7.4.2015

Lumene Rasberry Miracle Shine Lipstick


Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin liian monta huulipunaa.

Minä tunnustan: Viimeisen kolmen vuoden aikana olen hurahtanut huulipuniin oikein kunnolla. Parikymppisenä se tuntui olevan aina vain vähän kiiltoa ja se oli siinä. Kun ikä alkoikin kolmosella, niin joku naksahti päässä ja huulipunat olivatkin enemmän se juttu. Kiillot kuitenkin pitivät pintansa aina keväällä. Niin paljon kun rakastankin punattuja huulia ympäri vuoden, niin keväällä vaikutan kaipaavan enemmän kiiltoa ja vähemmän sitä peittävyyttä. Jokainen jolla on pidemmät hiukset tietää, miksi kiillot eivät ole aina se paras ratkaisu. Kevät puhurin osuessa kunnolla kohdalle on lopputulos yleensä katastrofi kun se huolella levittämäsi kiilto onkin aukiolevien hiusten mukana levinnyt pitkin kasvojasi.

Vaan pelastajakseni tänä keväänä on vaikuttanut nousevan kotimainen Lumene. Sain reippaasti viime kuun puolella jo testiin kolme upeaa sävyä Rasberry Miracle Shine Huulipunista. Puna jossa on kestävä kiilto ja upea väri. Minulle parasta näissä on ehdottomasti se, että voin laittaa näitä enemmän tai vähemmän. Punasta saa aavistuksen henkäyksen vain väriä huulille, muutamalla kerroksella todella kaunista peittävyyttä. Samalla kuitenkin kiilto on ja säilyy hyvänä. Monet huulipunat tuppaavat kuivattamaan huuliani, Lumenet eivät sitä tee, joten ehdoton plussa siitäkin. Kotimaisuus ja Espoolaisuus ovat asiat joita olen Lumenen kohdalla nostanut monesti esille, nostan uudelleen. Hyvällä hinta-laatusuhteella tehtyä kotimaista kosmetiikkaa. Ehdottomasti mieleeni kumpikin asia.

Suurin etuus on kuitenkin niihin kiiltoihin verrattuna juuri se, että koska kyseessä on huulipuna, niin nämä eivät tahmaa. Voin siis huoletta pitää hiukset auki myös tuulessa ja mitään katastrofaalista ei tapahdu. Rasperry Mircle Shine huulipuna pysyy ennen kaikkea huulillani eikä löydä tietänsä hiusteni kautta poskilleni.

Lumenet ovat varmasti monelle tuttuja, mutta onko tämä upea uutuus löytänyt tiensä jo teidän meikkipussiinne?

Aurinkoista tiistaita!


There is no such thing as having too many lipsticks.

Well at least not for me. I love to change my lipcolour every day and have a huge range of lipthings. But it seems, that every spring I do the same thing, I stop applying lipsticks and change into lipsglosses. It seems that there is not enough shine for me on lipsticks and they feel heavy on my lips. Well, not anymore. A while ago I got these lovely new Rasberry Miracle Shine Lipsticks to test from Lumene and was amazed. They have enough shine even for me but they are also light ones. You can see on my hand, that there is many layers on there, getting just a hint of colour or getting it much, this is what makes these so good. They also, as being blond, suit for me really well. Product made in my home town, I don't mind at all, it is actually a huge advantage. These save my spring I believe, I can again wear lipstick and not just lipglos... anyone with longer hair and lipglos, you know what Iäm talkin about. No more hair glued on to you lipswith these ones.

What do you think on these lovely colours?
Great Tuesday!

All there were received through blog for testing.


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

14 kommenttia:

 1. Pysyykö nämä huulilla hyvin? Tartteeko lisätä siis usein? Ihanaa arkea sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jassu. Minä olen niin huono lisäämään punaa. Yleensä vain ruokailun jälkeen jolloin tietenkin :) Siihen saakka pysynyt hyvänä minulla ainakin.

   Poista
 2. Täältä löytyy yksi ja voi vitsi tykkään kovasti. Aivan toista kuin ne oman nuoruuden huulipunat. Ihanat sävyt sulla. <3

  Mukavaa viikkoa Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat ihan mahtavan värisiä kaikki! Sopivat keväälle niin hyvin :)

   Hyvää viikkoa Tiia <3

   Poista
 3. Onpa ihastuttavia kevätsävyjä! Viileä Yö näyttää herkulliselta! <3

  VastaaPoista
 4. Lumenen punat on mainioita, varsinainen huulipunaexpertti minä muka ;) olen edelleen huono punaamaan, mutta näillä opettelen .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta Lumene tekee mahtavia punia joten mikäs niitä kokeillessa :) Itsekin vielä opettelen.

   Poista
 5. Olen Lumenen huulipunien suurkuluttaja ja niitä kulkee laukussa mukana aina 2-3 kpl. Hurmaavat sävyt tuossa yhdessä kuvassa, ihan "mun" värejä.

  VastaaPoista
 6. Minuthan tunnetaan huulipunafriikiksi. Kukaan ei varmaan arvaa mun punien määrää. Voin kertoa, että niitä on pari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa, mutta veikkaan, että voitat silti ton mun kokoelman ;)

   Poista
 7. Se on muuten hassua, miten itsellänikin huulipunien käyttö muuttui, kun ikänumero muuttui kolmoseen. Parikymppisenä olin minäkin huulikiiltotyttö ja nykyään mitä punaisempaa punaa, sen parempi. :D Itselläni on kyseisestä punasta sävy 12 Tulinen ruska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se ikä vaikuttaa, nuorempana koin punat liian vahvoina ja liian, noh, värikkäinä. Nyt lähinnä ne ovat päivän pelastaja etenkin kirkas puna vähänkin nuutuneen olon kanssa :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!