19.3.2015

White one - again?


Kaikki tytöt eivät pukeudu tehdäkseen muihin vaikutuksen, jotkut pukeutuvat itseään varten, itseluottamustaan varten.

Tämä on kolmas kerta viikon sisällä kun tämä sama jakku on blogissa tarjolla vaan suosikki mikä suosikki. Sama kävi sen ruskean karvaliivin kanssa, taisin pitää samaa liiviä kerta toisensa jälkeen. Voinee siis sanoa, että nyt on vihdoin se oma suosikki löytynyt, kevään ja auringon myötä. Mahdollisimman simppeleitä kokonaisuuksia olen tähän mennessä kasannut, pääosin siksi, että nuo valkoiset tossut tuntuvat jumittuneen jalkoihin. Nauroinkin vedet silmissä Katjan maininnalle bloggaajista ja valkoisista tossuista. Pätee ainakin minuun! Ensimmäisen kerran kun ne talvikengät sai vaihtaa tossuihin niin tuntuu, ettei paluuta ole enää sen jälkeen ollut talvikenkien puolelle. Vielä ei avokkaissa tarkene, niin kokonaisuudet on kyllä ajateltu tossujen kanssa sopiviksi. Onneksi kaapissa on enemmän tai vähemmän niiden kanssa sopivia vaatteita. Töissä toki sitten eri kengät, mutta muutoin taidan mennä noilla ja vastaavilla hyvän aikaa vielä. Kokeilin avokkaita tiistain teatterireissulla, juuri sen verran tarkeni, että autoon ja takaisin, maa on vielä kylmä vaikka ilma lämpenisikin.

Siinä missä talvikengät seisovat vielä eteisessä, niin vaatekaapissa olen jo varovasti alkanut nostelemaan paksuja neuleita ylemmille hyllyille. Vaikka huivit ovat edelleen lämpimiä materiaaleja, niin villaiset tuotokset ovat löytäneet paikkansa jo korkeammalta kaapista. Kesävaatteita en ole vielä kaivanut esille. Sen verran paljon noita vaatteita kuitenkin on, että eivät ne ihan heti lopu kesken. Ennustan (vai tiedän?) ostavani Irlannista kuitenkin uusia vaatteita, niin inventaario se on pääsiäisenäkin edessä.

Joko teillä ovat kengät vaihtuneet kevyempiin ja paksuimmat vaatteet unohtuneet kaappiin? Pitkässä maassa toki kaikkialla ei vielä ihan näin vähälumista ole kuin meillä täällä etelässä.

Aurinkoista torstaita!


Not all girls dress up nicely to impres others, sometimes they do it for them selves, for confidence.

This is third time with in one week that I seem to wear this same blazer. I have this tendency of wearing same clothes over and over again, once that become my favourite. Same thig as you might remember me wearing the brown fur vest. That arment also made many appearences on my blog. Simple outfit this one as the ones before, mainly since it seems that I tend to wear nothing but the same sneakers over and over again. Once I took my winter shoes off, and putted these on there is no way I'm wearing winter ones again. But the ground is still cold, so no time for pumps yet. I do wear some small heels at the office, but other than that it seems that it' just these ones. Every day. And this might be the trend until summer.

Same with clothes, I know I will buy something new from Ireland, so I have not been getting my summer ones out yet. But there seem to be enough clothes in my closet anyway.... wonder why. Might be due to some heavy shopping. Non the less, one of the office outfits from this week, Monday I think. What do you think on it?

Lovely Thursday!

Jakku/Blazer: Mark's and Spencer // Pusero/Blouse: Primark // 
Farkut/Jeans: Evans // Kengät/Shoes: Deichmann // 
Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Kashmirneule*

* Saatu blogin kautta / Received through blog


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

14 kommenttia:

 1. Satu aivan täydellinen asu. Valkoisen blazerin kanssa sopii niin täydellisesti tummat farkut ja ruskea laukku. Napakymppi. <3 Valkoiset vaatteet, takit, housut ovat ihania, mutta tälläiselle höslääjälle hieman hankalia. Heti jo autoon tuhrin takkini, jos valkoisen laitan.

  Aurinkoista torstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Minä vierastin pitkään valkoista, mutta hiljalleen vaan aloin käyttämään sitä. Se on niin kaunis väri, että ennemmin sitten pesukone rullaa useammin ;)

   Aurinkoista torstaita!

   Poista
 2. Valkoinen jakku on niin kaunis, että sitä varmasti mielellään pitääkin usein. Kiva kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos belladonna. Kyllä se aika aktiivisesti on ylle päätynyt viimeaikoina :)

   Poista
 3. Minä olen jo pari päivää käyttänyt kevyempää takkia, ja tänään jalkaan eksyi lenkkarit. Huomasin kävelykenkätilanteeni olevan varsin surkea, pitäisi kai mennä shoppailemaan. *huoh*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ystävä rakas, ei sinun sinne ostoksille yksin tarvitse mennä ;) Jos yhtään helpottaa, että tulen mukaan.

   Poista
 4. Olen tässä jo aina välillä käyttänyt kevyempää takkia ja on mulla nilkatkin jo kerenneet vilkkua. Toivottavasti takatalvi ei jäisi jylläämään tänne etelään kovinkaan pitkäksi kun se tänne saapuu. En halua luopua mun kevyemmistä vaatteista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäkin tosiaan lupailtiin sitä takatalvea, ei todella kovin kauaa kiitos. Mielellään ei ollenkaan :D

   Poista
 5. Ihanan raikas asu <3 Ja kiva tuo laukku myös!

  VastaaPoista
 6. No tässä on ihan sen näköinen asu, että mun pitäisi ehdottomasti matkia :) Ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kokonaisuudessa on kyllä kaikin puolin hyvä olla :)

   Poista
 7. Ihanan piristävä blogi! Jotenkin saa niin hyvälle mielelle.. ♥ Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :) Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Amanda! Ihana kuulla. Tulen mielelläni vastavierailulle <3
   Upeaa viikonloppua!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!