New office dress


Tavoitteenani on luoda täydellinen mekko.
- Victoria Beckham - 

Olen viimeisen parin kuukauden aikana tarkastellut vaatekaappini sisältöä varsin kriittisellä silmällä. Siellä tuntuu olevan kasapäin vaatteita, etenkin vapaa-ajalle. Sen sijaan töissä käytettävät siistit ja simppelit vaatteet ovat olleet kortilla. Etenkin tuntuu, että ne vaatteet, joissa voi mennä viipottaa koko työpäivän miettimättä rypistyvätkö ne vai eivät ovat olleet niitä kaikkein vaikeimpia löytää. Niinpä lähdin etsimään ensimmäisenä mekko. Sellaista, jossa olisi 3/4 hihat, koska tarkoitus olisi saada mekko kesällä. Mallin piti sopia vartalolleni, joka puolestaan pudottaa perinteiset kotelomekot pois. Helmaa piti olla polveen saakka ja kaula.aukkokin olisi hyvä olla säädyllinen. Sitä tosin olin valmis säätelemään aluspaidalla, joten niin paniikkia ei sen kanssa ollut.

Katselin myös ilman paniikkia, koska vaatteita kuitenkin kaapissa on vaikka osa viimeisiään veteleekin. Olin valmis sijoittamaan hintaan jos oikea osuisi kohdalle ja tällä kertaa se osui. Reipas viikko sitten bongasin Stoccan verkkokaupassa tämän Lauren Ralph Laurenin mekon, jonka kirpaisevasta hinnasta (liki 100€) päätin tilata. Jos se ei istuisi, sen voisi aina palauttaa. Vaan kuten kuvista näkee, ei se palautukseen mennyt.

Hain viikonlopun yli tavaratalossa olleen mekon postista tiistaina ja kokeiltuani tätä kerran päälleni totesin, että se tuskin lähtee pois yltäni enää. Sen verran pehmeää materiaalia ja hyvin istuva mekko on kyseessä, että en edes harkitse sen palauttamista. Mallinsa puolesta tämä täyttää kaikki minulle täydellisen mekon edellytykset. Materiaali on pehmeää eikä rypisty, miten kauan se pysyy hyvänä, sitä on vielä vaikea sanoa, mutta näin ensituntumalta tämä on kertakaikkisen mahtava. Kankaan kuvio takaa sen, että mekossa itsessään on juttua riittävästi ja kaiken muun voi pitää simppelinä, jolloin aamulla ei se asukriisikään pukkaa niin herkästi.

Hintava, sitä tämä oli, mutta itseensä sitä tässä investoi. Mekko keräsi myös valtavan määrän kehuja ensimmäisenä päivänään, joten nappivalinta vaikuttaa olevan myös muiden kuin itseni mielestä.

Mitä mieltä te olette? Toimiiko mekko? Oliko hinta liian suolainen vaatteesta, jota kuvittelen pitäväni vielä pitkään.

Aurinkoista torstaita!



My aim is to creat the perfect dress.
- Victoria Beckham -

Around one week ago I wanted to make a sort of invesment. Not that I would actually invest money on a large amounts, but to invest on the way that I would hopefully get more of quality after spending a bit more money. My target was to get a dress for office. That has preferable 3/4 sleeves, is long enough and looks good on me. I was pon a hunt for some time, I wanted no cheap dress, since I wanted this to last a lot of use, it should also be modelled so, that it will not greace on a day and I can sit down on a meeting after meeting and it still looks good. I filanny found one I liked at Lauren Ralph Laure that matched all my criterions. And I must say, pure perfection this one. At least to my eye. It did have a blue belt, but I wanted to get something t dress by chanching the belt. This for me is absolutely perfect, it also has details on a dress so it need little with it. What do you think? wort spending almost 100€ to a dress?

Lovely Thursday!

Mekko/Dress: Lauren Ralph Lauren // Kengät/Shoes: Deichmann //
Vyö/Belt: Old // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. I-H-A-N-A! Istuu täydellisesti sinulle ja muuten, näissä kuvissa näkyy todella hyvin, kuinka paljon olet hoikistunut. Nyt nousee hattu korkealle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika! No on sitä tullut, miten sen sanoisi, kiinteydyttyä. Paino on pudonnut vähemmän, mutta lihasta tullut jonkin verran tilalle. Kiva että se näkyy :)

      Poista
  2. Aivan upea mekko, vau!! Ottaisin tuon koska tahansa omaan kaappiini! Olen parin viime vuoden aikana tykästynyt itsekin juuri tuon mallisiin mekkoihin: puolihihat, kietaisumalli, polvimitta ja riittävän paksu mutta rypistymätön kangas. Vielä kerran IHANA! :) Ja sopii sulle todella hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eveliina! Tuo on kyllä armoitetun hyvä malli, joka tuntuu menevän kovin monelle ja olevan aina yhtä asiallinen. Vielä kun noita mekkoja saisi noin hyvällä istuvuudella ja muullakin laadulla useammasta paikasta. Hinnan olen valmis maksamaan, jos laatu on sama (tai parempi) :)

      Poista
  3. Siis aivan upea mekko ja sopii sulle niin hyvin! Kyllä kannatti ostaa! Ihanaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jassu. Samaa sanon minä, kannattava ostos kaikkineen :)
      Samoin sinne hyvää loppuviikkoa!

      Poista
  4. Sata euroa täydellisesti istuvasta ja KÄYTTÖÖN tulevasta mekosta ei tosiaankaan ole liikaa (varsinkaan siis jos materiaali on vielä laadukasta)!! Aivan ihana mekko ja sinä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinä sen sanoit! Käyttöön se tulee ja arkena töihin eli kyllä sille niitä käyttökertoja tulee useampi kuin yksi tai kaksi. Kiitos Maria :)

      Poista
  5. Onpa tosi hyvän näköinen mekko. Ihan alkoi harmittamaan, ettei väri/kuosi ole minulle sopiva, muuten olisin hankkinut heti samanlaisen. Sinulle sopii mielettömän hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ystävä <3 Merkillä on useammassa mallissa mekkoja, suosittelen vilkaisemaan jos löytyisi omaa väriä ja mallia ;)

      Poista
  6. Todella kaunis mekko! Maksaa hintansa varmasti käytössä takaisin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi. Samaan luotan minäkin, että tulee käyttökerroissa hinta katettua :)

      Poista
  7. Voi miten kaunis mekko! Sopii sinulle ihan hurjan hyvin! Ei ole kyllä liikaa satanen, mekko on varmasti laadukas ja tuo kuosi kestää hyvin aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Caelia. Laadusta en vielä tiedä kun ei ole tullut pidettyä kuin kerran, mutta hiljalleen sekin tässä selviää, että oliko todella hintansa väärti. Useammin saman hintaluokan vaatteet ovat olleet :)

      Poista
  8. mekkosi on kaunis päälläsi,oikeat mittasuhteet vartaaloosi ja hoikentava vaikutus..pituus on aivan ok...kaunis sanoisin! terv. anja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anja! Kauniisti sanottu ja hyvin totta, tuntui olevan kaikki kohdallaan :)

      Poista
  9. Todella kaunis mekko ja sopii sinulle täydellisesti!
    Pia S

    VastaaPoista
  10. Aivan upea on, sininen pukee sinua ja mietin, että tuo otsikkosi täytyy kohta jo vaihtaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja! Voi kyllä mekko on vielä tasan otsikon kokoa, että vielä mennään blogin nimen mukaisesti ;)

      Poista
  11. Miten kaunis mekko ja malli on sulle aivan TÄYDELLINEN!! Näytät upealta <3

    VastaaPoista
  12. Harvemmin kyllä näkee noin hyvin kantajalleen mittojen puolesta istuvaa mekkoa. :) Omanikin on vielä löytymättä. Jos istuvuus onkin ollut kohdillaan, on kuosi kertakaikkiaan sattunut olemaan juuri minun tyyliini taipumaton. Etsinnät jatkukoon, tämä motivaationa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Toivottavasti oma löytyy vielä. Tämäkin oli sellaisen aktiivisen, joskin kovin laiskan oloisen etsinnän tulos :) Tsemppiä etsintään!

      Poista
  13. Tää taitaa olla mun kaikkien aikojen lemppari sun asuistasi! Näytät mielettömän hyvältä! <3

    VastaaPoista
  14. Ihana mekko ja näytät upealta!! Mikäs koko sulla tästä istuu, jos itsekin tilais kokeiltavaks :D

    VastaaPoista
  15. sinulle sopivat kyllä mekot ja tämä on täydellinen :) Kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulanneli. Niin se sopivat ja silti niin usein turvaan housuihin. Lienee aika opetella muuta ;)

      Poista
  16. No on kyllä todellakin upea mekko!! Kaunista <3

    VastaaPoista
  17. Pakko laittaa kommenttia eli SÄ OOT IHAN HUIKEESTI HOIKISTUNUT=)
    Kuinka paljon on tähyän mennessä lähtenyt ja tekisitkö postauksen sun syömisistä ja liikkumisesta esim.viikon ajalta,kiinnostaa.
    Itse ajattelin aloittaa tammikuussa saman kuin sä,mutta heikoin tuloksin plus miinus nolla,en saanut irti ittestäni,sulle nostan todellakin hattua.
    Mitä kokoa alun perin pidit ja mitä nyt?Vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Lähtenyt ei ole paljon enempää mutta tiivistynyt olen eli lihasta tullut tilalle. Voin tehdä postauksen kyllä syömisestä, liikkuminen on vähän heikommalla tällä hetkellä, mutta ruuasta kyllä. Joskin ihan tavallista ruokaa sekin on :)

      Vaatekokoja on pudonnut puolitoista joten hitaammin sekin menee, mutta toisaalta tahdilla johon olen itse tyytyväinen :)

      Paljon jaksamista omaan rutistukseen, ei se helppoa ole, mutta kun olo paranee niin kyllä sitä jaksaa paremmin.

      Poista
  18. Tosi hauska toi kuvio, ja on ehdottomasti sun tyylinen mekko! Hyvä ostos, toivottavasti laatu pitä kutinsa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tässä nyt kriittisesti seurataan, että onko laatu hintansa väärti, jos on, niin tällä merkillä oli paljon muitakin ajattomia työvaatteita, joita voi hissukiin katsella yhden silloin tällöin. Ei todella koko ajan, sen verran suolaa :)

      Poista
  19. Kaunis mekko ja sopii hyvin sinulle. Hyvistä vaatteista kannattaa maksaa enemmän. Se millä on väliä, on hinta/käyttökerta. Jos käytät tuota sata kertaa, se tulee halvemmaksi kuin muutaman kympin vaate, jota käyttää vain pari kertaa (eikä silloinkaan ehkä ole tyytyväinen).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lumo! Näin se menee, että laadusta saa maksaa ja tulee sitten pidettyä. Varovainen vaan olen itselleni tuntemattoman merkin kanssa, ei vielä kokemusta, miten hyvin pitää kutinsa nämä vaatteet. Mutta totta puhut! Ennemmin istuva hintavampi kuin edullinen johon ei ole tyytyväinen ja joka jää käyttämättä.

      Poista
  20. No todellakin toimii! Aivan mahtava mekko. Tiedän kyllä tunteen kun löytyy niin hyvä ja istuva vaate ettei sitä tahtoisi riisua ollenkaan :) Huippu löytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tämä kyllä on! En ota pois ellei ole pakko :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!