11.2.2015

Spring colors


Sielu värjääntyy siellä olevien ajatusten mukaisesti.
- Marcus Aurelius -

Tiedättekö aina joskus sitä unohtuu postata jotain asukuvia. Nämä ovat juuri sellaisia. Näen kyllä kinoksesta kuvissa, että nämä on otettu joskus joulukuun lumen tulon jälkeen, mutta muutoin väitän, että nämä ovat ainakin viime vuoden puolelta. Koska sieltä? En todella muista. Vaan haitanneeko tuo, asuhan on varsin talveen sopiva ja toimiva, joten laitetaan nämä nyt esille, ennen kuin tulee kevät.

Vaikka kevättä näissäkin on, itselleni kun turkoosi on kevään väri ja liilaan yhdistettynä ne luovat minusta ihan kivan kontrastin keskenään. Yhdistettynä sitten mustaan tai tietysti kun rapa ei enää tartu lahkeisiin niin myös valkoiseen. Näillä keleillä kuitenkin siihen mustaan. En tiedä miksi viehätyn itse kovin näiden kahden vahvan värin yhdistämisestä, toisaalta vahvat värit viehättävät muutenkin. Mitä mieltä te olette? Tapahtuuko kokonaisuudessa liikaa jos siinä on liilaa ja turkoosia? Onnistuuko musta rauhoittamaan menoa?

Energistä keskiviikkoa!The soul becomes dyed wiht the color of it's thoughts.
- Marcus Aurelius - 

Sometimes you forget some photos, that happened with these ones. I know they were taken on December or after that, but no idea when. Never mind though, it is still quite valid to use outfit like this, not too hot yet.Hot as in spring, and to me spring in this outfit is are the two colors. Together they make sparkling combination and black just keeps it a bit more calm. As it should I think. Together with white they would also look great, but not yeat, there is still snow and more than that, there is still grey snow and that look awfull on clothes. What do you think on this one?

Lovely Wednesday all!

Pusero/Blouse: Esprit // Neule/Knit: Sokos // Huivi/Scarf: Marja Kurki //
Housut/Trousers: JUNAROSE * // Kengät/Shoes: Pahlmroth // Laukku/Bag: Longchamp

* Saatu blogin kautta / Received through blog


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

24 kommenttia:

 1. Ihanaa kun kevät tulee :) todella raikas väri ja nämä sinisävyiset värit sopivat aina blondille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä, vaikka tuossa juuri säätiedotusta katsottuun, että ei ihan niin itsestään selvä ole tuo kevään tulo ainakaan vielä vaikka tänään lauhaa olikin :)

   Poista
 2. Kauniin raikas väri ja sopii todella hyvin sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu. Turkoosi ja liila ovat kyllä suosikkeja kumpikin :)

   Poista
 3. Ihanat värit! :) Ja kiva asukokonaisuus. Mä tykkään kyllä tosi paljon aina tällaisista asuista, joihin väriä tuodaan "mustan pohjan päälle". Työpukeutumisessakin mun ehdoton lemppari on mustat sukkikset, musta pitkähihainen paita ja päälle joku kivanvärinen kotelomekko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Stella. Tuo on kyllä hyvä yhdistelmä tuoda väriä, joskus mustalla mekolla ja alla värikkäällä paidalla. Oma suosikkini aika ajoin sekin :) Vaan kyllä musta hyvin tuo ne värit esille.

   Poista
 4. Niiiiiiin IHANAA kun kevät on nurkan takana. Viimeiset pari päivää ovat olleet aivan älyttömän kauniita, kyllä tuota aurinkoa on tullutkin jo suuresti ikävöityä. :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, oikeaa hemmottelua tämä auringon paiste vaikka sitten vaan ruudun takaa töissä :)

   Poista
 5. Kauniit värit ja tosi kiva, vähän erilainen yhdistelmä. Musta tasoittaa sopivasti kokonaisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ei tuota kokonaan turkoosissa ainakaan minä osaa olla, ainakaan näin Suomessa :)

   Poista
 6. Upea väri tuo turkoosi. Lilakin sopii siihen kivasti.

  VastaaPoista
 7. Heips!
  Olisi kiva kuulla sun "keventämis"prosessin tuloksista..itse olen samaa yrittänyt koko alkuvuoden,mutta tuloksia ei oikein näy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Taisin mainitakin postauksessa, mutta siitä tulee vielä kuulumaan. En anna kuukausiraportteja koska se on musta elämänmuutokselle liian lyhyt aikaväli, vaan neljännesvuosittain eli kolmen kuukauden välein.

   Tuloksista on sanottava, että itsellä ainakin ensimmäisenä on näkynyt korvien välissä ja jaksamisen lisääntymisenä. Sille on ollut kyllä tammikuussa myös todellinen tarve ettei työuupumus iske. Mutta tulosta voi mitata niin monella tavalla, eikö projekti näy edes jaksamisena ja pirteytenä vielä?

   Tsemppiä! <3

   Poista
 8. TUrkoosi on oma lempparini, se vaan on niin ihana väri ja keltainen on toinen. Lila on väri josta en ikinä ole oppinut tykkäämään tippaakaan mutta sinulla se toimii ihanasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi makuja on monia, minä en osaa keltaista ollenkaan. Vaan turkoosi on kaunis väri ja antaa kyllä kevään energiaa :)

   Poista
 9. Turkoosi on upea väri, täälläkin otettiin tänään asukuvia upeassa paisteessa, voih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa paisteessa kyllä kaikki on niin kaunista :)

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos Jassu. Se on kyllä suosikkivärieni joukossa, etenkin kesällä :)

   Poista
 11. Kauniit värisävyt, sopivat niin hyvin keskenään (ja sinulle!). Turkoosista varsinkin tykkään hurjasti, itse käytän sitä varsinkin kesäisin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi on niin kaunis kesän väri, pidän valtavasti :)

   Poista
 12. Niin kaunis huivi, että haluan taas muuttua täti "Lilaksi" ja turkoosihan on lemppari. <3 Todella kiva ja mukava asu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liila on kaunis väri ja sopii vaaleille suomalaisille kyllä hyvin ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!