6.3.2015

Official one


Todellinen tyyli ei ole koskaan oikein tai väärin. Se on tarkoituksella omana itsenäsi oloa.

Tiedättekö ihan aina ne valokuvat eivät onnistu vaikka niitä ottaisi useamman. Joskus joka kuvassa kaikki on väärin, joskus taas kuvaajalla ja kuvattavalla on niin hauskaa, ettei yhdessäkään kuvassa ole mitään tolkkua kun kumpaakin naurattaa niin paljon. Näiden kuvien kanssa kävi niin, muutama onnistunut, lopuissa aika paljon vähemmän onnistunutta tavaraa.

Kun on 30 jotain, niin ajoittain on minusta ainakin hankala pukeutua virallisempaan päivään töissä. Ennen kaikkea haluaisi näyttää ikäiseltänsä. Itse miellän itseni päällä yksivärisen jakkupuvun vanhentavana vaatteena. En välttämättä ole löytänyt sitä oikeaa tai sitten se on vaan aivan liiankin virallinen jo? Oma ratkaisuni onkin neutraalit sävyt ja eri paria oleva jakku ja hame, jotenkin rennompi ja enemmän minun tyyppiseni kokonaisuus. Olematta kuitenkaan liian... no, liian mitään. Toisaalta ei tärkeintä ole se, miten pukeudut vaan se mitä sanot. Se, että tiedät mistä puhut ja kenen kanssa.

Vaan oletko uskottavampi pukeutuessasi asiallisemmin?
Hyvää perjantaita!


Real style is never right or wrong. It's a matter of being yourself on purpose.

You know, sometimes it doesn't matter how many photos you take on you orfit, there is always something wrong. Kind of the case with these ones, but definately in a good way. Earlier this week we had such a great laughter with my dear workfriend that these maintend the only pictures that I looked some what normal. I might show you the other ones later, I had a good laughter on those as well.

Bein 30 something and being business dressed is actually quite hard sometimes. You don't want to look, well old. Not that being 50 wuld be old, but you know, at least I get the impression that same coloured blazer and skirt makes you look older. I can be, totally wrong, but at least on me it does. My choise is to get similar colors on me at that time. All being neutral but having something in the outfit. But still keeping it official, it is not what I'm wearing that is the main thing here but what I have to say. You see the photos, but puole at the office also needed to hear what I had to say.

Any thought on business wear?
Lovely Friday and great beginning of the week!

Jakku/Blazer: Mexx // Pusero/Blouse: Mexx // Hame/Skirt: Next //
Kengät/Shoes: Deichmann // Huivi/Scarf: Muberry // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

14 kommenttia:

 1. Tiedänhän mäkin sellaiset päivät. Joskus taas kaikki kuvat menee nappiin heti. Hyvinhän nämäkin on onnistuneet. Ihana malli hameessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan sitä semmoista oli tänäänkin tarjolla enemmän tai vähemmän :D

   Poista
 2. Mullakin oli eilen asiallisen pukeutumisen päivä. Uskottavuudesta en tosin tiedä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tarttee joskus koettaa olla uskottavakin, ainakin on kontrastia vapaalle ;)

   Poista
 3. Tuttuja juttuja tuollaiset "ei onnistu" -päivät. Nämä ovat kylläkin oikein kivoja kuvia, tykkään varsinkin tuosta ekasta. Tosi kiva asu, asiallinen, muttei tylsä ja sulle niin passeli! Mulla on kaikki työpaikat olleet sellaisia, että pukeutumisella on väliä. Resufarkkuja en voi työasuna käyttää, mutta yleensä muuten siisti asu riittää. On sitten niitäkin tilanteita, että liituraita vedetään päälle. Kaipa se jonkinmoista uskottavuutta sitten tuo. Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin miettinyt tuota, kun tavallisena päivänä voi aika rennosti mennä ja sitten tarvitaankin heti skarpimpaa. Miksihän se on niin, karsiiko vaatteet uskottavuutta pois? Vaan tilanteen mukaant öissäkin, tänään paljon rennommin.
   Hyvää perjantaita!

   Poista
 4. Ihana klassinen asu ja kovin tutun näköinen. Hyvin samanlaissa tykkäsin aina pukeutua töihin. <3

  Ihanaa viikonloppua ihanainen Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kokonaisuus niihin asiallisiin päiviin ainakin. Muutoin kyllä arvostan rennompaa enemmän.

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 5. Ihana asu! Tuo hame ja bleiseri on kyllä upeita! Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jassu! se on kyllä mun suosikki bleikka talvella :)

   Poista
 6. Kiva asu ja tuo huivi ja laukku tuo sopivasti rentoutta :) Taas muuten hyvä esimerkki siitä, kuinka harmaa ja ruskea sopii tosi hyvin yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin ajattelin, ei tartte kaiken aina olla niin kovin realistista :) Harmaa ja ruskea on mahtavat yhdessä.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!