14.2.2015

Some black with denim


Denim on aina ollut jokapäiväisen tyylin symboli.

Luin jostain lehdestä, useammastakin jos tarkkoja ollaan, että denim on erityisen muotia tulevana keväänä. Minä olen farkkutyttö noin housujen puolesta muutenkin. On sinistä bootcuttia vapaalle ja töihin, on mustaa kapeampaa töihin ja on revittyä vapaalle. Sen lisäksi yksi suosikkihameistani on polvimittainen farkkuhame joka menee vapaalla ja töissä. Innostuneena tosin tästä muodikkuudesta kaivoin vielä kaapista esille taannoin kirpparilta ostamani farkkujakunkin. Olen siis valmis, muodikkuus löytyi jo kaapista valmiina. Kerrankin näin.

Innostuin kuitenkin selaamaan erilaisia farkkukokonaisuuksia ja ennen kuin huomasinkaan löysin itseni Pinterestistä. Taas. Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, mutta tällä kertaa totesin, että menköön ja muutamalla klikkauksella olin päässyt kuvien ihmeelliseen maailmaan ja jokusen kansionkin sain luotua. En sinällään ole vielä valtavan innostunut tästä sosiaalisen median muodosta, mutta niitä aamuja, kun ei tiedä mitä pukisi ylle ne ovat kyllä helpottaneet. Oikea kansio auki ja selaamaan visiota mikä tänään olisi hyvä. Jokunen kaunis revontulien kuva ja Irlannin kuvakin tuli omiin kansioihinsa kerättyä, myöhemmin varmasti enemmänkin. Jos haluat, niin voit seurata minua siis myös sitä kautta. Puuh mikä määrä SoMea sanon minä.

Tämänkin kanavan kanssa olen aivan valtavan myöhässä, mutta toisaalta pitää muistaa, että blogi on harrastus ja pysyy sellaisena. Kun leipä ja leivän päälliset taloon tulevat päivätyön siivittäminä, niin tuskin sitä itsensä markkinoinnilla on niin kiire, kaikki ajallaan ja just siinä tahdissa kun hyvältä tuntuu. Tiedän kyllä, että itsensä brändääminen olisi kaikin puolin in ja itseään tulisi markkinoida. Vaan lieneekö sitten ujoutta olla niin tekemättä? Ehkä oikeammin olisi kuitenkin sanoa, että vaivaton mukavuus ennen kaikkea. Harrastus on harrastus, jätetään se ammattimaisempi brändäys ja markkinointi ihan jonnekin muualle kuin tänne blogimaailmaan omalta osaltani ainakin.

Onko sinulla Pinterest-tiliä ja jos on niin minkähän nimen takaa pääsen sinua seuraamaan?

Aurinkoista lauantaita ja ennen kaikkea upeaa Ystävänpäivää blogiystävät!


Denim has always been an everyday symbol for style.

I have learned, that denim is a huge thing this spring and summer. Great! I'm already in style then. I have been a denim girl for so long. Almost all my trousers are denim and same I have one skirt and this blazer as well on that great material. So could you say that I'm already on fashion? I think I will.

Keeping this in mind I found my self searching for different styles in google and found my self quite fast from Pinterest. Lovely... but... and there I was, creating my own account, so if you wish to do so, you can also follow me on Pinterest now days. I'm not overly exitied yet, but I do have some folders for different outfit ideas and that helps on those mornings when you have no idea what to wear. So it's a good tool and if you like, you can follow there what inspires me on my outfits.

Do you have Pinterest account? 
Lovely Valentines day all!

Jakku/Blazer: Old,second hand // Pusero/Blouse: Esprit // 
Farkut/Jeans: JUNAROSE // Kengät/Shoes: Deichmann // Huivi/Scarf: Mulberry // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

18 kommenttia:

 1. Farkkujakku on ihana kuten sinäkin. <3 Iloista ystävänpäivää Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Tuota jakkua on nyt tullut pidettyä vähän enemmänkin kun sen taas kaapin perältä löysin :)

   Hyvää Ystävänpäivää! <3

   Poista
 2. Kiva asu ! Ihanaa ystänpäivää !

  VastaaPoista
 3. Somea riittää joka lähtöön , eihän tässä muuta ehtisi, jos ei vähän karsisi ;)
  Hyvää Ystävänpäivää ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta tuokin, kaikkeen ei voi ehtiä mukaan, muutakin lienee elämässä kuin SoMe ;)

   Poista
 4. Farkkujakku on kiva!
  Oikein hyvää ystävänpäivän iltaa sinulle ja Kotinörtille - ja kiitos siitä, että olen saanut tutustua sinuun sekä blogissa että livenä - olet minulle rakas blogiystävä <3
  Ja minä annoin syksyllä Pinterestille pikkusormen - se vei koko käden;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady <3 Kiitos myös itsellesi, että olen saanut tutustua sinuun ja että olet blogiystäväni <3

   P.S. Vietin tässä aamusta liki tunnin Pinterestissä... hiljalleen... :D

   Poista
 5. Onpa hauska jakku! Oikein ihanaa ystävänpäivän iltaa!

  VastaaPoista
 6. Mä en oo oikein päässyt siihen Pinterestiin sisään, oon siellä kyllä - ihan omalla oikealla nimelläni ;) Tykkään kanssa selata kuvia siellä ja etsiä mm. asu - ja sisustusinspiraatioita, mut en oikein osaa sitä itse hyödyntää. No ehkä mä joskus opin! Hyvää ystävänpäivän iltaa Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara. Ei sitä kaikkea SoMea ole tarviskaan etsiä. Itse kuvittelin, että hurahtaisin heti niin kun kävi Instan kanssa, mutta näemmä tämä vaatii vähän hitaammin totuttelua :)

   Poista
 7. Jossain vaiheessa koko SoMen maailma alkoi ahdistaa juuri tuon brändäyksen takia. Tuntui, että liian moni yrittää hampaat irvessä saada äänensä kuuluville, huomaa minut, seuraa ja tykkää. Ei sovi mulle. Kuitenkin kuvista tykkään, joten sekä Insta että Pinterest on päivittäisessä käytössä. Pinterestiin kerään paljon materiaalia myös "salaisiin" kansioihin eli kuvia omaan käyttööni ja ideoiksi eri aihepiireihin, mutta en halua niitä jaettavaksi, koska kuvat saattavat olla tekijänoikeuslain alaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterestin ongelma lienee juuri tuo tekijänoikeushomma. Vaan kun ollaan eri maissa ja eri servereillä niin en edes koeta ymmärtää enää niitä lakeja. Koetan vaan lohduttautua sillä, että kerään kauniita kuvia kansioihin joista saan ideaa pukeutumiseen. Muualla ei sitten tulisi mieleenikään käyttää muiden kuvia ilman lupaa tai mainitsematta kuvaajaa.

   Poista
 8. Myöhästynyttä ystävänpäivää! Kiva tuo farkkujakku, jos farkku tulee keväällä muotiin niin mielenkiintoista nähdä missä väreissä ja tyyleissä sitä näemme. Ja Pinterest on ollut kyllä monen asupäivän pelastus kun inspiraatio on hukassa. Se on myös kaltaiseni dementikon pelastus, sillä olen keräillyt sinne omia asujani myös ja sieltä on helppo vilkaista että ai juu, tuo oli lämmin asu ja sopii vaikka seuraavaan pakkaspäivään kun paniikki iskee...:)) Olen ajatellut että antaa niiden olla siellä, on ne netissä kuitenkiin katsottavana. Virtuaalinen vaatekaappi toimii minulle hyvin. XL Cheap and Chic nimellähän tuo sieltä löytyy... Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Aika 70-luvua vaikutti pukkaavan kaikkien hapsujen kanssa, vaan ehkä siihen jotain uuttakin on saatu mukaan. Toivoa sopii kyllä :)

   Pitääkin opiskella tuo Pintereististä toisen etsintä ja seuraaminen, en ole vielä niin pitkälle kyllä sen vempeleen kanssa päässyt :D

   Poista
 9. Hihii, mä kävin seuraamaan sua heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi pitää etsiä sut vielä. Oon vähän huono näissä :D

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!