15.3.2015

Fashion and books


On pahempiakin rikoksia kuin kirjojen polttaminen. Yksi niistä on olla lukematta niitä.
- Joseph Brodsky - 

Moni teistä varmasti tietää, että rakastan lukemista. Pääosin luen dekkareita, ovat eniten se minun juttuni kirjojen osalta. Luen kuitenkin muutakin, kuten nyt vaikka aina sen uusimman Utrion ja Hirvisaaren, unohtamatta ihmiskohtaloita. Kaiken ei aina tarvitse olla fiktiota vaan joskus luen mielelläni myös faktaa tai mielipiteitä. Etenkin kun se liittyy tavalla tai toiselle rakastamaani muotiin. Luen yhtä hyvin muotitalojen historiasta, muodin historiasta kuin sen tekijöistäkin. Eikä nyt tietenkään sovi unohtaa "Miten pukeutua" oppaita, joita hyllyssä on useampi. En tosin noudata kaikkia niitä oppeja, mutta hauska niitä on lukea.

Taisin ostaa ensimmäisen vastaavan kirjan kun olin 13. Siitä saakka niitä on tullut hankittua useampikin. Enemmän viime vuosina, opiskelin budjetille nämä eivät olleet halvimpia ja moni muu asia meni sen jälkeenkin näiden ostamisen edelle. Vaan aina mielelläni luen kun käsiini sellaisen saan. Joskus nauran kippurassa, mutta etenkin historia liitännäisissä kirjoissa on oma viehätyksensä uuden oppimisen kanssa. Lukeeko joku muu vastaavia kirjoja?

Hyvää sunnuntaita!There are worst crimes than burning books. One of them is not reading them.
- Joseph Brodsky - 

If you have been following my blog for a while you know I love to to read. Mostly detective stories, yes, but other books as well. One of my passion for some years now have been fashion related books. History of fashion, person doing the fashion or just how to dress your self. I first started reading these ones when I was I think 13. Been reading ever since, buing them slowly. More now that I have solid income, but some as student already.

Why? Well I lvoe to read and with these ones I can read on subjects I love. Not all the books need to be fiction I think and here is something I read that is not. Do you read fashion related books?

Lovely Sunday


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

6 kommenttia:

 1. Berlin style ja tuo Ineksen Pariisilaistyyliä luotaava opus ovat eniten olleet mieleeni. Muita hyviä muotia ja brändejä käsitteleviä kirjoja ovat olleet mm. Bringing home the Birkin ja How Luxury lost its lustre.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi noita on vaikka kuinka, nämä sattuivat hyllystä käteen. Onneksi noita on moneen makuun noita kirjoja ja jokaiselle varmasti jotain :)

   Poista
 2. Muodin ja pukeutumisen historiaa olen joskus lhan opiskellutkin, viime aikoina tosin on kaikki lukeminen jäänyt vähälle. Muutama uudempi muotikirja kiinnostaisi, ehkä lomalla sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomalle jää minullakin osan lukeminen, sen verran kiirettä tuppaa olemaan, että romaanillekin pitää tehdä oikein aikaa :)

   Poista
 3. Minulta löytyy kirjahyllystä tuo sama Vintage käsilaukut, ja samaa sarjaa oleva opus Vintage kengät :)
  Jonkun verran muotikirjoja (ja muodin historiasta) löytyy hyllystä, tosin en niin hirveästi ole tekstejä lukenut - enemmänkin katsellut kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on se kengät myös! Tuossa kourallinen hyllyn sisällöstä ;) Minä tykkään lukeakin, etenkin se historia kun on muutenkin historiasta pitävää tyyppiä ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!