1.5.2015

1st of May


Tervetuloa toukokuu!

Tiesittekö, että kesään on 30 päivää! Olen enemmän kuin innoissani täällä. Minä, joka rakastan kesää en oikein edes ymmärrä, mihin koko huhtikuu oikein hulahti. Katosi koko kuukausi todella nopeasti vaan olihan siinä kuukaudessa menojakin vaikka kuinka ja kanssa. Mutta koska se kesä, sanoi ulkona vallitseva säätila mitä tahansa, on tulossa, niin oli aika tonki laatikoita ja kaivaa esille kesävaatteita. Ensimmäiset kesään kuuluvat vaatteet ovat minulle valkoiset housut. Farkut ja jossain vaiheessa vielä ne pellavaisetkin. Nämä valkoiset farkkukaprit ovat yksi kesän luottovaatteeni, jos totta puhutaan niin nämä ovat jo toisen aivan samanmalliset housut. Edelliset kun käytin kokonaan puhki. Tämä malli tuntuu itselleni olevan just eikä melkein ja nämä voi pukea klassisemmin töihin kuten tässä, mutta saa näistä kyllä irti paljon rennommankin kokonaisuuden.

Voisi siis melkein sanoa, että nämä ovat ne minun vaatekaappini klassikko. Nämä ovat housut, joihin turvaudun kesän tullen hyvin herkästi ja näitä varmasti tullaan blogissa näkemään kerran jos toisenkin vielä. Itse veikkaan, että useammin kuin kukaan teistä edes jaksaisi katsella. Vaan kyllä se niin on, että ei minulla ainakaan ole varaa ostaa jokaista kuvaa varten uusia vaatteita, näistä jokaisen olette jo blogissa nähneet, monessa eri kokonaisuudessa ja tulette varmasti näkemään. Toisaalta, pidän itse blogeista, joissa nimen omaan yhdistellään olemassa olevia, ostetaan ajoittain uutta, mutta ei koko aikaa.

Sellaista minun toukokuun alkuuni. Vapusta ja sen vietosta myöhemmin lisää, Instassa ja Twitterissä todennäköisesti  reaaliaikaisemmin. Minulle vappu on ehdottomasti ylioppilaiden juhla ja vaikka niistä omista lakkiaisista tulee kesäkuun alussa 15 vuotta, niin kyllä se niin on, että myös tänä vappuna ylpeänä sen ylioppilaslakin päähäni laitan. Ja miksi en laittaisi? On se kuulkaa saavutus se 12 vuotta putkeen kouluakin, muu koulutus on kantanut hedelmää työelämässä, mutta sitä muuhun johtanutta perustaa sietää minusta juhlia kerran vuodessa ihan luvan kanssa.

Mitä, jos mitään, vappu sinulle merkitsee?
Hyvää Vappua!


Welcome May!

I could not be more exited on May and comming summer. form me, as so many, May is the last spring month, meaning there is 30 days to summer left! So it is time to get out of all the summer clothes, at least some of them and I started on with my white capri shorts. Going from leisure to office there are one of my favourite ones to wear. I can mach these to anything. These are, tho be honest, second pair I have on the same jeans. I wore my first ones out and was so happy to see that these were still awailable last spring. I somehow see wearing these as much as I can as well as I di with the old ones.

Do you have clothes you wear to peaces?
Lovely Saturday and 1st of May!

Jakku/Blazer: Esprit // Pusero/Blouse: KappAhl // Farkut/Jeans: Evans //
Huivi/Scarf: Mark's and Spencer // Kengät/Shoes: Old (from Dublin) // 
Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

26 kommenttia:

 1. Ihanat! Mäkin toivoisin löytäväni uudet valkoiset caprit, kun sain nykyisiin kestotahran... Hyvää vapoua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kestotahrat ovat kyllä ihan kamalia! :) Toivottavasti uudet löytyvät :)
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Ai vitsit, että tämä tällainen seilorihenkinen asu vetoaa minuun!! Laitanpa muistiin ja kesällä valitsen jonain päivänä varmasti samantyylisen asun :)
  Hauskaa Vappua Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seilorihenkisyys on ihan parasta! Samaa tyyliä tulee olemaan vielä moni kokonaisuus kesällä :)
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Ihanan kesäinen asu! :)
  Vaikka tässä välillä tuntuukin, että kesään on vielä jotenkin tooooosi pitkä aika, niin toi 30 päivää menee varmasti todella nopeasti. Nytkin kun istuu ikkuna auki, että makuuhuone näin aamulla tuulettuisi, ja linnut laulavat kiivaasti niin voi melkein kuvitella kesän jo olevan täällä - ainakin niin kauan kunnes kurkkaa ulos ikkunasta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi. Kyllä se kuukausi sitten menee nopeasti kun on mennäkseen, vaikka ulkona ei kyllä vielä ihan kesältä näytä :)

   Poista
 4. Tiedätkö? Mäkin rakastan kesää yli kaiken.

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikas asu! Valkoiset housut ja caprit minäkin kaivan tässä vaiheessa esiin. Ihanaa, kun ihan kohta on kesä! Mukavia vapunviettoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna! Capsrit ovat niin mahtavat kesähousut <3
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 6. Ihanan kesäinen asu ! Olen jo monella nähnyt valkoisis farkkuja, omat odottaa vielä kaapissa tosin. Raitapaita ja valkoiset housut on klassikko, joka toimii aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara. Farkut odottavat minulla vielä lyhentämistä, mutta caprit sai jo nyhdettyä kaapista ylle :)

   Poista
 7. Upea kokonaisuus! Just eikä melkein omaan mieleeni. :) Eilinen oma asuni oli hyvin samanlainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olin katsovinani, että samantyyppisessä kokonaisuudessa mentiin :)
   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 8. ihanan raikas kokonaisuus :) täällä toinen kesänlapsi laskee päiviä kesään ja onnellinen, että
  huhtikuu suhahti ohitse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä,. taidetaan me kesän lapset vaan olla jo vähän malttamattomia tässä vaiheessa vuotta kun se on jo niin lähellä :)

   Poista
 9. Tulin vain henkäisemään, että ihana <3

  VastaaPoista
 10. Kauniit ovat - ja kaunis olet taas itsekin!
  Ja kyllä - vaikka niistä minun yo-juhlistani alkaa olla liki 40 vuotta aikaa, on vappu edelleenkin minulle se ylioppilaiden juhla - ja joka vuosi se lakituskin yritetään käydä Turun taidemuseonmäellä kokemassa;)
  Kivaa vappuiltaa sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri! Kyllä se vaan on yksi vuoden parhaista se vappu. Oikea lähtölaukaus kesään! <3

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 11. Ihanan raikas asu ja etenkin nuo kengät ovat kivat! Vaikka kesää odotan kuin hullu jotain, olen hyvinkin vappuneutraali ihminen eli en juhli sitä sen kummemmin kuin lapsille tarjotun perunasallatin ja nakkien muodossa :) Vappupallotkin ovat taakse jäänyttä elämää, kun eivät tenavat enää niitä kinua -onneksi, järkyttävästi ylihinnoiteltuja, joiden kaasu on seuraavana päivänä haihtunut taivaan tuuliin ja jäljellä kasa lattialla nuokkuvaa ongelmajätettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallot ovat kyllä hirveän hintaisia nykyisin, sen myönnän. munkit, simat ja muut kyllä kuuluvat, serpentiinikin on vielä kohtuullisen hintaista ;) Vaan eivät kaikki juhlat ole kaikille, eikä onneksi pidä. Juhannus ei ole oikein oma juhlani ollut koskaan :)

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 12. Oi mitkä kengät! Punaiset korot ne vaan jaksaa viehättää vuodesta toiseen.

  Näin vappuna ihmisten iloisuus ja hassuttelumeininki tuntuu väkisinkin tarttuvan. Ja kääks, omista ylppäreistäkin on tosiaan jo 14 vuotta aikaa. Pelottavaa miten nopeasti nää vuodet meneekään.

  Mukavaa viikonloppua Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkään sitä päivää kun nuo punaiset hajoavat viimeisen kerran, ovat sen verran usein jalassa, mutta vielä ovat kestäneet.

   Kyllä se aika menee, onneksi meneekin. Aikansa kutakin sanon minä ;)

   Hyvää viikonloppua salla!

   Poista
 13. Taas on ihanan onnistunut asukokonaisuus! :) Ja näytät niin pirteältä ja tyylikkäältä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Stella :) Tuo on kyllä kokonaisuus, jossa oli hyvä olla :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!