Ireland Haul


Elämä on liian lyhyt, osta ne kengät.

Ai tuliko tehtyä ostoksia? No tottakai tuli ja koska lomaa on vielä tämä pääsiäsmaanantai jäljellä niin poiketaan vielä tavallisista päivityksistä ja laitetaan ostokset kuviin. Reissaamisessa on kyllä hyviä ja huonoja puolia. Yksi huonoista on kotona odottava sähköposti savotta johon tarttuminen vie aina aikansa. Puhumattakaan siitä mikä huomenna aamulla töissä odottaa... No mutta se on vasta huomenna, ensin ostoksia, joita tuli ostettua kiitettävä määrä. Taas...

Ensimmäisen kuvan neuleen osto ei ollut suunniteltu, kuten monet muut ostokset, mutta käyttöön se pääsi kyllä samantien. Lämmin ja kaunis villaa oleva Aranin neule pääsee kyllä Suomessakin käyttöön, ehdottomasti hintansa väärti. Toinen hintansa väärti oli uniikki hopeasormus jota tietenkään en kuvannut kun samantien sormeen laitoin, mutta kyllä se niin vaan on, että käyttötarvikkeista tulee parhaat tuliaiset itselle.



Pieni innostumisen tapainen tapahtui Primarkissa (Penneys on kaupan nimi Irlannissa). Onnistuin huhtikuussa hajottamaan kahdet kotihousut, loogista on, että tilalle tulivat kahdet uudet. Potter-fani ei voinut jättää Tylypahkan vaakunalla varustettua paitaa kauppaan. Viininpunaisena samanlainen on jo olemassa. Mukaan lähtivät myös muutamat kengät. Nudet korot olivat puhdas heräteostos, samoin balleriinat. Tosin siinä kaupassa ei se lompakko kyllä kärsi joten mitään valtavia summia ei kulunut. En tosin oleta noiden kestävän kovin kauaa.

Kotiin tuli, tietenkin ostettua. Keväisempi pyyhesetti ja kauhalle alusta. Edellisen rikoin, niin kyllähän se uusi piti saada. Tulikin kyllä pakattua sitten matkalaukkuun useamman kerroksen kanssa, että varmasti pysyi ehjänä. 





Muutama ns huitulapusero töitä varten. Nuo ohut ovat niin helppoja, pese ja pidä. Ei tarve silittämiselle. Raitapusero vaan tarttui mukaan ja tuo pussukka, se oli reissun yksi parhaista. Se on nimittäin myyjän sanojen mukaan "tihkusateen kestävä parka". Kukut sanon minä, Irlannissa tihkusade, Suomessa täysi sadetakki joka kulkee mukana ja menee pieneen tilaan. Ei se lämmin ole, mutta piti yllättävän hyvin jopa tuulta. Tuli kokeiltua Skyroadilla tämän takin toimivuus.

Pidemmän hetken olen jo miettinyt tuota turistihupparin ostamista, tällä kertaa se lähti mukaan. Kotivaatteeksi tai lenkille, ei sen suurempaa. Rugbypallon tarkoitus taas... Olimme yhdessä näistä tuliaiskaupoista, joissa tämä sattui käteeni ja heiteltyäni kädestä toiseen sitä hetken, totesin, että tämä lähtee töihin mukaan. Saa nähdä koska työkavereilta tulee noottia... Perinteisempiä tuliaisa olivat kuva maalauksesta Connemarasta. Samoin kun Connemaran marmorista koristeen saaneet korvakorut. 

Kirjat taas, voi kun voisin kantaa useamman laukun vain kirjoja. Itselleni tällä kertaa vain kaksi. Chanelissa on hetken aikaa luettavaa ja Rubinsteinin elämänkertaa en osannut jättää hyllyyn.



En varmaan koskaan pääse Bootsilta pois otamatta mitään "Ota 3 maksa 2" ei muuten helpottanut tilannetta ollenkaan. Meikkejä tuli siis haettua. Aurinkopuuteri tarpeeseen, muut vähemmän. Tuo jumbokynä on kaupanpäällinen lehdestä ja ripsari tuttu ja hyväksi havaittu. Muista kuulette kyllä myöhemmin, etenkin L'Orealin paletista johon ihastuin samantien.

Viimeiset ostokset yllättivät ehkä itseni eniten. En ole mitkään Forever21-liikkeen ystävä, mutta kierrän sen kyllä joka reissulla. Sieltä voi löytyä helmiä, kuten nyt: keinonahkainen bikeritakki josta hupun saa tarvittaessa irti. Uskomattoman hyvin istuva ja kaunis takki lähti empimättä mukaan. Toisesta kaupasta taas jo Galwaysta ostetut punaiset tossut tuntuvat kasvaneen jalkoihini kiinni myös Suomessa. 

Eli tulihan sitä ostettua taas, kiitettävä määrä. Vaan ainakin mieleisiä kaikki.

Aurinkoista maanantaita ihanat!


Life is too short, buy the shoes.

So did I get them and something else from Ireland? Sure did. A lot of things as you can see. Most of them needed and at least all of them wanted. Ireland, and Dublin especially, is such a great pleace to shop, you can find anything, at least it feels so. I seem to find lot more clothes there than I ever do in Finland, as you can see. Well, shoes as well... Maybe not that much was needed, but at least I got all of them home and now life is good. No need for shopping in a while then.

Lovely Monday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Ihania ostoksia! Oman katseeni erityisesti kiinnitti huomiota kirjoihin. Saanko lainata noita luettuasi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tottakai saat. Chanel on tosin aika painava, mutta onneksi on autot ;)

      Poista
  2. Ihania ostoksia! Etenkin tuo biker: miten nätti! Minulla on ollut biker-kuume jo jonkin aikaa, mutta en ole löytänyt sopivaa hinta-laatu-suhteeltaan. Harmittaa, kun jätin ihan sovittamattakin aletangossa puolella hintaa olleen nahkaisen yksilön: pidin muka liian rouheana, mutta nyt harmittaa. No, se täydellinen tulee vielä vastaan.

    Meikkikommentteja jään myös mielenkiinnolla odottelemaan. Niistä saa aina hyviä vinkkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Biker on ihan mahtava ja kun löytyi keino alle 50€ niin ei sitä kauaa ajatellut. Aitoa en halua, en ole varma käyttisinkö. Täydellisen nahkatakin ostaminen on hankalaa.

      Meikeistä tulee varmasti kommentteja, sen verran ihastusta osa on jo herättänyt :)

      Poista
  3. Hienoja ostoksia ja tuo viimeinen biker-takki on makee!

    Minun piti oikein katsoa vanhoista kuvista, että missä päin Irlantia olin ollut. Olin viisi vuotta sitten Donegal seudulla ja yksi päivä patikoitiin Slive League Cliffsille. Reissu oli todella uskomaton. Lensimme kanssa ensin Dubliniin ja siitä kiersimme bussilla viikon verran Irlannin Rannikkoa. Eka yön yövyimme paikassa. jossa IRA oli surmannut pommilla jonkun kuuluisan Lordin. Minun täytyy oikein kaivaa esille kaikki nuo paikannimet.

    Kivaa pääsiäisen jatkoa Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulanneli. Irlannissa on vaikka mitä kivaa ja kaunista ja kaikkea nähtävää :)

      Hyvää pääsiäisen jatkoa! <3

      Poista
  4. Ooh mikä ostosläjä, kengät ja takki olivat suosikkini! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innostun yleensä reissussa ostamaan liikaa ;) Takki on mahtava!

      Poista
  5. Satu nyt kyllä olen hieman kade ja haluan joka ikisen asian minkä kuvissasi näen Vitsi mitkä ostokset! <3 <3 <3 Ooh totean vaan haikeana.

    Ihania unia Satu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun reissua varaamaan siis! Ulkomailta tuntuu aina saavan kaikkea kivaa <3

      Poista
  6. Mahtavia ostoksia olet tehnyt! Tuommoinen tylypahkan t-paita on kyllä ihan pakko saada itsellenikin, löytyisiköhän jostain nettikaupasta, vai täytyykö nyt alkaa varata lentoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan kyllä lentojen varaamista, Primarkilla ei ainakaan verkkokauppa ole. Toki kalliimmalla varmasti saa tilattua muualta :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!