3.3.2015

Lumene Gel effect


Nainen on avuton vain sillä hetkellä kun hänen kynsilakkansa kuivuu.

Sain viime viikolla varsin mieleistä postia Lumenelta kun paketista muun ohessa kuoriutuivat nämä upeat kevään uutuuslakat. Aavistuksen uinumassa ollut kynsienlakkaus innostukseni heräsi näiden myötä jälleen, sen verran kauniita sävyjä oli tarjolla. Gel effect lakkoja olen kokeillut aikaisemminkin ja niihin jotka aikaisemmin olen ostanut niin myös tykästynyt. Leveä ja litteä suti auttaa lakan levityksessä, lakat levittyvät kauniisti ja kuivuvat nopeasti. Tällaiselle hätäisemmälle lakkaajalle etenkin viimeinen kohta on tarpeen. Hintahan näillä on 5,90€ joten mistään kalliista kokeilusta ei ole kyse vaikka nämä kaupasta ostaisikin.

Instaa seuraavat ovatkin jo varmaan kuulleet kehuni myös näiden yksilöiden kestävyydestä. Lakat eivät pahemmin minulla tuppaa kestämään, mutta nämä pysyivät nelisen päivää oikein hyvinä. Tietenkin kuluvat vähän kärjistä, mikähän lakka ei kuluisi. Tiistai aamusta mentiin perjantai-iltaan saakka samoilla lakoilla, eli itse olen ainakin pysyvyyteen varsin tyytyväinen. Kaksi kertaa viikossa on kyllä aikaa kynnet lakata. Haluan lakan näyttävät kauniilta useamman päivän ja siihen nämä kykenivät kyllä oikein hyvin.

Lakkoja on useamman väristä, ja kuten arvata saattaa kaikki eivät olleet mieleeni väriensä puolesta. Helmenvalkoinen Lapin taikaa ja burgundy Ennen iltaa olivat minulle semmoisia "Näitä tarvitaan aina" lakkoja. Eniten väreistä miellyttivät kuitenkin ensimmäisessä kuvassa olevat Aamun tuoksua, Apilaniitty ja Valkeat illat. Etenkin Apilaniitty onnistui täydellisellä sävyllään yllättämään. Aamun tuoksua puolestaan on juuri se täydellinen harmaan sävyinen lakka jollaiselle aina aika ajoin on tarve.

Miltä nämä tämän kuun aikana myyntiin tulevat lakat teidän silmiinne näyttävät? Mitä mieltä ylipäätään olette Lumenen Gel effect lakoista?

Hyvää tiistaita!

Tuotteet saatu blogin kautta


A woman is helpless only while her nailpolis is drying.

Last week I got a great parcel from Lumene. Amongst other things were these lovely Gel effect nailpolishes for this spring. What a great looking ones I must say. I have been testing ones like this before and fell in love for them. Easy to apply, looks great after two coats and dries fast. What I like most is the amount of colors there is in the collection. Not every one of them is to my taste, offcourse not, but there seem to be something for everyone. What do you think on these colors?

Lovely Tuesday!

Nailpolishes were received through blog.

14 Ennen iltaa // 19 Lapin taikaa // 43 Poutapäiviä // 44 Apilaniitty // 45 Valkeat illat //
46 Polku rannalle // 56 Aamun tuoksua // 57 Kevät tulee

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

24 kommenttia:

 1. Ihania väreja <3 Apilaniitty ja Aamun tuoksua lähti samantien ostoslistalle!

  VastaaPoista
 2. Nämä kevään Lumenen lakat on kyllä erittäin kauniita! Tykkään todella, harmi vaan että omat kynnet on tällä hetkellä niin rauniot ettei niihin kehtaa mitään laittaa...

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat. Voi kurjassa kunnossa olevat kynnet ovat kyllä ikävä juttu. Itse pidän aika lyhyinä niin eivät pääse pahasti hajoamaan.

   Poista
 3. Ihania uutuuksia vaikkei kaikki ehkä olekaan juuri omaa suosikkiani mutta kesällä varsinkin saa leikitellä kauniilla kynsillä.
  Omat kynteni tuntuvat jotenkin nykyään niin haurailta. Heti kun menen lakkaamaan niitä muutamankaan kerran, ne alkavat lohkeilemaan ja näin ollen en uskalla niille enää lakkapulloa näytellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä olen. Ei kaikki voi olla kaikille just, mutta tässä oli useampi joka oli todella mieleeni ja muillakin tulee varmasti kokeiltua.

   Poista
 4. Niin ihania, aivan mahtava värikirjo. Omia lemppareita ehottomasti Lumenen ja Essie kynsilakat. <3

  Ihanaista päivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihanaa vaihtelua. Nojaan itse Lumeneen päin lähinnä hinnan takia, vaikka Essiessä ei ole moittimista mutta kun lopputulos on sama niin turha maksaa enempää ;)

   Hyvää tiistaita!

   Poista
 5. Hienoja värisävyjä - ja pari sellaista, joita itsekin voisin käyttää. Minulta on tuo Lumenen geelilakka kokeilematta mutta jospa sitten ekopaaston jälkeen ryhdistäytyisi kynsienkin suhteen;)
  Iloa ja valoa - sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa sitä ainakin kokeilla, eivät pahasti kukkaroaa kevennä ja sävyt ovat aivan ihanat.

   Hyvää tiistaita! <3

   Poista
 6. Tuo kevät tulee- sävy näyttää todella herkulliselta sävyltä, ja vitsit mikä nimikin sävyllä. :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät tulee on kyllä kauniin pirteä ja värikäs sävy :)

   Poista
 7. Kauniita kevätsävyjä ♥ Tuo aloituslause on hyvä :D kynsilakan kuivuessa ei voi tehdä yhtään
  mitään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan. Täysin toimintakyvytön olo siinä vaiheessa :D

   Poista
 8. Hahhahaa mikä sanonta tekstin alussa, osui ja upposi! :D Kiva kun postasit näistä lakoista. En ole vielä itse ostanut ja olenkin miettinyt miten kauan mahtavat kestää. Neljä päivää on jo tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kautta linjan pitänyt Lumenen Gel effecteistä. Pysyvät ainakin omilla kynsillä todella hyvin. Toivottavasti sinullakin :)

   Poista
 9. I would love to try those !

  Would you like to follow each other ?

  Kisses

  Emily from PTT

  VastaaPoista
 10. Minä olen käyttänyt näitä lakkoja tuolle 3-vee naperolle, kuivuvat niin nopeasti että hänkin malttaa sen ajan odotella :) Ja kestävät paremmin tuon touhulaisen kynsissä kuin muut lakat. Itse en ole näistä löytänyt riittävän tummaa sävyä, joten itselläni käytössä sitten muun merkkiset lakat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talven kokoelmassa oli ainakin tumman violetti, itse olen vaaleiden ystävä niin pitkälle, että koen nämä omiksi. Toki se minunkin luottopunaiseni tulee jo muualta, mutta sitä onkin menossa jo kolmas pullo sitä väriä ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!