16.5.2015

Cherryblossom


Kukkia on aina olemassa heille, jotka haluavat ne nähdä.
- Henry Matisse -

Vaikka rakastankin valokuvien ottamista, niin harmittavan harvoin tunnun keskittyvän siihen kunnolla. Harvemmin tulee otettua kuvia arkipäivistä asioista, sellaisista joita näkee joka päivä ympärillään. Kuten vaikka tämä töiden parkkipaikan läheisyydessä upeasti kukkiva kirsikkapuu. Tällä viikolla kuitenkin reipastuin ja eräänä aamuna päätin kuvata tämän kauneuden jossa kyllä riitti kuvattavaa, että meinasi koko aamu mennä valokuvaamiseksi. Joskus on hyvä pysähtyä kuvaamaan vain kauneutta ympärillään ajattelema ollenkaan blogia johon yleensä kuvat otan. Vaan kun tulos on näin kaunis, niin kyllähän ne täälläkin haluaa ne kuvat julkaista. vetoapua kuvien ottoon on tällä viikolla kyllä löytynyt aika tavalla uuden linssin muodossa, mutta siitä myöhemmin enemmän. Sanotaan vaikka näin, että ilo ja rakkaus valokuvien ottoa kohtaan on löytynyt ihan uudelleen.

Tällä erää ei kuitenkaan enempää kuin kauniiden kuvien myötä upeaa ja kaunista lauantaita!


There are always flowers for those who want to see them.
- Henry Matisse -

Though I love taking photos, it seems that most of the days they are of my outfit or of some makeup. As there is so muvh else to take photos from I wanted to show you these ones. Taken on my way to work, Tuesday I think it was. Just one tree next to parking slot. One tree was enought to take some lovely photos. I do have a new camerathings at the moment, bit with those I'll tell you later on, let's put it this way: After less than a week, I'm in love. But right now, let's just enjoy these prettypink ones.

Lovely Saturday all!
Seuraa blogiani // Follow my blog on:

16 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja niin kaunis Cherry Blossom <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinh'n nuo ovat, niin helppoja kuvata kun tuntuu, että ihan jokainen kuva onnistuu :)

   Poista
 2. Voi, näitä kirsikoita nyt näkyy monessa some-kanavassa, mäkin haluan tällaisia kuvaamaan, ihania! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä jokapaikassa kun kukkivat niin vähän aikaa, niin on kuvattava kun on mahdollisuus :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitoksia, se oli hyvä päivä joka jatkui pitkälle sunnuntaihin ;)

   Poista
 4. Kauniita kuvia <3 Mä olen Instassa ja eri blogeissa ihastellut näitä kuvia kirsikankukista ja hieman on harmittanut, kun en ole vielä missään itse bongannut kukkivaa kirsikkapuuta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih. Tämä oli kyllä vahinkobongaus omalta osaltani, en ole aikaisempina vuosina samaa puuta kyllä havainnut :)

   Poista
 5. Todella kauniita kuvia suloisista kirsikkapuista! :)

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia ! Uudet välimeet antavat kummasti puhtia valokuvauksessa. Itse haaveilen uudesta rungosta mutta hinnat huimaavat. No, ehkä sitten joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta. Uusia linssejä hankkii kyllä, mutta se riunko, se on aina satsaus, etenkin jos haluaa tietyn tyyppisen niin hintakin on sen mukainen :)

   Poista
 7. Kirsikankukat ovat niin kuvauksellisia, on tullut napsittua niin monet kuvat niistä tämän viikon aikana :) Kauniita nuo ottamasi kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, kauniita kuvata niin tulee kuvattuakin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!