11.4.2015

Red ones


Jokaisen menestyvän naisen takana on pari upeita kenkiä.

Uskoisin, että tuolla sanonnalla tarkoitetaan jotain muuta kuin tossukoita, mutta nämä punaiset ovat tuntuneen jumittuvan vapaalla jalkoihini. Ostin Irlannista kolme paria kenkiä itselleni ja nämä punaiset ovat olleet jalassa sen jälkeen liki poikkeuksetta vapaalla ollessani. Valkoiset tossuni, jotka nekin tuntuivat jumittuneen jalkoihin jäivät Galwayn puolelle Irlantia ja nämä ovat siitä saakka olleet jalassa. Tuntuu, että punaiset kengät piristävät minkä tahansa kokonaisuuden, oli se itse kokonaisuus sitten miten simppeli tahansa. Ei tässäkään asussa mitään ihmeellistä ole, vaikka se onkin kyllä just eikä melkein näköinen. Kevät villitys vai pidemmäksi aikaa? Niin tai näin, 7€ tossuilla on hyvä taapertaa ainakin sen kevään ja kesän ajan, ei siis mikään kustanne ainakaan.

Isompi kustanne, vaikkakin alkuperäistään edullisempi, saattaa olla edessä tänään kun aamupäivällä suunnistan ihmettelemään Wanhalle löytysikö kesällä oleviin häihin pukua. Häitä on tälle kesälle tiedossa kahdet, serkun häät kesäkuussa ja ystävän häät heinäkuussa. Ajatuksen tasolla kahden puvun hankinta kuulostaisi aivan ihanalta, mutta voi olla, että kahdet häät menevät samalla puvulla, vieraat kun ovat eri. Vaan onko sillä merkitystä, jos mieleinen löytyy niin sillä mennään vaikka kuinka monet juhlat vielä. Tänään illallakin juhlitaan, hillitymmässä kokonaisuudessa ystävän syntymäpäivää. Niistä juhlista, tai ainakin juhlan asusta, myöhemmin enemmän.

Aurinkoista ja ennen kaikkea toivottavasti lupausten mukaista lämmintä lauantaita!


Behind every successful woman there is great pair of shoes.

While in Ireland I got my self some new shoes. One of those new ones were these red trainers. After putting them on to my feet for the first time, I seemed to live in these ones for over a week. Every day. After getting to work I re-found my other shoes but these ones still I think will be my favourite for this spring. I just love them. I can't even put my finger to it why. But you know, 7€ at Pennyes (or Primark everywhere else in the world), do I really need a reason for them?

Lovely Saturday all!

Takki/Coat: Old (from London) // Neule/Knit: Old // 
Hame/Skirt: Mark's and Spencer // Tossut/Trainers: Penneys (Primark) //
Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Mark's and Spencer


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

20 kommenttia:

 1. Voi mitkä tennarit! <3 Ehkä nähdään tänään Wanhalla! Kivaa viikonloppua ja synttäreitä!

  VastaaPoista
 2. Kivaa viikonloppua<3 Nautitaan lämmöstä!

  VastaaPoista
 3. Pirtsakat kengät. Mukavia synttärijuhlia!

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirteä asu ja noi tossut <3

  Mukavia juhlia !

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikkaat tossut ja kivoja juhlia !

  VastaaPoista
 6. Punainen on niin tehokas ja iloinen korostusväri, sopii sinulle loistavasti!

  VastaaPoista
 7. Punainen tehosteena toimii aina. Mageet tossut.

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää tossut, ihana piristysruiske tuo punainen!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!