13.3.2015

One for summer wedding

Postauksen kaikki kuvat Maahantuojien Outlet

Kun näin sinut, rakastuin ja sinä hymyilit, sillä sinä tiesit.
- William Shakespeare - 

Jos minulta kysytään mikä on paras juhla, niin vastaan ystävien häät. Ne ovat juhla, joissa on aina hyvä tunnelma ja onnekseni minulla on tänäkin kesänä yhdet sellaiset luvassa. Vaan siitähän se alkoi, se ikuinen naisen ongelma kun kutsu kolahti postikuulusta: Mitä pukea päälle? Häät ovat kuitenkin juhla jossa pitäisi olla siististi ja asiallisesti pukeutunut. Tulisi olla se paras versio sinusta ja siihen päälle vielä viihtyäkin vaatteissa? Huh mikä urakka sanon minä, etenkin kun vanha kunnon Murphy ei varmasti auta asiaa heittämällä eteen sen totuuden, että kun oikeasti jotain etsii niin eihän sitä löydä millään.

Vaan ajattelin ainakin itse kokeilla onneani Maahantuojien Outletin tapahtumassa Wanhalla Ylioppilastalolla 11.04.2015. Tapahtuma josta kysyttiin haluanko kertoa ja koska tämä saattaa ratkaista pukuongelmani todella ennen aikojaan niin tottakai halusin jakaa innostukseni kanssanne. Maahantuojien Outletissa on kyse useiden eri maahantuojien ja liikkeiden yhteisprojektista, jossa myydään viime kauden kauniit mallipuvut ja näytekappaleet edullisesti kuluttajille. Hinnat ovat vähintään -50% alkuperäisistä, jolloin pitkät puvut ovat pääosin välillä 99-159€. Hyvä hintahaitari minusta kun alunperin hinta on 299-489€. Tapahtumaan on odotettavissa yli 1000 edullista puhua, pitkiä ja lyhyitä. Näyttäviä, klassisia, kaikkia. Koot ovat välillä XS-XXL niin tiedän minäkin sieltä omaa kokoani vielä löytäväni.

Itselläni on hakusessa pidempi puku. Minulle syy pidemmälle puvulle on selvä, voin huoletta laittaa alle matalat kengät ja juhlia koko illan ilman, että jalkani ovat aivan hajalla. Niin kauniit kuin 8-10cm korot ovatkin, niin kylä se niin menee, että parin sentin koroissa jaksaa juhlia ja pitkän helman kanssa katse ei hakeudu niin herkästi kenkiin. Tämän lisäksi hihattoman kanssa bolero tai shaali, mutta uskokaa tai älkää, huiveja minulla on kyllä varmasti riittämiin pelastamaan tilanne jos hihaton puku osoittautuu itselleni parhaaksi.

Oli siis hakusessa mekko ylioppilaalle (tai tämän äidille), häävieraalle, tasavuotisiin, mihin tahansa, niin kannattaa ainakin käydä 11.4. katsastamassa tilanne Wanhalla. Klikkaa itsesi Maahantuojien Outletin tapahtumaan Facebookissa, niin muistat varmasti. Helsinki ei ole ainut, vastaavat ovat myös 14.3. Jyväskylässä Hotelli Albassa ja  22.3. MegaOutletissa Tampereella.

Nähdään siis Wanhalla, itse ainakin toivon, että se heinäkuun juhlien puku olisi valmiina odottamassa tuon tapahtuman jälkeen ja voisin vain huokaista helpotuksesta sen etsinnän kanssa. Miltä kuulosti? Upea tilaisuus löytää se unelmapuku kevään tai kesän juhlaan eikö?

Hyvää perjantaita!

Postaus yhteistyössä Maahantuojien Outlet

Only in Finnish, since post is about Finnish dress outlet.


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköisiä pukuja. Meillä on tulossa pitkästä aikaa kesä ettei häitä ole lainkaan tiedossa. Mälsää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Juhlaan ja etenkin häihin on niin ihana pukeutua että melkein etsii syytä pukeutua :D

   Poista
 2. Oijoi olisipa jo nyt, iltapuku hakusessa ja onhan niitä joo, mutta eivät mahdu.... Ja laihdusttaa ei ehdi. Todella kauniita mekkoja.

  Aurinkoa viikonloppuun Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus! Juhlapukeutumisessa jos missä kyllä huomaa, sen oman koon muutoksen kun ei tule alvariinsa pidettyä ;) Mullakin muutama kutistinut kaapissa...

   Hyvää viikonloppua Tiia! <3

   Poista
 3. Kiitos hurjasti vinkistä, vinkkasin tämän heti kaverille joka parhaillaan etsii iltapukua toukokuulle. Täydellinen ajoitus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Tämä vaikutti tilaisuudelta, että ei todella kannata jättää väliin jos on puvulle tarvetta :)

   Poista
 4. Kauniita pukuja<3 Minä vähän vierastan pitkiä helmoja, ehkä coctail-mittainen olisi enemmän omaan makuun. Sotkeudun pitkiin helmoihin ja kompuroin...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas pidän pitkän juhlavuudesta ja siitä miten helposti sen kanssa laittaa ne matalat :D Vaan on polvimittaisessakin puolensa, tilaisuudesta riippuen.

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!