaamaan pois. Tällä lähtee nätisti myös tumma huulipuna pois ilman, että sitä yhtä herkkää huultenympärysihoa tarvitsisi pahemmin hinkata.

Olen muutamankin kerran maininnut blogissa arvostavani kotimaisia tuotteita ja tässäkin kohdassa Lumenen kohdalla saa laittaa raksin ruutuun. Espoolaisena olen tietysti vielä onnellinen siitä, että Lumene on Espoolainen yritys.Kaikkineen tämä saa minulta ison plussan koko tuote. Kerrottakoon nyt vielä, että tehtaanmyymälässä erä näitä isompia purkkeja maksoi 5€/kpl ja siitä se -25% pois niin ei kovin kauaa tarvinnut ajatella, ottiko näitä sen kolme pakettia mukaani. Ei ainakaan lopu kesken.

Mikä on sinun suosikki silmämeikin poistoaineesi?
Hyvää tiistaita!


Beauty is not in the face, beauty is a light in the heart.
- Kahalil Gibran -

If you follow me on Instragram you knpow, that around week ago I got quite many bottles of these Lumene waterproof eye makeup removers. They are my favourite and getting several of them was due to they were on really good sale. Why this one? Lumene is Finnish brand, and when I can, I like to use Finnish makeup and hair things, just to support my home country and industry here. But they also need to be good one. This one is. With this, I don't have to use force to get my eye makeup away which also means that I can porspone on those wrinkes to show up on my eyes. And who doesn't like that? Normal sizw is 100ml and price is under 10€, so it's not even high prodez product. Those are my demands for geting my eye makeup off, what are yours?

Lovely Tuesday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

20 kommenttia:

 1. Hieno slogan! Lumenen meikinpoistojutut on kyllä hyviä, tehokkaita ja hellävaraisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole, minusta se oli kyllä tosi hyvin sanottu. Tykkään Lumenen hellävaraisuudesta suunnattomasti.

   Poista
 2. Mun on pakko myöntää, että turvaudun usein meikkiä poistaessani vain Lumenen meikinpoistoliinoihin. Tietyt silmämeikinpoistoaineet saavat vain silmäni punoittamaan, ja liinoilla koko meikin poistaminen käy tosi näppärästi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun naamaan ne liinat taas ei sovi, tartten enempi varmaan kosteutta. On niitäkin käytetty ja kokeiltu, laiska mikä laiska ;) Mutta tämä on ollut itselle se paras vaihtoehto nassun suhteen. Lähtee puhtaaksi ilman hankaamista.

   Poista
 3. Kiitos vinkistä! Täytyypä käydä ostamassa pullo tätä Lumenen meikinpoistajaa :) Mulla on ollut Diorin tuote käytössä, ihan mainio on sekin, mutta voisin kokeilla jos tässä olisi HINTA-laatusuhde enemmän kohdillaan :) Mä olen monen tuotekokeilun jälkeen palailemassa pitkästä aikaa Lumenen tuotteisiin. Nyt on Lumenen silmänympärys(päivä)voide sekä kasvojen päivävoide käytössä ja tykkään tosi paljon! Ja suomalaisuus on todella plussaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin ainakin kuvitella, että vaikka Lumene olisi pettymys, niin se ei ole mikään merkittävä rahallinen investointi etteikö sen voisi hyvillä mielin vaikka kaverille lahjoittaa jos se itselle ei sovi. Tykkään itse Lumenesta myös, niistä joita voin käyttää. Kaikkea en voi vaan pamahtaa allergiareaktio, esim. CC voiteen kokeilu jäi yhteen kertaan. Mutta ne joista ei allergiaa ilmene, niin ovat kyllä aktiivisessa käytössä :)

   Poista
 4. Tässä varmaan onkin hinta-laatu-suhde hyvänä, mutta minulla nuo Lumenen silmämeikinpoistoaineet tuppaa kirvelemään aika ikävästi ja silmät on ihan punaiset putsauksen jälkeen. En tiedä, mikä niissä ärsyttää. silloin tällöin olen saanut esim. testerin tms. juurikin noista putsareista, mutta ei, ei ne vaan sovi. Itse olen tykästynyt Cliniquen putsariin, mutta onhan siinä hintaa tosin enemmän, mutta ei kirvele yhtään.
  Meidän nuorisolle yritän opettaa hyvien putsarien ja puhdistuksen tärkeyttä. Heille ostankin välillä Lumenen tuotteita, joita muuten löytyy myös "teini-iholle", pointsit siitä Lumenelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi ehdottomasti ei jos siitä allergiaa saa. Minä saan osasta meikeistä, putsareita taas naama kestää oikein hyvin. Herkkyytensä kullakin näemmä.

   Ehdottomasti pitää opettaa putsaamisen tärkeys jo nuorena. Hyvä että ovat ottaneet nuorison huomioon tuotteissaan myös. Plussaa saa täältäkin.

   Poista
 5. Mulla on myös Lumenen silmämeikin poistoaine käytössä,mutta muuten en ole heidän valikoimaan tutustunut puhdistustuotteiden osilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös kasvomaito ja kasvovesi allergiatestatulta puolelta ja olen tyytyväinen hellävaraisuuteen ollut :)

   Poista
 6. Mun silmämeikin puhdistusaine on nykyään neitsytkookosöljy... Se on taivaallisen ihanaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä putsasin jossain vaiheessa vauvaöljyllä, sekin oli kyllä tehokasta mutta liian, no, öljymäistä niin päätin tämmöistä kokeilla :)

   Poista
 7. Tämäkin espoolainen käyttää tuota samaista Lumenen silmämeikinpoistoainetta. Itse asiassa on ihan sattumaa, että tuohon päädyin, sillä kirjoitin kerran kauppalistaan silmämeikinpoistoainetta ja mies menikin sijastani kauppaan ja toi tuota. Olen tykännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaa ne miehetkin siis yllättää. Itse tosin olen huomannut, että se on vaan parempi kirjoittaa tarkasti mitä tarvitsee, tai muuten saa jotain sinne päin ;)

   Poista
 8. Tää on munkin HG-tuote, ja luonnoksista löytyy jutun alku samaisesta litkusta. :D

  VastaaPoista
 9. En käytä vedenkestävää, mutta käytössä on tämä normi versio ja on hirmu hyvä ja Himalaya on mielettömän hyvä myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään käytä, mutta tavallisella jouduin hankaamaan enemmän pois, tällä lähtee ihan pyyhkäisemällä ;)

   Poista
 10. Tää on myös mun suosikki silmämeikinpoistoaineista. Joskin harvalla käytöllä, sillä multa löytyy niin paljon muitakin, mitkä saa samalla putsauksella silmät ja muun miekin puhtaaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on niiden "all in one" juttujen kanssa se ongelma, että tuntuu, että ripsien juureen jää niiden kanssa väriä. Tosin mielikuva on vuosien takaa, mutta hei, tätä on nyt niin monta putelia, että pare käyttää ensin pois :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!