20.5.2015

Comfy outfit


Jos haluat jotain, jota sinulla ei ole koskaan ollut. Sinun tulee tehdä jotain, jota et ole koskaan tehnyt.

Edellä mainittu lause on yksi suosikeistani ja koetankin haastaa itseäni pitkin viikkoa eri tavoilla. Joinain päivinä se itsensä haastaminen on töissä ja uuden oppimisessa ammatillisesti. Toisena päivänä se haaste on uudentyyppisessä asukokonaisuudessa. Maanantaina haaste oli arkeen palaamisessa. Onnen, naurun ja muistojen täytteisestä viikonlopusta arkeen palaamisessa oli oma haasteensa ja kaikkein vähiten halusin siinä kohdassa tuntea oloni epämukavaksi jollain tavalla uudessa kokonaisuudessa. Niinpä kaivoin kaapista esille aamulla pelkkiä ikisuosikkeja. Sellaisia joita olen pitänyt aina vaan uudelleen ja uudelleen. Vaatteita jotka ovat olleet blogissa lukemattomia kertoja.

Vaan tiedättekö mitä, siinä ei ole mitään vikaa. Tahdonvoiman haastaminen sillä, että ruokarytmi ja unirytmi piti palauttaa normaaliksi oli ihan riittävä ponnistus sille päivälle. Lopputulos oli onnistunut kaikin puolin ja eteenpäin porskutettiin jo tiistaina ihan uusien haasteiden parissa.

Haaste ja tavoite voi olla suuri tai pieni, mutta niiden kautta minä toimin kaikkein parhaiten. En ole varsinaisesti kilpailuhenkinen kuin itseni kanssa. Urheilussa tämä ei koskaan ilmennyt, sen sijaan pistän aivoni likoon mielelläni. Omalla tavallaan kilpailuhenkistä sekin, mutta vähän eri tavalla kuin voittajan valitseminen vaikka juoksussa. Tällä viikolla on ehditty haastamaan tahdonvoiman lisäksi itseä myös ammatillisesti. Kaikkea siis tasapuolisesti. Asukokonaisuus haasteen aika lienee senkin jossain vaiheessa jälleen tällä viikolla.

Asetatko sinä itsellesi tavoitteita tai haasteita pitkin viikkoa? Mikä sinua motivoi?

Aurinkoista keskiviikkoa!


If you want something you've never had, you have to do something you never did.

That is one of my favourite quotes evers. But you know, when I wear my facourite clothes it usually means there is something on that day that makes me feel that I want something famialiar with me all day. No time to think what might be the best thing to wear but think on something else. And I write a style blog... Oh well, at least I'm honest. But there was something else on that day I wore this outfit, that I wanted to have the comfort clothing on me. After weekend full of laughter and love getting back to real life meant a challenge. Eating better and moving more and yes, sleeping more. And I say, there is nothing wrong with it, I challenged my brains and wilpover on that day, not my outfit. Other days I challenge my outfit, not my brains not my wilpover that much.

How often do you challenge your self?
Great Wednesday!

Takki/Coat: Mark's & Spencer // Neule/Knit: Esprit // 
Farkut/Jeans: Your's Clothing // 
Kengät/Shoes: Old // Huivi/Scarf: Mark's &Spencer // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu, niin sinua! Itsensä haastaminen on tärkeää ihan arjessa, jotta mieli pysyy virkeänä ja samalla oppii uutta elämästä ja itsestäkin. Ihanaa keskiviikkoa kauniille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Itsensä haastaminen kehittää oppimista ja aina oppii jotain uutta. Pieniä ja isoja asioita :)

   Poista
 2. Itse haastan itseäni töissä. Otan vastaan tehtäviä joihin pitää todella panostaa ja opetella uusia asioita. Aina ei kannate mennä sieltä missä aitanon matalin, eihän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen töissä samaa, mutta myös vapaalla. Töitä tekemällä ja opettelemalla saavuttaa asioita joita ei aina ajattele saavuttavansa.

   Poista
 3. Mikä punainen kaulaliina ja punaiset kengät - auts!
  Asusi on kyllä niin sinun näköisesi!
  Tällä hetkellä ei täällä ole tarvetta itse haastaa itseään - nyt on sellaine vaihe, että haasteet tulevat itsestään;)
  Aurinkoista keskiviikkoa sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady <3 Tuo on totta, elämä haastaa ajoin itsestään itseään ja siinä on kyllä kestämistä ajoittain sen verran että uutta haastetta ei kaipaa.

   Poista
 4. Kivan pirteä asu! Ladyn tavoin meikäläisellekin haasteita pukkaa ihan itsestään, joten harvemmin olen viime aikoina itseäni haastanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna. Joskus niin, itsellä asettaa rlömö haastetta, mutta tulee sitä silti itseään haastetta vielä siihen päälle :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!