7.2.2015

My basic makeup products


Käytä hymyä muuttaaksesi maailmaa, mutta älä anna maailman muuttaa hymyäsi.

Tiistaina kirjoitin uudesta meikkivoidelöydöksestäni ja sain samalla idean siitä, että entä jos kirjoittaisin siitä, millaiset meikit ovat joka päivä käytössä. Kuvaa varten kaivoin esille sunnuntaimeikit ja huonon ihopäivän. Aloitetaan jälkimmäisestä eli huonosta ihopäivästä? Pintakuiva, herkkä ja sekaiho. Sellainen on minun kasvojeni iho ja vaikka minulla ei aknea ole, niin kuukauden kierrosta riippuen näppyä on enemmän tai vähemmän. Talvi tekee hallaa iholle, kuvista voinee havaita, että se ei ole kosteutetuin mahdollinen, mutta se voisi olla huonommassakin kunnossa. Kaikkineen ihoni voi tällä hetkellä kohtalaisesti, missään nimessä se ei voi parhaalla mahdollisella tavalla, senkin huomaa. Koen silti saaneeni hyvän ihon, asiat voisivat olla paljon huonommin ja kun selviän lähinnä kosteuttamalla kyllästymiseen saakka niin tämä ei kyllä ongelmamittarille kovin korkealle tämä ihoni kunto pääse.

Sunnuntaimeikillä taas itse tarkoitan meikkiä, jollaisen vähintään laitan naamaani jos meikkaan ollenkaan. Tämä lähinnä siksi, että miksi vaivautua, jos en tee kunnolla. Tämän meikin tekemiseen menee viisi minuuttia, alle oikeastaan. En kellottanut. Rajauksen kanssa joka on kuvissa olevassa meikissä ehkä puoli minuuttia pidempään. Pitkän harjoittelun tulos, sen myönnän kyllä. Mutta kun tykkään meikata.

Aloitan kaiken huulirasvalla, BabyLipsin vihreä on yksi suosikkini, mutta näitä on monta. Pohjalle tulee ensin primeria, kuvassa Lumenen joka on kokeilussa. En ole vakuuttunut vielä. Sen jälkeen BB voide, tällä kertaa se oli Rimmelin koska kaipasin enemmän peittävyyttä. L'Orealin ja Body Shopin ovat muut suosikkini. Sen jälkeen levitä sudilla mineraalipuuterin, bareMinerals on ollut luottotuotteeni jo yli neljä vuotta.

Tämän jälkeen tartun L'Orealin higliteriin. En siksi, että levittäisin sitä poskiluulle (saatan tehdä senkin) vaan koska sudin kanssa levitän sen luomille tasoittaakseni niiden väriä. Kun se on luomi on kunnossa väritän kulmat Inglotin kynällä, toinen ehdoton luottotuotteeni jota on menossa ties kuinka mones kynä. Vielä käännän ripseni ja levitän ripsarin. Olen kokeillut monia, mutta aina on oltava myos Maybellinen Great Lash jos haluaa luonnollisempaa lookkia. Onhan se purtilo aika värikäs, mutta samalla se on ikisuosikkini, ollut pisimpään mistään meikeistä.

Vielä sipaus poskipunaa. Inglotista tykkään talvella, pinkimpi No7 odottaa kesää varten. Poskipunan kanssa ei ole niin just. Sen jälkeen vielä huulikiiltoa, Tanya Burrin versioista on tullut aidosti mieleisiä. Sopivasti pigmenttiä ja kiiltoa ja ennen kaikkea kohtalainen hinta.

Näillä luodaan sitten kuvissa oleva kokonaisuus, niissä tosiaan nopeat rajaukset mukana. Ei mikään ihmeellinen, mutta vähän laitetumman oloinen ilme ainakin. Monesti meikkaan enemmän, lisään meikkivoiteen, peitevärin, valokynän, pohjustan luomet, lisään luomivärejä, aurinkopuuteria, rajaan huulet, lisään kunnon punan, laitan vielä mineral vailin kaiken päälle. Saatan jopa kiinnittää meikin sellaisella suihkeella. Vaan tässä on se perus pohja, jonka teen jos niihin suteihin tartun. Viisi minuuttia ja naama on valmis.

Millainen on sinun meikkauksesi perusta?
Hyvää lauantaita!


Use your smile to change the world, but don't let the word change your smile.

You know, I think we all have the base on where to build you makeup. The one you make in five minutes. Yes, you can add things in between and on top, but on those days when you have just the five minutes time to do your make up, what do you do? Thinking off course that you would like to do you make up. 

Here are my products, starting with primer, BB cream and mireral base. I might add some foundation and concealer, but these ones are always with me. Then adding some higlihter, actually to my lids to make them look even and then some browpen. Brow I believa can change so much on you face, when they are good, all is good. I curl my lashes everytime I put on mascara. Then some blush and lipbalm and gloss. That's what I do. Normally I put on more than just that, but on those five minute days I just do this.

I don't think I have the best skin in the world, but hey, it's not that bad. Yes it need moisturizing a lot, but then what? Then you just add moisturizing. What is your five minutes make up?

Great Saturday!Seuraa blogiani // Follow my blog on:

14 kommenttia:

 1. Kaunis perusmeikki - ja kaunis iho! Ja minä menen perusmeikinkin kanssa sieltä, missä aita on matalin - BB-voide, ripsari, luomivärikynä, jolla teen sellaiset suttuiset rajaukset yläluomeen, kulmakarvakynä, poskipuna, valokynä. Ja huulipuna. Tällä mennään melkein kaikkialle;)
  Kivaa viikonloppua sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ihossa on toivomisen varaa aina aika ajoin. Aika nopeasti sitä meikillä saa kohennettua ilmettä vaikka ei kovin paljon tekisi ;)

   Poista
 2. Kiva ja mielenkiintoinen postaus. On kiva nähdä, että mitä meikkejä muut käyttävät ja mitkä on kunkin suosikkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Tykkään itsekin lukea muiden suosikeista, niin ajattelin kokeilla itsekin moista :)

   Poista
 3. Meikkijuttuja on kiva lukea ja niistä usein saa jotain vinkkejä omaankin meikkauksen. Kauniin yksinkertainen meikki :)

  Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen monta tuotetta löytänyt tällaisten juttujen kautta, uusia suosikkeja :)

   Poista
 4. Kiva postaus! Yhtää samaa tuotetta kuin mulla ei löytynyt :) Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jassu. Ei niitä samoja aina löydykään, siksi näitä onkin kiva lukea kun saa uusia ideoita ;)

   Poista
 5. Kiva postaus, on mukava kuulla muiden perusmeikistä ja -meikkisetistä. Yksinkertainen, mutta kaunis kevytmeikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna. Tykkään itse kanssa, tulee uusia ideoita itsellekin :)

   Poista
 6. Hui kauhistus, sulla on kyllä tosi kuiva kärsä. Kokeile jotain uutta voidetta, ei näytä hyvältä : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä kun en näe itselläni kärsää ollenkaan :D

   Poista
 7. Todella kiva lukea meikkipostaus :) Mulla on kanssa perusmeikki sellainen viiden minuutin pikarykäisy :D Muuten voin käyttää helpostikin yli tunnin hommaan x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janet. Taidan tehdä niitä aika harvoin vaan aina aika ajoin jotain vaihtelua ;) Mä en saa tuntia menemään varmaan ikinä, jos en laske tukkaa ja muuta laittoa mukaan. Ehkä tää 20 vuoden treeni on antanut hyvän pohjan hommaan :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!