16.3.2015

White blazer - part 2


Ylläsi voisi olla sama kokonaisuus joka päivä eikä yksikään mies huomaisi.
- Maureen Johnson -

Siitä saakka kun uuden valkoisen bleiserin ostin, niin Pinterestistä on haettu innostusta erilaisiin asukuviin tämän kaunottaren kanssa. Yksi suosikkikokonaisuuksistani on tämä punaista, sinistä ja valkoista yhdistävä versio. Tummien farkkujen kanssa ehkä vielä asiallisempi kokonaisuus. Pinterest on kyllä osoittautunut oikeaksi kultakaivokseksi aamuisten asukriisien kanssa, aina löytyy joko omista kansioista tai muualta selaamalla jotain mielekästä. En silti välttämättä nimeä sitä suosikki SoMekseni, ei se nyt vielä ainakaan Instaa ole voittanut.

Pinterest on kuitenkin osoittautunut oivaksi tavaksi pelastaa aamuiset asukriisit ja huomaan turvautuvani asujen kanssa siihen aina vaan enemmän ja enemmän. Muutoin se ei vielä ole vakuuttanut, ehkä olen ole riittävästi vielä kuvien virrassa seikkaillut. Vaan ei se niin huono asia liene, jos ei jokaiseen SoMe-kanavaan koukutu. Käyttääkö kukaan muu Pinterestiä asukriisien pelastajana? Mistä teidän asuinnoituksenne tulevat?

Upeaa maanantaita!You could wear the same outfit every day, and no guy will understand.

- Maureen Johnson -

Ever since I got this new white blazer I've been looking at the pinterest to find ways to wear it. And Pinterest have been good to me, alot of great outfit inspirations. Not only today but many other days as well. you know those morning when it seems you have nothing to wear? Well just grab Pinterest and start surfing, though don't forgot your self on there, you might get lost on those great photos. I do every now and then.

Great Monday all!

Jakku/Blazer: Mark's and Spencer // Pusero/Blouse: KappAhl //
Farkut/Jeans: JUNAROSE // Kengät/Shoes: Deichmann // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

30 kommenttia:

 1. Olisko sulla vinkata inspiraation lähteitäs instasta? Jotenkin ite en tunnu löytävän mitään mielenkiintoisia, sitä samaa pintoliitopissis osastoo vain :D. Valkoinen bleiseri on kyllä jotenkin kauhean raikas ja "kesäinen" näin harmaassa keväässä :) Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instassa seuraan enemmän kauniiden kuvien ja kuulumisten takia, vähän kuin twitterkin minulle. Pinterest on selvästi se asujuttujen pelastaja, sielläkin lähinnä hakusanoilla enkä seuraamalla tiettyä tiliä.

   Tämä on kyllä osoittautunut todella monikäyttöiseksi jakuksi ja tuntuu menevän kaiken kanssa.

   Poista
 2. Itse haaveilin uudesta bleiseristä kevääseen mutta ostinkin ihan erilaisen takin josta postaan aivan lähipäivinä. Voi vitsi miten sekin on ollut ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en oikein osaa enää uutta takkia perustella kun niitä on... muutama :D Mutta jakkujahan mahtuu aina. Odotan innolla uuden takin postausta :)

   Poista
 3. Taidan löytää asuinspiraationi blogeista (valkoinen jakku voisi olla kiva =)), kadunkulkijoilta, kirppareilta, viime vuosikymmenten historiasta, televisiosta ja omasta vaatekaapistani. Pinterestiin en ole vielä isommin tutustunut.

  Kivan kepeä asukokonaisuus sulla, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspiraatio löytyy kyllä monesti useammasta paikasta kuin yhdestä. Pinterest on pelastanut aamut ennen kaikkea antamalla sen konkreettisen idean. Valkoisessa jakussa on kyllä puolensa kun se oma ja oikea malli löytyy :)

   Poista
 4. Ihana asu!! :) Mä tarviin ehdottomasti myös valkoisen jakun. Pinterestiä tulee käytettyä jonkin verran asujen suunnitteluun sekä tietty blogeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogit ovat kyllä aivan verraton lähde asujen kanssa. Valkoinen jakku on tosi monikäyttöinen, tai ainakin juuri nyt tuntuu siltä, että se menee kaiken kanssa koko ajan :D

   Poista
 5. Selailen kyllä Pinterestiä, mutta en tiedä tuleeko sieltä noukittua inspistä, ehkä tiedostamatta. Mullakin viime kesän aleostona valkoinen bleiseri (ei ole vielä ylle päässyt).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ehdottomasti käyttöön! Monen tyyppistä kokonaisuutta saa ainakin tämän kanssa aikaan :)

   Poista
 6. Valkoinen on aina vaan niin raikas! Enpä juuri taida inspiraatiota hakea pukeutumiseen mistään, kaapin ovet auki ja katsotaan miltä tänään tuntuisi... Joskus osuu kerralla, joskus vaihdetaan vaatteita kolmetoista kertaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin tuttua! Tulee sovitettua uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. Siksi painotan inspiraatiota jostain, jokaisena aamuna ei ole aikaa moiseen etsintään :D

   Poista
 7. Mä revin asuinnoitukseni ihan päästäni, että ne ja ne voisi sopia yhteen. :D Kaunis valkoinen jakku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että mielikuvitus riittää sulla noin pitkälle! Mulla tyssää aina kesken kun en vaan keksi niin en keksi :D

   Poista
 8. Voi miten upea yhdistelmä punaisen paidan kanssa!
  Minä käytän Pinterestiä ihan hurjan paljon, ja usein asukriisin sattuessa palaan rakkaaseen inspiraatiokansiooni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. Pinterest on kyllä niin kätevä asukriisien kanssa, sieltä tänäänkin aamulla tuli kansiosta napattua yksi kuva ja sen mukaan kokonaisuus. Kriisiltä vältyttiin ;)

   Poista
 9. Valkoinen bleiseri vaan näyttää niin raikkaalta. Myös paita on tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta. Pusero on ihan mahtava alelöytö joka on ollut jo paljon käytössä :)

   Poista
 10. Jonkun verran selailen tai haen Pinterestistä kuvia, mutta aika vähäistä tuo homma vielä on. Jakkusi on kyllä tosi kivan mallinen, hyvä hankinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna. Jakku on täydellisen mallinen omaan makuuni ja vuorettomana toimiva rennommassakin menossa.

   Poista
 11. Pinterestistä innostun aika ajoin kuvia selaamaan, mutta en tiedä tarttuuko niistä ideoita :) oma vaatevarasto täytyy koittaa vaan jotenkin hyödyntää niin hyvin kuin osaa. Tuo on kyllä ihanan raikas yhdistelmä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se taitaa olla niin, että omassa vaatevarastossa on aina parannettavaa ja tiettyjä suosikkeja tulee pidettyä uudelleen ja uudelleen. Kiitos Anneaulikki!

   Poista
 12. Ihana leikkaus tuossa sun takissasi.

  VastaaPoista
 13. Inspiraatiota löytyy minulle parhaiten Instasta, blogeista ja tietenkin myös Pinterestistä :)

  Kiva sinun valkoinen jakku :)

  VastaaPoista
 14. Todella ihana kokonaisuus :) Mä tykkään tuosta valkoisesta bleiskasta paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janet. Se on ollut kyllä tavan aamujen pelastaja. Menee ihan kaiken kanssa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!