10.3.2015

bareMinerals pure brightening serum foundation


Löydä se, joka saa sinut hymyilemään.

Olen rakastunut. Totaalisen ja täydellisen rakastunut. Sain Nordic Cosmeticsiltä jokunen viikko sitten testiin useamman bareMineralssin tuotteen ja muutaman viikon tässä näitä testattuani, niin rakkaus on kyllä syntynyt. bareMinerals on tuotesarjana ensimmäinen mineraalimeikkisarja jota olen kokeillut ja jolle olen uskollisena pysynyt. Nelisen vuotta sitten oli kasvojeni iho todella huonossa kunnossa ja bareMineralsin pohjustuksella sain ihon rauhoittumaan. Sen koommin en ole siitä pienestä pyöreästä purkista luopunut vaan se on minun Graalin maljani. Toki ajoittain laitan muitakin, mutta en nyt heti muista kyllä päivää kun olen meikannut ja en olisi bareMineralssia käyttänyt. En uskalla edes laskea montako purkkia tuotetta on tähän mennessä tullut käytettyä.

Ei siis varmasti tarvitse sanoa, miten ilahtunut olin saadessani useamman tuotteen testiin joista tässä ensimmäinen teille esittelyssä. bareMinerals original foundation on puuterimainen kabukilla levitettävä ehkä meikkipuuteriin verrattavissa oleva tuote, tämä puolestaan on vastaus monen nestemäisen tuotteen fanin toiveeseen. Vettä lähellä oleva ohut koostumus leviää iholle helposti. Meikkivoide yhdistyy ihon kanssa kauniisti ja sitä ei tarvitse sutia kovin kauaa kasvoille, tuote sulautuu ihoon nopeasti. Sivellin helpottaa levittämistä valtavasti vaikka kyllä tämä sorminkin onnistuu. Olen itse enemmin sutien käyttäjä. Se mihin ihastuin erityisesti oli tuotteen peittävyys. Iholla on parin pisaran jälkeen kauniin ohut ja hengittävä kerros tuotetta joka peittää isommat ja pienemmät virheet täydellisesti.

Tämä on se kaipaamani täydellinen meikkivoide minulle. Tuote, jota en kyllä rehellisesti ajatellut edes kaipaavani mutta nyt kun se on siinä, niin se on kyllä tullut jäädäkseen. Koska vuosia käytin puuterimaista tuotetta pohjustuksena tuskin luovun siitä kovin herkästi, mutta nämä tulee olemaan vaihtelua. Yhdessä kahdella tuotteella luotu pohja on todella kestävä ja pysyy naamalla muuttumattomana aamusta iltaan. Hinta ei ehkä ole edullisimmista päästä, 40€ kieppeillä oleva tuote ei varmasti sovi ihan jokaisen kukkarolle, mutta samaan hintaluokkaan on pudonnut aikaisemminkin käyttämäni puuteri. Ei siis minulle mikään kipukynnys (sen korkeammalle menevät hinnat kyllä).

Onko tuote teille tuttu? Entä bareMinerals merkkinä?
Hyvää tiistaita!

Sekä meikkivoide että suti on saatu blogin kautta.


Find the one that makes you smile.

Ladies, I think I'm in love. I have found it. Liquid foundation I can actually use. I first started using bareMinerals foundations four years ago, the powder one. And have been using ever since. Now I can get the liquid back for my routine. Not that I will give up on original one, but this is a good add on the days I need more coverage or just on those days when I want to use liquid one. This one glides perfectly on my skin and gives the coverage I want. Perfect, absolutely perfect!

Have you tried bareMinerals?
Lovely Tuesday!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

14 kommenttia:

 1. Ei ole tuttu tuote, merkki on kylläkin. Tykkään kokeilla kaikkea uutta ja olen hyvin tarkka meikkivoiteesta. Taidankin kokeilla tätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin hullaannuin aivan päätä åpahkaa. Juuri sopiva peittävyys ja ihan mahtava tuote :)

   Poista
 2. I never tried bareMinerals but I've already heard so many good things about them! Maybe it's time to change my make up routine :-) ... - Ganz liebe Grüße aus Wien,

  Katja

  Gewinne 2 x 100 EUR Shopping-Guthaben für die SCS auf meinem Blog!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I love them, they keep my skin in the condition it is now, great ones!

   Poista
 3. Ei ole tuttu meikkisarja, enkä ole pahemmin kokeillut mineraalimeikkejäkään. Ei vaan ole saattunut kohdalle. Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihastuin mineraalipohjiin kerralla ja sen jälkeen oli menoa kyllä. Kannatta kokeilla jos vastaan tulee :)

   Poista
 4. Kuulostaapa hyvältä! Melkein niin hyvältä että on ehkä pakko kokeilla - peittävyys ja nestemäisyys ja "brightening" olivat mulle nyt ne avainsanat :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä lähempänä vettä jo minusta, jonka takia se sulautuu ihoon niin hyvin. Peittävyys on minusta mainio, en tosin kaivaa mitään paksua pakkelia koskaan :)

   Poista
 5. En ole näitä bareMineralsin meikkejä itse kokeillut, mutta kuullut kylläkin paljon hyvää :) Minulta alkaakin meikkivoide pikkuhiljaa loppua, tämä voisi olla hyvä vaihtoehto! Mineraalimeikki on ollut harkinnassa, mutta tällaisesta nestemäisestä versiosta en tiennytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin kokeilla. Nestemäinen ei, käsittääkseni, ole ollut kovin kauaa saatavilla. Törmäsin tähän jo parin verkkokaupan kautta ennen kuin sain testiin ja tämä on kyllä mahtava.

   Poista
 6. On tuttu tuote - olen kirjoittanut tästä blogissanikin. Seerumimeikkivoiteen parhaita puolia ovat hyvä levittyvyys ja luonnollinen lopputulos. Meikki on unelmankevyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kevyen meikin kannattaja muutenkin, en halua laittaa paljon kasvoihini meikkiä :)

   Poista
 7. Itse olen käyttänyt jo vuosia vain BareMineralsin meikkejä ja olen aivan myyty niille. Ne vain tekevät niin luonnollisen lopputuloksen ja näppyisyyteen taipuvainen ihoni ei tule liian pakkelimaiseksi niillä. Tätä tuotetta tekisi nyt hehkutuksesi jälkeen mieli kokeilla :) Mikä sinulla on sävy tässä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ihan sama. Näppyjä tulee herkästi kun iho reagoi kaikkeen. Nämä pelastavat kyllä ihon. Oma sävyni talven iholle on bare linen 03. Varmasti liian vaalea kesällä mutta nyt juuri oikea :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!