13.4.2015

Weekend


Aika on kallista, hukkaa sitä viisaasti.

Olen ollut, luvattomankin kiireinen viime aikoina. Kiire on mielestäni ikävä mittari, suurimman osan kiireestä teen kuitenkin itse. Toki töistä tulee jotain kiirettä, mutta kyllä se vapaa-ajan kiire on ihan itse aiheutettua. Koska tuntui, että olen mennyt pää kolmantena jalkana jokusen viikon jo (myös lomalla) niin annoin itselleni viikonloppuna aikaa. Kävimme syömässä, hain iltapuvun, näin ystäviä, ehdin jopa olemaan kotona ja siivoamaan. Minkä kustannuksella? Blogin. En avannut yhtään kenenkään blogia viikonlopun aikana, saati että olisin ennen sunnuntaita vastannut edes omassani olleisiin kommentteihin. Puhumattakaan siitä, että olisin tänne maanantaille saakka jaksanut kirjoittaa yhtään mitään valmista postausta. Enhän kaivanut edes kameraa esille, vaikka se kulkikin mukana koko viikonlopun.

Vaan tiedättekö, aikas vapauttavaa sanon minä? Nyt on taas energiaa ja fiilistä työstää teille vielä parempaa tekstiä ja keskittyä kuvaamiseen. Lopulta, blogi on kuitenkin harrastus, ei missään nimessä työ, enkä sen sitä haluaisi edes olevan. Joten ennemmin kävin syömässä pitkällä kaavalla, istuin rauhassa kahvilla iltapukujen sovitusrumban jälkeen ja valvoin pitkälle yöhön ystävien kanssa. Keskityin kotiin ja vietin upean iltapäivän ja alkuillan ystävän kanssa. Tutustuin uuteen aktiivisuusmittariini kaikesa rauhassa, kiroten tekniikan välillä aika rankoilla sanakäänteillä. Elämän valintoja, joihin ei kamera kuulunut vaan nyt jaksaa sen kamerankin kanssa paljon enemmän.


Monta kertaa olen miettinyt, mikä saa kirjoittamista jatkamaan vaan kyllä se on kanssakäyminen teidän lukijoiden kanssa? Kerron lopulta todella vähän itsestäni, monen suosikkipostauksia tuntuvat olevan eilisen kaltaiset, joissa kerron enemmän itsestäni. Tunnistan sen kyllä, luen itsekin mielelläni vastaavia postauksia. Vaan harrastus on harrastus ja missään nimessä se ei saa tuntua pakkopullalta. Siksi ennemmin näin, että pidän paussia kun siltä tuntuu, tukeudun pari postausta vanhoihin kuviin ja sen jälkeen uutta taas riittää hetkeksi aikaa ja intoakin riittää.

Millaisia postauksia toivoisitte blogiini enemmän? Otan mielelläni myös toiveita vastaan, koska niihin jos mihin on ihana palata siinä vaiheessa kun tuntuu, että ei todella tiedä mistä kirjoittaisi, vaikka kirjoittamisen draivi olisikin valtava. Vähän sillisalaattiahan tämä koko blogi on, vaikka asuja kovasti painottaakin, niin onhan täällä kaikkea muutakin. Vaan onko se sitten hyvä vai huono asia?

Upean energistä alkavaa viikkoa Ihanat!


Time is precious ... use it wisely.

This past weekend was one where I actually managed to forgot that I have a blog. I had such many lovely things to do and I did have camera with me all the time. But no photos? Why? Mainly I must say, beacuse of wanting to take the time for my self. It is good to have photos but also good when you can just relax and enjoy the time at hand. This weekend I chose the second one. Having three course meal on Friday, seeing friends on Saturday and giving time for my self and my home on Sunday and then some time for me dear friend. Getting the camera out? Not this time, usually yes. But this means I have urge and drive to write more and better posts, so a short holiday from blogging was needed. Not to worry, I do have a lot on mind and stored for you for next weeks.

A lot of energy and lvoe for this week! 


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

24 kommenttia:

 1. Älä ota paniikki kirjoitustahdista! Täällä ollaan! :) Vaikka kommentointikin välillä harvakseltaan, joka postauksen luen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin sitä ajattelin, mutta jotenkin sitä silti aina ajoittain epäusko iskee ;)

   Poista
 2. Millaisen iltapuvun sä löysit? Siellä oli aika kuhina! Mä luen kyllä mielelläni asujuttuja ja sellaisia pohdiskelevia tekstejä. Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuhina hiljeni merkittävästi iltapäivällä, mutta löysin kauniin pitkän punaisen siifonkipuvn. Vähän liikaa hörselöitä makuuni, mutta ne saa onneksi pois ;) Kuvat tulossa jahka muokkaus on tehty, eli joskus kesäkuussa itseni tuntien :D

   Hyvää viikkoa!

   Poista
 3. Blogivapaata on ihanaa ottaa, sitten taas nappaa se oma blogi. <3

  Jokin ruokapostaus olisi todella kiva. :) Tykkään blogistasi kyllä niin paljon aivan tälläisenään. Tämä on niitä ensimmäisiä blogeja joita aktiivisesti luin ja myös lopulta uskaltauduin kommentoimaan.

  Aurinkoa päivään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Kyllähän se blogi itsestäänkin päivittyi kun valmiiksi ajasti ;)

   Lupaan harkita ruokapostausta, se on vaan kun pöperöt on niin tylsiä nykyisin, mutta ehkä kevät tuo jonkun uuden salaatin mukanaan. Ihana kuulla, että olet tätä niin pitkään jo lukenut!

   Upeaa päivää! <3

   Poista
 4. Mä tajusin juuri viikonloppuna, että olen kirjoittanut blogia nyt reilun puolitoistavuotta niin, että olen julkaissut joka päivä vähintään yhden postauksen. En vaan osaa pysyä poissa blogimaailmasta, vaikka välillä voisikin olla ihan tervettä pitää blogivapaapäivä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän sama täällä. Jouluna taisin pitää lomaa ja silloinkaan en malttanut olla poissa kokonaan. Eli en minäkään ihan poissa osaa olla, jos lomaa pitää niin postauksia on sitten ajastettuna :D

   Poista
 5. Mulla sama, jos ei vaan ehdi, tai postauksen teko tuntuu pakolta, niin skippaan aina suosiolla. Tästä ei pidä tehdä pakkopullaa, vaikka onkin superrakas hobby! :) Olipas kiva sovitella kimpassa pukuja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkopulla harrastuksena ei oikein ole hyvä, siinä pidemmän päälle vaan toteaa, ettei se ole enää mielekästä.

   Näin oli, kiitos myös muokkausarvoista, puku on menossa modattavaksi ja on paljon simppelimpi käyttöhetkellään ;)

   Poista
 6. Just näin, stressiä ei tästä hommasta pidä ottaa, muuten se alkaa olemaan pakkopullaa ja vaarana on innostuksen hiipuminen kokonaan. Tämän pohdinta on nyt mulla kovastikin tapetilla, kun ajatukset on enemmän ja enemmän syksyn töihinpaluussa. Kiirettä tulee olemaan, joten en tiedä minkälainen postaustahti olisi realistinen, jottei ala ahdistamaan. No, katsotaan sitä sitten. Kivaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, hiipuu kokonaan pois jos pakolla tekee. Aivan varmasti töihin meno mietityttää myös blogin kannalta, paljon vähemmän sitä aikaa istua koneella.

   Hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 7. Sillisalaatti on enemmän kuin hyvä, sopivasti ja monipuolisesti kaikkea :)

  VastaaPoista
 8. Omakohtaiset jutut kiinnostavat minua eniten. Itekin piän taukoa, kun on muuta tekemistä :),

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on moni muukin toivonut, eli niitä pitänee harkita enemmänkin tai kertoa asupostauksissa enemmän ;)

   Poista
 9. Ei paniikkia postaustahdista! ;)
  Ja ihania kuvia taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Henna! Onneksi näitä kuvia on varastossa vaikka kuinka ;)

   Poista
 10. Tuo on kyllä hyvin sanottu, että kiire on pitkälti itse aiheutettua. Itse hoksasin, että silloin kun olen stressaantunut ylipäätään, niin tuntuu, että on hirveä kiire vaikka todellisuudessa kiire saattaa koostua ihan mukavista puuhista. Silloin koitan pyrkiä vähentämään stressiä esim. juuri oleilemalla vaan ihan rauhassa. Ja blogista myös minäkin pyrin olemaan ottamatta stressiä.
  Rentoa viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Tottakai töistä tulee paineita ja joskus on kiire, sille ei voi mitään, mutta etenkin muussa elämässä se kiireen aiheuttaminen on monesti itse hommattua.

   Hyvää viikkoa Janica! <3

   Poista
 11. Samaa vauhdikasta menoa on täälläkin ollut. Koitan katsoa kalenteria vain päivä kerrallaan, niin ei stressaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisi varmaan se fiksuin tapa, mutta kun minä olen tätä "kokonaiskuva viikosta" tyyppiä :D

   Poista
 12. Tuttua ajatuskulkua minullekin, ja tuohon kiireen tekemiseen itselleen tulee sorruttua liian usein!

  Kannatan sillisalaattia ja erityisesti peukutan kivoille asukuvillesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta. Kyllä se oman ajan ottaminen vaan on tärkeää.

   Eiköhän se sillisalaattia ole jatkossakin, vaikka asukuvat ovatkin itsellä sydäntä eniten lähellä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!