28.5.2015

Riped jeans


Farkut edustavat demokratiaa muodissa.
- Giorgio Armani -

Vaikka kuinka rakastankin mekkoja ja hameita, etenkin töissä, niin vapaalla tunnun turvautuvan kerta toisensa jälkeen sinisiin farkkuihin. Etenkin viimeisen vuoden aikana revityt farkut ovat olleet ne suosikkini. Keksin monta syytä, miksi farkut kiehtovat niin paljon ja miksi ne tuntuvat olevan se paras ratkaisu asua miettiessäni. Ne tuntuvat sopivan joka paikkaan ja kovin harvassa ovat tilaisuudet, joissa niitä ei voi pitää. Vaihtelemalla farkkujen mallia ja sinisen sävyjä saa eri kokonaisuuksista erilaisia ja vanhat vaatteet tuntuvat kuin uusilta kun yhdistää ne vähän erilaisten farkkujen kanssa kuin viimeksi.

Se, mistä kukin ne täydelliset farkut sitten löytää, onkin jo ihan toinen asia. Jokainen meistä tietää, miten hankala ne täydellisesti istuvat on paikantaa ja miten tiukasti niistä sen jälkeen haluaakin pitää kiinni. Minulla on muutama kauppa, josta ne täydelliset ovat löytyneet ja kyllä se on sama kauppa johon on aina palattu uudelleen ja uudelleen, jotta saan varmasti ne istuvat. Auta armias kun se tuttu malli muuttuu tai kokoja jotenkin justeerataan, sen jälkeen ollaankin jälleen ongelmissa.

Millaiset ovat sinun suosikkifarkkusi ja mistä ne ovat löytyneet?

Upeaa torstaita!


Jeans repserent democracy on fashion.
- Giorgio Armani -

Though I seem to fell in love for skirts and dresses at the office on my leisure time I still seem to make most out of blue jeans and as it has been for the past of the year ripped ones. Don't know what makes me love jeans so much, perhaps it's the fact that they seem to go with absolutely everything. Not the same ones, I use different for office, but for leisure, these seem to be my absolutely favourite pair and go with everything I wear them with. What are your favourite jeans?

Great Thursday!

Jakku/Blazer: Esprit // Pusero/Blouse: Laure Ralph Lauren // 
Farkut/Jeans: JUNAROSE // Kengät/Shoes: From Ireland


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

19 kommenttia:

 1. Farkut on kyllä niin ihana ja tyylikäs vaate. Itse metsästelen vaaleita revittyjä farkkuja. Pitäisi ihan ottaa asiaksi ja lähteä niitä kaupungilta kummastelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat niin monikäyttöiset, mutta se täydellisten metsästäminen on kyllä haasteensa. Sovittaminen vaan tuntuu niin haasteelta kun on sovitettava montaa eri kokonaisuutta :)

   Poista
 2. Tosi kiva asu ja noi farkut ovat aika makeet ! Mulla on aika paljon farkkuja mutta huomaan käyttäväni aika usein samoja eli niitä Acnen Skin 5. Dieselillä on myös itselleni sopivia malleja. Tällä viikolla löysin yhden uuden hyvän mallin, täytyy esitellä ne myös blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi odotan innolla uusien esittelyä! Kyllä se niin on mullakin, että käännyn aina vaan samojen puoleen :)

   Poista
 3. Siis mä en tiedä miten, mutta näin susta viime yönä unta, HAH! Saimme tietää kuka voitti yhden kilpailun ja sinä voitit sen. En voinut uskoa silmiäni, koska et edes ollut osallistunut kilpailuun!Hehehhe! Unet ovat niin hassuja!

  Hauskaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mainiota! Ihan mahtava uni <3

   Hyvää torstaita!

   Poista
 4. Ihanan raikas asu, johon uusi laukkusi passaisi mitä parhaimmin :)
  T. Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Näin se passaa, mutta ei ole vielä ollut tuossa vaiheessa hankittuna :)

   Poista
 5. Kyllä perinteinen farkut - bleiserikombo jaksaa ihastuttaa vain vuosienkin jälkeen! Upeana olet ollut jälleen liikenteessä. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, helppo ja aina toimiva kokonaisuus :)

   Poista
 6. Minun uniformunihan ovat mustat farkut, mutta kyllä näin keväällä ja kesällä ne sinisen sävytkin ovat hiipineet päälle. Vaaleansinisistä revityistä tummansinisiin siisteihin löytyy kaapista - ja monella eri pituudella;)
  Hyvää loppuviikkoa sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ne on pääosin tummansiniset sen mun juttu, jotenkin mustia tulee pidettyä vain talvella töissä ja vaaleita todella harvoin. Perus denim se oma suosikkini.

   Hyvää viikon jatkoa! <3

   Poista
 7. Nyt on kyllä niin kivat vaatteet,että ottaisin samat heti!!
  Onko tietoa onko bleiseri vielä myynnissä,minkä koon ja minkä hintainen,muistatko?Onko espritillä vähän pienempi malli?Entä noi ihanat farkut hinta sekä mikä koko sulla jalassa,vastaako hyvin kokoaan?Etsinnässä onkin hyvin istuva bleiseri kesäksi,joka sopii menoon kuin menoon,ja toi sun on täydellinen..myytkö=)Vitsi!Mutta on siis tosi nätti kokonaisuus!

  VastaaPoista
 8. Ihan samoin ajatuksin, mekot ja hameet ovat kivoja, mutta farkut ovat helpot, ne voi yhdistää kaikkeen kauluspaidasta t-paitaan ja aina näyttää hyvälle. Sinun farkuissasi on tosi kiva malli ja pesu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin juuri! Hameita olen töissä koettanut kuitenkin pitää, kun niitä siellä kaapissa kuitenkin on. Nämä ovat ihan ykkössuosikkini nämä farkut, niin toimivat :)

   Poista
 9. Tosi kiva asu! Farkut ovat niin monikäyttöiset ja niitä löytyy munkin kaapista revityistä vapaa-ajalla pidettävistä siisteihin toimistokelpoisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna. Näin se on, löytyy kaikenlaisia kaapistä täälläkin, joka lähtöön :)

   Poista
 10. Voi sä oot niin sininen ja sulle sopii niin sininen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän mä olen, sinistä, sinistä ja vielä kerran sinistä :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!