Striped blazer


Vaatteet ovat kuin hyvä ateria, hyvä elokuva ja upea musiikki.
- Michael Kors -

Muistatteko kun viime perjantaina kerroin Bestsellerin Give a daysta, päivästä jolloin koko yrityksen sen päivän tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Koska kyseessä siis teknisesti ottaen oli hyväntekeväisyys eikä shoppailu niin minähän löysin itseni tietenkin shoppaamasta. Koska olin muutenkin keskustassa, selvin vaihtoehto oli Object store, jossa on Junarosea kohtalainen määrä. Olin asettanut tavoitteeksi kaksi asiaa, joista ensimmäisestä puhuin postauksessakin eli farkuista. Niiden kanssa jouduin pettymään, verkossa näkemääni mallia ei ollut saatavilla kaupassa ja verkosta koko oli loppunut. Sen sijaan tämä aikanaan jo showroomilla näkemäni jakku löytyi kaupasta kyllä ja sen kiikutinkin tyytyväisenä kassalle.

Raidat ovat minulle se "The kuvio" jonka päälleni puen. Keväällä ja kesällä, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että kyllä ympäri vuoden. Töihin on joskus aavistuksen haastellista löytää sopivaa raitakuviota, mutta tämä jakku tuo sitä raitaa työkokonaisuuksiin kovin helposti. Yhdistettynä muuten klassikoihin tämä oli mieleeni varsin toimiva ja kaunis kokonaisuus. Farkkuhame on ihastuttanut viime aikoina, etenkin tämä klassikko polvimittaisena ja tummansinisenä. Tämän hetken suosikkivaate varmasti. Ensi viikolla se tosin saattaa olla jo joku muu, sitä kun ei koskaan tiedä.

Millainen on sinun suhteesi raidallisiin vaatteisiin?
Aurinkoista perjantaita!


Clothes are like a good meal, a good meal, great peaces of music.
- Michael Kors -

Last Friday was Bestsellers Give a Day and due to that occations I found my self on familiar place: shopping at Junarose. Charity I said to my self, but I must addmit, I had a clrea picture on my head with this one. I saw the stripped blazer ages ago first time at Junarose showroom and fell in love. After that it was just waiting to get it. I was set to get some jeans as well, did not found what I was looking for, but this one I did found. Makes wearing things at the poffice a bit more easy. AS said many times, stripes to me are especially for spring (but also all year long). This allows me to get the stripes to office as well.

What do you think on whole outfit?
Lovely Friday!

Jakku/Blazer: Junarose // Pusero/Blouse: Pepperberry // 
Hame/Skirt: Mark's and Spencer // Kengät/Shoes: Deichmann // 
Laukku/Bag: Longchamp // Vyö/Belt: Esprit


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Ihana on bleiserikin mutta ensi silmäyksellä huumaannuin kynähame tyyliseen rarkkuhameeseen. Voiko upeampaa olla. Wau ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkkukynähame on ihan mahtava ja menee vaikka minkä kanssa! <3

      Poista
  2. Upea asu ja ah taas tuo punainen tuolla kivasti tuo väriä asuun. Mun on pitänyt sata kertaa sanoa, että sä oot ihan varmasti hoikistunut. Näytät hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös? Pieni kiva piristys. Ja kiitos Maiju, on sitä painoa lähtenytkin jonkin verran :)

      Poista
    2. Upeeta. Mun on pitänyt siitä sanoa jo monta kertaa. Hyvä sä.

      Poista
  3. Ihana bleiseri! :) Olen omaankin vaatekaappiini kaivannut jo pitkään raidallista bleiseriä :)
    Kivaa perjantaita Satu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura :) Raidallinen bleiseri on kyllä todella monikäyttöinen vaate!
      Hyvää parjantaita Laura <3

      Poista
  4. Raita on tosiaan aivan sun kuvio. Kaiunis ja raikas kokonaisuus taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna! :) Raikkautta sitä keväällä kaipaakin.

      Poista
  5. Tuo sun look näyttää taas niin hyvältä ja raitableiseri se vasta ihana onkin ♥

    VastaaPoista
  6. Mä vähän vierastan raitaa, mutta yksi maksimekko löytyy ainakin raidoissa! Oho kun näytät pienentyneeltä, wau! Kaunis asu ja ihana aurinko! <3

    VastaaPoista
  7. kappas,vaatteissa oikeat mittasuhteet..hoikentava vaikutus...oikein hyvin sopii ja pikkasen korkoa,kengissä näyttää sopivan sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Koroissa vaan ei valitettavasti jaksa joka päivä olla, jalkoja kunnioittaen niiden kanssa mennään :)

      Poista
  8. Ihanan raikas kokonaisuus! :) Itsekin tykkään raidoista varsinkin keväällä ja kesällä. Nuorempana en niitä uskaltanut käyttää "vaakaraita lihottaa" pelottelun takia, mutta nykyään viihdyn raidoissa erinomaisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna. Pyh sanon minä sille vaakaraidalle! Pitää jos tykkää ja kun vaatteissaan viihtyy niin sen kyllä huomaa.

      Poista
  9. Vitsit, kun on kiva kokonaisuus ja sopii sinulle tosi hyvin! Ihanan tuo tumma farkkuhame, täytyypä kaivella omia, mutta epäilempä ettei tuota sävyä omistani löydy vaikka muuten kaiken mallisia ja värisiä onkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos PauMau. Tumma farkkuhame on osoittautunut olemaan yllättävän monikäyttöinen vaate vaikka ensin ajattelin, että tälle ei pahemmin käyttöä ole.

      Poista
  10. Hitsit mä unohdin tuon hyväntekeväisyysjutun! Ajattelin, että silloin varsinkin olisi hyvin voinut shopata vähän! :) Kaunis jakku, tosi kivoja asukuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kamppis oli sen verran menestys, että uskoisin se toistuu uudelleen vielä. Kiitos Katri, jakun kanssa saa vain hyviä asukuvia, siltä ainakin tuntuu tällä hetkellä :)

      Poista
  11. Hyvä ostos - raidat yleensä ovat;)
    Hyvää viikonloppua sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady! Näin se menee, että ne raidat ovat aina hyvä ostos :
      Upeaa viikonlopun jatkoa <3

      Poista
  12. Blogaisitko joskus myös alusvaatteista. Näytät aina niin timmiltä ja terhakalta, että veikkaan sinulta löytyvän hyviä vinkkejä ja näkemyksiä niidenkin suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alusvaatteet olen rajannut pois blogista ja sen sisällöstä. Ohjenuorani niiden kanssa on kovin yksinkertainen: Oikean kokoiset. Itse hain ammattilaisen apua, jotta varmasti osaan nykyisin ostaa oikeat :) Muutoin niistä en ainakaan tällä näkemyksellä tule bloggaamaan.

      Poista
    2. Vähän arvelinkin, että tämä on saattanut olla sinulla tietoinen valinta, ettei tulisi ei-toivottuja kommentoijia. Kieltämättä varmasti ihan fiksua!

      Poista
    3. Näin se on, enkä tiedä olisinko mitenkään mukavuusalueellani postauksen kanssa myöskään ja blogin pitäisi sillä alueella olla :)

      Poista
  13. Wau mikä asu, toimii joka yksityiskohtaa myöten! Hamekin on niin ihana. Näytät kauniilta! <3

    Olen vierastanut pitkään raitavaatteita, osin myös siksi, että tietyt raitatiheydet tekevät sahalaitaa silmiini ja siitä seuraa migreeni. :( Käänsin kuitenkin kelkkani suuntaa viime vuoden puolella, kun ostin myyjän suosituksesta paksuraitaisen neuletakin. Siitä tuli yllättäen suosikkini, vaikka en olisi ikinä vienyt sitä itse sovituskoppiin. Tällä viikolla ostin vähän rennomman kevätbleiserin, jossa kulkee vaalealla pohjalla väljästi sinisiä raitoja. Voiko näin edes sanoa, mutta melkein tuntuu, että ostin vahingossa raitavaatteen alleviivaamatta asiaa sen kummemmin. Onkohan tämä merkki siitä, että tämän naisen mieli muuttuu, raita kerrallaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mirosella! <3

      Tuo on ihan totta, minulla on sama. Liian pieni raita tekee itsellä samaa, tuntuu että silmissä vilisee joten ne jäävät ostamatta. Paksumpi raita on parempi jo. Onneksi sitä mieltään saa muuttaa ja uusia juttua pukeutumiseen lisätä ;)

      Poista
  14. Tosi makee kokonaisuus! Minä kyllä tykkään raidoista muiden päällä, mutta itse en oikein osaa niihin pukeutua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia! Niin se on, että kaikki ei kaikille sovi. Onneksi voi muiden yllä ihastella :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!