February favourites


Seuraa intohimiasi, seuraa sydäntäsi ja se mitä tarvitset tulee luoksesi.
- Elisabeth Taylor - 

Kuukausi vaihtui ja vuorossa olisi vielä talven viimeiset suosikit. Olen tämän useamman kerran blogissa sanonut, mutta minulle maaliskuu on ensimmäinen kevään kuukausia. Suomi on pitkä maa ja monessa paikassa on vielä enemmän tai vähemmän lunta. Niin täällä Espoossakin, mutta silti minä käännän ajatukseni jo kevääseen ja sitä seuraavaan kesään. Auringolla lienee suurimpia vaikutuksia tähän. Vaikka se ei ole kovin paljon viime päivinä paistanut, niin kyllä se, että kun viideltä on kotona töistä ja vielä on valoisaa niin piristää kummasti. Aamullakaan ei tartte töihin ajella säkkipimeässä. Ihan mahtavaa! Ei varmaan tarvitse sanoa, että bloggaaminenkin on helpompaa kun kuvia ei tarvitse ottaa tasan puolilta päivin. Vaan koska aurinko on ikisuosikkini niin se ei tähän kollaasiin pääse vaan aloitetaan jostain muualta.


Poikkeuksellisesti aloitan jollain muulla kuin kosmetiikalla. Ostin tammikuun puolessa välissä itselleni uuden puhelimen. Kun se kuriirin kantamana saapui koti ovelle tammikuun lopussa niin se tuntui kasvata käteen kiinni helmikuussa. Oneplus on ollut androidin käyttäjälle ehdoton unelma, puhelin jossa riittää tehoja tällaiselle malttamattomalle käyttäjälle vaikka kuinka ja jokainen sovellus tuntuu toimivan. En tiedä onko se hyvä, että puhelin on kasvanut käteen kiinni, osaan kyllä jättää sen omaan arvonsakin. Mutta pitkästä aikaa puhelin joka on tehokas, toimiva ja kaikin puolin muutenkin itselleni sopiva.


Ystävänpäivän tienoilla kävin Lumenen tehtaanmyymälässä ystäväni Arkeologin kanssa ja tämä puna sattui sieltä mukaani. Taitaa olla vanhaa mallia, väri on 10 Yö saapuu. Puikossa oikeastaan aika tumman värinen, mutta juuri sopiva talveen. Kuitenkin kuten omat suosikkini, ennen kaikkea karpalon ja vadelman värejä toistava. Tämä menee myös hyvin kevyen meikin kanssa, vahvemmasta tietysti puhumattakaan. Mainio puna talveen, kevyempänä laitettuna varmasti toimii kevään juhlassakin.

Alla oleva luomiväripaletti on oikeastaan kaksi vuotta vanha. Tiedän minä, että näitä ei varmaankaan saisi säästää näin kauan, mutta onpahan tullut pidettyä ja hyvin tämä toimii vielä. Baby Glam paletissa on monta minulle sopivaa sävyä ja tästä onkin useampi viikko jo tehty kevyt päivämeikki töihin. Nopeasti yhteen sointuvista väreistä tehty meikki on helppo. Laatu on ensiluokkainen ja pigmentti hyvä. Paletista saa vahvemmankin meikin, mutta minusta tämä toimii kyllä päivämeikkiin kaikkein parhaiten.


Tuoksusuosikki on ollut jälleen Giorgi Armanin Sí. Kevyt tuoksu, josta poikkeuksetta saan kuulla kohteliaisuuksia kun sitä käytän. Tuoksu, joka sopii hyvin päivään ja iltaan ja ainakin omaan mieleeni tuo kevään ja kuplivan ilon. Sinällään ei mikään uusi tuoksu itselläni vaan uudelleen taas auringon myötä käyttöön otettu. Itselläni on vahva tuoksumuisti ja tämä yhdistyy vahvasti erinäisiin onnellisiin tapahtumiin. Joten kyllähän tähän kannattaa joka päivä "pukeutua".


Vaateisiin liittyviä suosikkeja on kaksi, joista ensimmäinen on syksyllä ostetut Tero Palmrotin kengät. Totesin jo näistä tehdyssä postauksessa, että pidin edellisiä vastaavia sellaisen viisi talvea, jonka takia se reilun satasen sijoittaminen tälläkään kertaa ei tuntunut pahalta. Eiväthän ne mitenkään jännittävät ole, mutta helmikuun liukkailla maantiesuolaisilla loskakeleillä ainoat kengät joilla olen tiennyt pysyväni pystyssä varmasti. Kengät joilla on voinut kävellä kastelematta varpaita. Pyyhkäisemällä puhtaat ja klassiset nilkkurit joita on  ollut puhdas ilo pitää. Kuvasta saattaa huomata, että tämän talven käyttö ei ole vaikuttanut niihin mitenkään vielä, joten aivan ehdottomasti nämä olivat joka ikisen euron väärti. Kyllä se on sanottava, että kotimaisissa kengissä on kyllä puolensa.

Toinen vaatesuosikki ovat Junaroselta tammikuun lopussa ostetut vahapintaiset mustat farkut. Ne eivät ole blogissa ehkä olleet niin paljon esillä kun olen niitä todellisuudessa käyttänyt, nimittäin joka ikinen viikko töissä. On kyllä onnea kun on työhousut joita voi pitää kaiken mahdollisen kanssa. Jos ei muuta, niin pelastaa useammalta asukriisiltä.


Suurimpana suosikkina lienee kuitenkin vesi. Sen juontia on tullut opeteltua koko helmikuu ja alimman kuvan vesipullo on se, jota tulee kotona täytettyä. Töissä taas on reippaan litran vetoinen kannu. Myönnän kyllä, että vaati keskittymistä opetella juomaan enemmän, mutta tällä hetkellä tuntuu ainakin menevän paljon helpommin. Ei ole tarve enää keskittyä niin paljon.

Oliko mukana jotain sinun suosikkejasi?
Aurinkoista Sunnuntaita ja upeaa Maaliskuuta!


Follow you passion, follow your heart and the things you need will come.
- Elisabeth Taylor -

It's again time for monthly favourites, this time I must start with my new phone. It has been such a huge favourite of mine for the whole month. I got this Oneplus phone at the end of last month and it has been everything I want. Fast, full of power and easy to use. I'm android user and this is all I can imagine to ask from phone. 

On make up side I've been loving Giorgi Armani Sí perfume as spering fragerance. Every time I wear it I get compliments. Also my favourite lipstic is from Lumene and eyemake up from Lancome. Not so new ones anyt of the make up things, but I think it's good like this. Not everything needs to be new.

When it comes to clothes my favourite have been these proper winter shoes I got on autumn. It's been really slipery month and with these I've been keeping on walking and keeping my self for not falling down. Another favourite has been my Junarose black jeans. They have been not that much on blog but every week at the office, you can wear those with everything. What else would you want from office trousers?

Last, but really not least, has been water. Just plane old water. It was a strugle to learn to drink more, but once I got it, it's been good and I find my self missing water now days. A good thing too.

Any of your favourites?
Lovely Sunday and most of all a lot of sun shine to March!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Mäkin tykkään tosta luomiväristä! :) Iloista maaliskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan mahtava väriyhdistelmä ja laatu on ainakin omaan makuuni hyvä!
      Hyvää maaliskuuta!

      Poista
  2. Miten ihana laukku, eihän noin suloista voi ollakaan..
    Itsekin olen omaan uuteen puhelimeeni todella tyytyväinen vaikka aluksi ajattelin etten enää hommaa mitään luuria riesakseni, mitäs meni edellinen hajoamaan kun tipahti ihan vahingossa kivilattialle, mokomakin heikkous.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Stoccalta liki kahden vuoden takaa alesta. Täydellinen talven juhlalaukku ;) Tiputin minäkin Windowsin aikanaan lattialle, kumma kun eivät kestä tuollaisia kolauksia :D

      Poista
  3. Vahapintaiset housut löysivät tiensä minullekin syksyllä - tosin tällä hetkellä olen sen verran mojovassa tikissä, että olen suosiolla jättänyt odottamaan paaston tehoja;)
    Ja huulipunassa on upea sävy!
    Onnea uudelle puhelimelle - itsekin vaihdoin joulun alla oman Galaxy S2:seni hieman uudempaan ja tehokkaampaan malliin Galaxy S4:seen - android on se minunkin puhelimeni käyttismielikki;)
    Iloa ja valoa maaliskuulle sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vahapintaiset housut on kyllä kätevät töissä, menevät minkä tahansa kokonaisuuden kanssa.

      Puhelin on ihan mahtava, en ole katunut yllä hetkeäkään vaihtamista vähän pienempään emrkkiin :)

      Hyvää maaliskuuta! <3

      Poista
  4. Ihania rannerenkaita tuossa ekassa kuvassa ja kivoja kuvia! Mukavaa maaliskuun alkua!

    VastaaPoista
  5. Kivoja suosikkeja ja kyllä noi nilkkurit on aivan ihanat. Upea on myös ylläsi oleva asu.
    Maaliskuu on ihan oikeasti jo kevätkuukausi, niin lapsillekin opetetaan ;)

    Kivaa tulevaa viikkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. Tuollaiset kunnon tukevat nilkkurit ovat ihan mahtavat kyllä. Maaliskuu on mulle niin kevätkuukausi kun olla ja voi. Kesän lapsi aloittaa ajoissa :)

      Hyvää viikkoa!

      Poista
  6. Nuo vahapintaiset housut on kyllä tosi kivat!! :) Mukavaa myös, että olet löytänyt itsellesi mieluisan puhelimen :)

    VastaaPoista
  7. Ompa kauniin väristä tuo huulipuna! Pitäis itekki löytää joku oikeen rehellisen punainen puna, joka ei kuitenkaa ois semmonen liian "räikeä" Värin olisi hyvä oli juuri tuommonen syvän värinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenella on tullut vastaan yksi jos toinenkin tuollainen upean värinen yksilö, kannattaa vilkaista ainakin sieltä valikoimaa :)

      Poista
  8. En mä huolehtisi tuosta luomivärin iästä. Harvemmin luomivärit menevät niin pahasti pilalle, että niitä pois tarvitsisi heittää. Nuo jauhoiset tuppaa kestämään kuitenkin niin paljon paremmin. Multa löytyy varmasti vielä kymmenen vuotta vanhojakin ja toimii! Puhtaalla siveltimellä kun käyttää, niin ei sinne turhia bakteereitakaan mene :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tuokin, sen takia se on käytössä pysynytkin, kun aika harvoin noilla omilla aplikaatoreilla meikkaan. Niilläkin joskus. Samaa olen ymmärtänyt, että pysyy hyvänä, nestemäiset lentää kyllä sitten roskiin armotta :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!