7.5.2015

Five asnwers


Usko vain unelmiisi.

Minä olen vähän huono haasteiden kanssa, jos ette ole huomanneet. Olen huono haastamaan ketään, mutta huomaan olevani myös vähän heikko vastaamaan haasteisiin. On nimittäin jäänyt haaste pääsiäiseltä roikkumaan, mutta mikäs sen parempi kuin piristää ihan tavallista torstaita tarttumalla tuohon haasteeseen. Nimittäin Tuulannelilla oli tuolloin kysymyksiä esitettävänä ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan niin tässä on näitä vastauksia tarjolla:

1. Lempivaatteesi / asukokonaisuutesi nyt?
Vapaalla tähän vastaus on ehdottomasti uudet JUNAROSEn revityt farkut vaan töissä mennään sitten helmoilla. Polvimittaiset hameet ovat kevään tulleet houkuttaneet uudelleen ja niitä onkin tullut pidettyä töissä useamman kerran. Mutta olen kyllä pukeutumisen kanssa aika tuuliviiri, suosikki muuttuu pahimmillaan päivittäin. Taitaa silti olla turvallisempaa vastata ne farkut, koska niissä minä selvästi parhaiten viihdyn.


2. Missä maissa tai kaupungeissa haluaisit käydä vuonna 2015?
No nyt iski matkustajalle visainen pulma. Vaan vastaukset ovat kerrankin valmiina, pääsiäisenä olisi toisin ollut. Mutta haaveissa on Belfast ja Pohjois-Irlanti elokuussa. Haaveissa on päästä syksyllä Italiaan. Vielä ei ole varmuutta, mutta Milano ja Venetsia ovat nousseet kumpikin esille. Minun matkustamiseni on Euroopan kaupunkeja suosivaa, kuten varmasti on tullut jo selväksi. Irlanti on tullut monelta kantilta jo nähtyä, mutta kyllä sitä sinne vaan huomaan kaipaavani uudelleen ja uudelleen. Italia taas on hetken jo haaveissa ollut ja tässä kohdassa toivotankin tervetulleeksi kaikki mahdolliset vinkit Venetsian ja Milanon suhteen. Aikaa ei ole kuin viikko. Milanossa en ole koskaan käynyt ja Venetsian reissusta on yli 25 vuotta niin käytännössä uusia kaupunkeja kumpikin.

3. Mieluisin kevätpuuhasi näin kevään kynnyksellä?
Puutarhanlaitto? Istuttaminen? Ei kiitos minulle! Mitähän muita kevätpuuhia sitä olisi olemassa... kelpaisikohan kevät vaatteisiin pukeutuminen? Nyt on kyllä sanottava, että en oikeasti tiedä mikä olisi mieluisin kevätpuuhani.


4. Millaista on lempimusiikkisi ja kuka artisti saa sinun pöksyt pyörimään?
Musiikin suhteen olen ihan valtavan kaikkiruokainen. Kiitos peruskoulun musiikkiluokan. Vaan taitaa se sydän rokin ja hevinkin puolelle eniten sykkiä. Jos nostan yksittäisen artistin, bändin, niin kyllä se on Bon Jovi. Ollut aina vuodesta 1992 saakka eli pitkän linjan fani olen. Vaan en ole kranttu, ennen kaikkea kuuntelen hyviä kappaleita.

5. Parhaat luonteenpiirteesi?
Tätä pitäisi kysyä muualta ja niin minä kysyinkin. Kotinörtin mukaan ne ovat aurinkoisuus, positiivisuus, auttavaisuus ja sydämellisyys. Monta muutakin sanaa mies mainitsi, mutta nämä olivat ensimmäiset.

Tällainen torstai piristys tarjottavana tällä kertaa.
Pirteää torstaita!


Just in finnish, some questions answered.
Great Thursday!

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

16 kommenttia:

 1. Irkkula on näkemättä, sinne on päästävä! Mitä hitsiä siellä londonissa alati olen rampannut... Venetsiaan ei muuta neuvoa, kuin että siellä on kesällä tukahduttavan kuuma ja varo niitä puluja, lentävät kirjaimellisesti pään päälle. :)

  Olet sydämellinen, auttavainen, hauska, suora ja rehti ja mielestäni myös vahva nainen. <3 Noin tuossa muutama vastaus erääseen kysymykseen.

  Ihanaista torstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Italiaan ollaan menossa vasta marraskuussa, joten ei pelkoa varmaan tukahduttavasta kuumuudesta ;) Suosittelen Irlantia kyllä, mutta toisaalta tunnun itse olevan siellä koko ajan...

   Kiitos Tiia, todella kauniisti sanottu <3

   Poista
 2. Kuvat ovat niin mahtavia, niihin oikein uppoutuu, kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Kiva lukea välillä tällaisia :) Pääsee sillee pikkasen pintaa syvemmälle :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen takia tykkään muilta kanssa näitä lukea, mutta en sitten itse koskaan muista vastailla näihin :D

   Poista
 4. Ah punaiset kengät... niin toimiva piriste asuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat, vielä odottavat käyttöön ottoa nuo yksilöt :)

   Poista
 5. Voihan Irlanti - koskahan tulisi se aika, kun sinne pääsen? Nimittäin päästävä on;)
  Aurinkoista torstaita teille molemmille, sinulle sekä sille ihkulille Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset pian nauttimaan vihreydestä <3

   Poista
 6. Kiva kun vastasit haasteeseen <3 näitä on niin kiva lukea! Jos valitset Milanon niin minulta voi löytyä jotain vinkkejä kaupungista. Kulttuurista en tiedä paljoa mutta ostoskadut tunnen kuin oma taskuni // nimimerkillä entisessä työssäni kävin kaksi kertaa vuodessa Milanossa työmatkalla :)

  kivaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Ehdottomasti kyselen Milanosta jos siihen päädymme, koska kyllä niitä ostoksiakin mielelläni teen ;)

   Poista
 7. Ihana tunnelma vikassa kuvassa! Ja täällä muuten toinen surkeistakin surkein haasteiden tekijä, nyt just muistin että mulla rästissä varmaan yksi sultakin tullut, ja ehkä toinen Janetilta, ounou... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru. Minä niin tykkään lukea näitä, mutta olen niin kovin huono vastaamaan näihin. Pitäisi ehdottomasti reipastua :D

   Poista
 8. Kivoja vastauksia. Näin pelkästään blogituttavuuden välityksellä voisin lisätä luonteenpiirteisiin rohkeus, reiluus, avoimuus ja määrätietoinsuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna! Pitää noista jokainen paikkansa myös :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!