13.5.2015

Red Tommy Hilfiger


Luova henkilö motivoituu tavoitteen saavuttamisesta, ei toisen voittamisesta.

Yksi monista syistä aloittaa elämänmuutos oli vaatekaapillinen vaatteita, joihin en mahtunut ja jotka eivät tuntuneet enää hyviltä yllä. Pinnallinen, mutta varsin todellinen syy ainakin itselleni. Yksi niistä suosikeistani, joihin en enää mahtunut oli tämä Lontoosta pari vuotta takaperin ostamani Tommy Hilfigerin jakku jota taanna päivänä kokeilin ja tässä se nyt on - puettuna asukokonaisuuden kanssa. Ei se vieläkään istu täydellisesti, siihen on vielä matkaa, mutta voin sanoa, että riemulla ei ollut rajoja kun totesin tämän olevan jo toimiva vaihtoehto asukokonaisuuksia ajatellessa. Tällainen tavoitteeseen pääseminen jos mikä motivoi eteenpäin ja kannustaa jaksamaan.

On myönnettävä, että olen lipsunut ja pahastikin ajoittain, mutta aina olen jaksanut silti palata takaisin. Pienikin stressi on näkynyt lipsumisena, mutta silti ryhtiliike on joka kerta tehty. Jaksaminen on kantanut läpi ja palkinto odottaa se vaatekaapillinen vaateita jotka hiljalleen ovat tulleet käyttöön. Olen huomannut myös uusien vaatteiden, laadukkaiden sellaisien, etsiytyvän uudelleen kaappiini. Kannustimena on keventynyt olo ja usko siihen, että vaatteissa on kohta vielä enemmän valinnan varaa.

Kokonaisuus itsessään ei siis ole mikään erikoinen, se on tyypillinen työkokonaisuus. Viime viikolla totesin, että olen viihtynyt helmoissa paremmin ja sitä tämäkin kokonaisuus puoltaa. Helppoa arkikokonaisuutta töissä jossa viihdyn koko päivän. Myös menoissa töiden jälkeen. Tällaista täällä tänään, hymyilyä kilpaa auringon kanssa siis.

Hyvää keskiviikkoa!A creative man is motivated by the desire of achieve, not by the desire of beating others.

One of my main reason to start being more healthy was the fact that I felt like I do not fit in my favourite clothes anymore. One of those favourites was and still is this read blazer I got from London on our honeymoon. And the other day it was time in the morning to test this one and here we are, it fits. Nope, not perfect yet, but I must admit, I was so happy to being able to waer it again. This is not the end of my project, oh no, but being eble to wear it alrady ment a world to me. This means I can get more of my wardrobe at use. Little by little I will reach my target, but right now, I'm so happy to being able to wear this one.

What do you think? Lovely is it not?
Great Wednesday!

Jakku/Blazer: Tommy Hilfiger // Pusero/Blouse: Penneys // 
Kengät/Shoes: Deichmann// Hame/Skirt: Mark's and Spencer // 
Laukku/Bag: Longchamp // Vyö/Belt: Old


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

24 kommenttia:

 1. Noin sen pitääkin mennä - elämään kuuluvat ne lipsumiset ja ruotuun palaamiset. Liika täydellisyys missään asiassa on tylsää - lienen ennenkin todennut;)
  Onnittelut onnistuneesta muutoksesta - ja vaatekaapillahan sen parhaiten huomaa:)
  Jakku on kaunis ja kiva, että se pääsee taas käyttöön.
  Kivaa keskiviikkoa sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, ei aina voi olla täydellinen ja se vasta olisikin rasittavaa jos niin olisi. Virheet tekevät ihmisestä ihmisen, täysin samaa mieltä olen :)

   Hyvää keskiviikkoa! <3

   Poista
 2. Ihana tyylikäs Satu! Liian ehdoton ei saa ollakaan. Mukavaa helatorstain aattoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Liika ehdottomuus tappaa sen tahdon ;)

   Poista
 3. Lipsumiset kuuluvat asiaan! Tärkeintä on se ryhtiliike lipsumisen jälkeen :) Hienoa työtä oot tehnyt, toi on mahtava tunne kun mahtuu taas johonkin kivaan vanhaan vaatteeseen!

  Tosi kiva asu! Jakku tuo ihanasti väriä ja farkkuhame sopivasti rentoutta. Täydellinen smart casual :) Rentouttavaa helatorstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on ja joka kerta on palattu takaisin normaaliin. Uusvanhoja vaatteita on kaapissa vaikka kuinka paljon odottamassa.

   Poista
 4. Sama homma täällä, lipsumisia tulee. Mutta sitten palataan aina ruotuun. Välillä harmitta, mutta sit vaan pitää jatkaa kohti lopputulosta. Ihan mahtavaa se vaan on, kun jokin vaate mahtuukin päälle. Samoja fiiliksiä on koettu täällä :)
  Ja ihana tämä asu, tykkään :)
  Mukavaa huomista helatorstaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin se on! Kyllä se vaan on niin mahtava tunne kun johonkin mahtuu pitkän työn jälkeen. Kiitos Janet, kokonaisuus on kovasti itsellekin mieleen.

   Poista
 5. Lipsumisia tulee varmasti ihan kaikilla, se on vain inhimillistä! Ja sitten taas palataan takaisin "kaidalle tielle" :) Olet kyllä tehnyt ihan hurjan mahtavaa työtä elämäntapamuutoksesi kanssa, olet niin upean elinvoimaisen näköinen! Jakku on kyllä hurjan kaunis, ja punainen väri sopii sinulle hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Caelia. On siinä vaivaa nähty, mutta enemmän sen ajatuksen tasolla kuin oikeasti syömisen kanssa. Ajatus kun on kohdallaan niin tulee syötyäkin paljon paremmin.

   Poista
 6. Aivan mahtavaa Satu!! Täältä tulee peukut sulle.

  Ja mun mielestä sun motivaattori ei edes ole pinnallinen, vaan järkevä. Jos on mahdollisuus ottaa kaapillinen jo valmiiksi mieluisia vaatteita uudellenkäyttöön mieluummin kuin heittää ne pois (tai kierrättää halvalla) ja ostaa uutta tilalle, niin onhan toi ensimmäinen vaihtoehto kaikinpuolin ekologisempi ja ennenkaikkea palkitsevampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka. Tuo on totta kyllä, että kun on kaapissa kauniita vaatteita vaikka kuinka niin johan se on lompakollekin parempi, että niihin mahtuu jälleen kunnolla. Ekologisempi ja edullisempi, siinä samalla myös terveellisempi ;)

   Poista
 7. Eihän lipsumiset mikään maailmanloppu ole, peukku sulle sitkeydestä. Ja kiitos muistutuksesta, että noita kirkkaita bleisereitä voisi taas kaivaa esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkkaan bleiserit ovat niin ehdoton kesäjuttu, että niitä pitää oikein mielellään. Esille vaan sanon minä!

   Poista
 8. Punainen sopii sinulle kyllä todella kauniisti. Ihastuttava olet ♡.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni :) Punainen on kyllä kaunis väri.

   Poista
 9. Punainen on kyllä niin sinun värisi, aivan upealta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Se tuntuu olevan se voimavöri kyllä :)

   Poista
 10. Punaine jakkusi on kaunis ja piristää kivasti asun<3 Lipsumisia elämässä aina tulee, ei se niin vaarallista ole. Pitää olla itselleen myös armollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Näin se on, että lipsumisia tulee ja se on sitä elämää. Takaisin vaan ylös ja liikkeelle :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!