Blue blazer


Värit ovat luonnon hymyjä.
- James Henry Leigh Hunt -

Siinä missä punainen on voimaväri ja väri, jota käytän vain niinä päivinä kun tuntuu punaiselta, niin sininen on ehdottomasti väri, jota voin pitää aina. Etenkin tumman sininen on väri, jonka puen mielelläni ylleni aina. Se on ehdottomasti väreistä se, joka miellyttää eniten. Puhdas valkoinen ei jää kovin kauas, mutta sininen lukemattomissa eri sävyissään on kyllä ehdottomasti sitä aidointa minua. En ole koskaan pahemmin jäänyt ajattelemaan miksi näin on, ehkä se vaan on luonnollinen valinta vaalealle ottaa sinistä kaapista ylle. Olen tosin huomannut pukevani aika vähän värejä lopulta ylleni. Liki aina värimaailmasta puuttuvat pinkit ja vaaleanpunaiset, vaikka vadelmanpunainen on se suosikki punaisen sävyni. Muistan suunnilleen koska viimeksi puin arkivaatetuksessa ylleni oranssia tai keltaista, kumpikin tapahtui joskus haman 1990-luvun puolella. Ei siis ihan niitä minun värejäni kumpikaan. Myös vihreä on itselleni väri, jota en meinaa osata käyttää, missään sävyssä. Petroli menee lähimmäs vihreää mitä vaatekaapistani yhtä kaulaliinaa lukuunottamatta löytyy.

Kuvioista ei varmasti tarvitse edes puhua. Jos se ei ole raitaa niin harvemmin sitä ylleni laitan. Ruudunkin kanssa on vähän niin ja näin. Te kannustitte kyllä kovasti taannoin asukuvissa ollutta ruutumekkoa pitämään, mutta mitä enemmän olen sitä katsonut kaapissa ja koettanut miettiä miten sen pukisi, niin sen vaikeampi sitä tuntuu olevan pukea yhtään minkään kanssa. Näillä näkymin siis kiertoon menee. Ei siksi, että vaate ei olisi kaunis, se vaan en ole mitenkään päin minä.

Lopulta siis värien ja kuosien kanssa kun on aika samanlainen pukeutuja niin voi sitten leikitellä huiveilla. Niitä sitten ei koskekaan mikään edellisistä. On kuviota, on värejä jokaisessa sateenkaaren värissä. Niillä leikittely ja asujen piristäminen on selvästi enemmän se juttuni kuin vaatteilla leikkiin lähtö.

Mitkä ovat sinun värejäsi? Mitä taas et osaa yllesi pukea?
Aurinkoista lauantaita!


Colours are the smiles of nature.
- James Henry Leigh Hunt -

When I wear red, I seem to have a day when I miss red. There are days, many of them, when I can't even think of wearing that lovely color. But blue, that is my to go color on almost anything. With all it's different tones, blue seems to be "the color" for me. Being blond, that seems to be a good choise. Another one I love is pure whit, hard color to wear, but it seems to look good on me. 

There are those colors I don't like. Such as pink and yellow and orange. At least not on my clothing. When it comes to scarf, I seem to break all my ryles. Typically it seems, that for me scarf is more easy way of making my putfit a bit interesting, insted of choosing clothing on that color.

What is you to go color?
Lovely Friday!

Jakku/Blazer: Esprit // Pusero/Blouse: KappAhl // Farkut/Jeans: Evans //
Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: TieRack (old)


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Onpas nätti asu, munkin täytyisi ostaa useampi bleiseri eri väreissä. Olen hurmioitunut keltaiseen ainaisen mustan sijaan. Tietyt sinisen sävyt ovat sellaisia, jotka eivät sovi minulle. Mutta muuten olen aikalailla kaikkiruokainen asujen värien suhteen. Tulee kyllä liiankin usein käytettä tummia vaatteita, mutta olen oppinut käyttämään myös värikkäitä vaatteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu. Bleiserin väriä vaihtamalla saa aika paljon aikaan asun kanssa. Etenkin pirteän väriset tuovat ihan uuden ulottuvuuden pukeutumiseen. Väreillä saa muutenkin piristettyä kokonaisuutta :) Kannattaa siis ainakin kokeilla.

      Poista
  2. Heh no arvaas vaan onko omia lemppareita asussa kaikki, no kyllä on. :) Raitaa, Blazeria, farkkua, sinistä me like. ;)

    Ja taas tuijottaa pällistelen ihoasi, se on ihmeellinen. Miten voi olla noin hyvä iho. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika paljon suosikkeja samassa kokonaisuudessa, mutta ei haitanne, kun niissä niin hyvin viihtyy.

      Ihoon en osaa pahemmin sanoa muuta kuin sen kosmetologin ja hyvät tuotteet, joilla hoitaa sitä. Niin, ja ne geenit, kyllä ne vaan vaikuttavat asiaan. Ja kuvissa paistava aurinko silotteli osan pois ;)

      Poista
  3. Kyllä nuo sinisen sävyt sinulle sopivatkin. Ja tuon kaulaliinan sävyt ovat upeat!
    Musta - harmaa - puna - valkoinen - se olen minä. Välillä farkunsinistä. Raitaa ja ruutua. Joskus kukkiakin - kukkahattutäti kun kerran olen. Pilkkuja ei, pyöreitä muotoja harvemmin. Paitsi kropassa;)
    Iloa ja aurinkoa viikonloppuun sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo huivi ja sen värit ovat niitä sinisen suosikkejani, etenkin keväällä tuo kirkas vaalea, turkoosiin taittava on kyllä se minun värini.

      Aurinkoista viikonloppua! <3

      Poista
  4. Sininen ja raidat ovat tosiaan ihan sun juttu ja saat niillä koottua aina niin kivan näköisiä asuja. Sininen kaikissa sävyissään on myös mun lemppari, ja ihastelenkin aina sun sinisävyisiä vaatteista ja asusteita. Nytkin tuo huivi tosi kauniin värinen. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se on, niitä on yllä kyllä joka ikinen viikko jossain muodossa, yleensä useammassa. Sinistä kaappi pullollaan :D

      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  5. Näinhän se menee, että sen vörin ja kuosin tulee miellyttää itseään ennen kuin sen voi päälleen laittaa. Mun lienee turhaa kertoa, että kukat miellyttää mua sekä väreistä pinkki, turkoosi, lime, keltainen ja punainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Vaikka näyttäisi kuinka kauniilta jonkun muun yllä niin pitää näyttää vielä itsenkin yllä :) Turkoosi on kyllä se meidän yhteinen juttu sen punaisen ohella :)

      Poista
  6. Sinulle kyllä sinisen ja turkoosin eri sävyt sopivat ihan hurjan hyvin!

    Itse tykkään kovasti ennenkaikkea kaikesta kuosillisesta, mutta myös voimakkaista väreistä. En oikein edes osaa nimetä mikä väri miellyttäisi kaikista eniten.

    Omaan väritykseeni ei oikein passaa beige tai haaleat pastellivärit, vetävät kasvoista kaiken värin pois. Muuten kyllä olen värien suhteen kaikkiruokainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös? Sininen on niin helppo ja kaunis. Sulle sopii niin hyvin kaikki kuosit ja vahvat värit, vaan niitä pidätkin. Taidetaan olla vähän samanlaisia, että hailukat värit voi ihan vaan unhohtaa kummanin kasvojen läheltä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!