Stripped dress and wind


Raidat ovat kesän pakollinen, ne eivät mene koskaan pois muodista.

Olenkin jo aikaisemmin kertonut, että minulla on aivan ihana työkaveri, joka napsii näin talvella asukuvia kesken työpäivän, jolloin saadaan näitä asuja tänne myös talvella. Näin tapahtui myös eilen ja eilisen asun kanssa, vaan valosta huolimatta ne kuvausolosuhteet eivät aina ole parhaat mahdolliset. Tällä kertaa haittana oli varsin navakka tuuli. Hame hulmusi enemmän tai vähemmän, vaan saatiin ne kuvatkin naurun saattelemana aikaan.

Sen sijaan töissä olevien korkkareiden kunto ei tällä hetkellä kyllä naurata. Minulla on töissä kahdet työkengät joita pidän vähän päivän olotilasta riippuen. On matalammat (kuvassa mm. täällä) ja nämä korkeammat. En siis todella mennyt tuolla ulkona tässä kokonaisuudessa, jalassa varsin paljon järkevämmät ja liukkaalle sopivammat kengät, mutta kuvien verran uskalsin tuohon soran peittämälle jääradalle jota kutsutaan myös parkkipaikaksi. Työkengissä pidän siitä, että ne ovat mahdollisimman neutraalin näköiset, jotta sinne ei ole tarve kantaa useampia kenkiä, jolloin kyllä se valinta osuu mustiin peruskenkiin.

Vaan minä jos kuka olen oikea mestari noiden kenkien tuhoamisessa. Mikähän ihme siinä on, että konttorissa onnistun pilaamaan kengät alta aikayksikön milloin potkimalla ne työtuoliin tai mitä ikinä. Vuotta pidempään on ihan turha edes haaveilla, että ne kestäisivät. Eilen sitten havahduinkin siihen, että korolliset tulisi uusia mahdollisimman pian, nuo ovat nimittäin todella heikossa kunnossa ja vaikka se ei kuvissa näy niin kyllä ne alkavat viimeisiään vedellä. Vaan mistä uudet? Yleensä olen kantanut kengät reissuilta Deichmannista mutta koska maihin joissa ko. kauppa olisi ei ole tiedossa, niin lienee aika surffata verkossa tai jopa raahautua ihan oikeaan kauppaan katselemaan sopivia, eleettömiä mustia järkevällä korolla olevia korkkareita. Olisiko teillä antaa vinkkiä mihin kannattaisi suunnistaa? Ihan järjettömiä summia kun en noista maksaa haluaisi.

Olenko muuten ainut, joka saa siisissä sisätyössä kulutettua työkenkänsä alta aikayksikön?

Aurinkoista perjantaita ja hyvää viikonlopun odotusta!


Stripes are a summer staple, they never go out of style.

As most of you know, it is sometimes tough to take outfitphotos. This time we had chalenge with wind, that was blowing quite hard. But we managed to take some quite good ones I think and had a good laugh on the way as well. What is not so funny is the condition of my office shoes. I have two, these on photos here and otherones that are more flat (seen here). I tend to wear quite low heels at the office, I need to wear the shoes whole day and don't want my feet hurt. 

But I seem to be quite master of destroying shoes I wear at the office and I have no idea why. It's inside job, there not that much walking and still it seems that I destroy them quite much. Why? Well, I usually get my shoes from Deichmann (German based store) but they don't have one in Finland and we ave no travel plans on going to coutry where there is one. So I need to think wehere to get new ones, because I do really need new one. They look quite nice far away like on photos but on close, not so good and I like to think that my shoes should be in good condition. 

Oh the troubles of life. Have you noticed the same think? Office enviroment wears out shoes?

Lovely Friday and beginning of week end dears!

Mekko/Dress: Pepperberry //  Jakku/Blazer: Old, second hand // 
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Kashmirneule *

* Saatu blogin kautta / Received through blog

Muistithan että, Kashmirneuleen tuotteesta saat vielä tämän kuun loppuun saakka 10% alennuksen koodilla SATU10


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Ihana asu.Ja varsinkin tuo mekko sopii sinulle kuin nenä päähän.niin naisellinen ja tyylikäs.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi. Mekko oli kesällä ahkerassa käytössä ja nyt taas uudelleen kun vähän alkoi olla lämpimämpää taas. Ihan talvella en tätä osaa käyttää :)

      Poista
  2. Niin ihana asu, tämä olisi just minunkin asu. Ja oi mahtavaa farkkujakku, instan puolella en nähnytkään, että on farkkua. <3

    Sydämellistä ystävänpäivää Satu ystäväin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia. Farkku on kyllä mahtava materiaali, instassa ei taida tosiaan kunnolla näkyä.

      Hyvää ystävänpäivää Tiia! <3

      Poista
  3. Onpa ihana asu!! Tuli jo jotenkin kevätfiilis näitä kuvia katsellessa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora. Kieltämättä vähän keväinen kokonaisuus, vaan eiköhän se Äiti luonto pidä huolen siitä, että lunta taas tupruttaa viimeistään sunnuntaina :)

      Poista
  4. Ihanan keväinen asu! Raitamekko on kyllä hurjan kaunis, vähän fiftarihenkinen!

    Minulla on yleensä työkenkinä karvatossut, hehee :) Meillä on niin kylmä toimisto nimittäin. Niistä tosin sitten onnistun kuluttamaan aina pohjan tai kantapään puhki alta aikayksikön. Pitäisi varmaan investoida semmoisiin vähän tanakampiin, joissa kova pohja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia! Karvatossut kuulostaa kyllä hyviltä työkengiltä, sääli ettei ne aina ole kovin tyylikkäät jakun kanssa :D

      Poista
  5. Ihana asu! Tuo mekko on niin täydellisen mallinen!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! Valtava sääli on, että Pepperberryllä ei vaikuta ainakaan tällä hetkellä olevan tuota samaa ihanaa kietaisumallia missään muussa kuosissa tai värissä.

      Poista
  6. Kunpa joku ottaisi minustakin kuvia työpäivän aikana, tai siis no lounaalla. :))
    Ihanaa alkavaa viikonloppua. :))<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeasti sanomaan vaan työkavereille, viiden minuutin happihyppy tekee hyvää ;)
      Hyvää alkavaa viikonloppua!

      Poista
  7. Tuo mekko on täydellinen.
    Omat työkenköni tulevat tiensä päähän alta vuodessa mutta syytän kyllä surkeaa laatua sillä edelliset kesti viisi vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ero on noin suuri, niin kyllä se sitten on laadussa. Minä hajotan samassa ajassa laadukkaat ja vähemmän laadukkaat, joten panosta ennemmin vähemmän laadukkaisiin ;)

      Poista
  8. Tuo mekko on kyllä todella ihana ja sopii sulle kuin nakutettu :)
    Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janet <3 Joskus tekee löytöjä, tämä oli kyllä sellainen ;)

      Poista
  9. Onpa tosi kiva asu! Raidat ja farkku on mun mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jassu. Se on raikas yhdistelmä myös talvelle, vaikka taitaa keväälä olla omimmillaan ;)

      Poista
  10. Mekko sopii todella kauniisti, ihan kuin tehty niin kuosin kuin mallinkin suhteen. Raidat ja farkkukangas on tosi reipas yhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna. Tuon malliset mekot on kyllä ihan huippuja, sääli ettei niitä ole joka paikassa tarjolla :)

      Poista
  11. Cute dress!!
    www.amemoryofus.com

    VastaaPoista
  12. Tuo mekko on kyllä niin ihana, sitä jo aiemmien Instassakin ihailin. On muuten aika aarre tuollainen työkaveri, joka ottaa päivällä kuvia. Mäkin haluun sellaisen :D

    Mä veikkaan että työkengät kuluu just siksi että niitä "nuohoaa" koko ajan johonkin kun heiluu työtuolissa edes takaisin. Mulla on ainakin paha tapa pyöritellä kenkiä ties miten päin aina..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö teillä nyt pojat paria kuvaa räpsäisisi kaffetauolla? ;) Vaan totta puhut, aarre joka kuvaa asut niin saa teillekin näitä työpäivän asuja fiksusti.

      Joo, sama se on mulla vaan pelastus saapui jo, Äiti on l'hdössä Saksaa pääsiäisenä ja lupasi tämmöiset "tylsät mustat avokkaat" tuoda Deichmannilta!

      Poista
  13. Onpa todella hyvännäköinen asukokonaisuus. Kaiholla aina katselen tuota kaunista mekkoa, "josko minäkin uskaltaisin" :) aina sitä vaan keksii tekosyitä, miksei muka voisi mekkoa pistää päälle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!