Winterskirt on spring outfit


Ei se ole mekko joka on ylläsi vaan elämä jota elät mekko ylläsi.
- Diana Vreeland - 

Jos nyt vielä joku ei tiennyt, olen kesän lapsi ja rakastan kesää. Vaikka toivotankin vaatekaapinkin osalta kevään täysin sydämin tervetulleeksi, niin on joitain vaatekappaleita joita voisin pitää kesät talvet. Monien kohdalla se onnistuukin, mutta tämän JUNAROSEn keinonahka mekon miellän kyllä kokonaan talvivaatteeksi. Toisaalta kesä ja keinonahkahame yhdistelmänä kuulostaa todella kuumalta. Tässä hameessa vaan tuntuu olevan aina sitä jotain. Se menee juhlassa ja arjessa, se tuo tällaiseen sunnuntai kokonaisuuteen sitä jotain ja ainut paikka jossa en sitä, helman pituuden takia ole pitänyt on töissä.

Kaivoinkin sunnuntaina tämän esille, jälleen kerran. Ihan tavallisen puseron ja neuletakin kanssa asusta tuli asteen verran mielenkiintoisempi. Vaan auringon helottaessa totesin tämän kyllä olevan jo aavistuksen liiankin talvinen omaan makuuni. Joten sinne se päätyi illalla, vaatekaapin ylähyllylle odottamaan syksyn tuloa.

Hameesta kenkiin, onnistuneesti sain kuvissakin olevat valkoiset tossutkat sotkettua viikonlopun aikana ja kaipaisin teidän lukijoiden apua. Mikä on paras tapa pestä moiset tossut? Ne ovat varsin ehjät ja muutenkin toimivat vielä, mutta kyllä ne pitäisi pestä, että ne toistamiseen kehtaa koipiin laittaa. Miten te olette kangastossujanne pesseet? Uskaltaako ne laittaa ihan suoraan vaan pesukoneeseen? Onko parempi pestä ne käsin? Jotain kikka kutosta jolla tossut saisi varmasti puhtaaksi?

Hyvää keskiviikkoa!


It's not about the dress you wear, but the life you lead in that dress.
- Diana Vreeland -

I love summer, that is I believe quite clear to everyone at this point. But there are some winter things I seem to hang on to until the summer is here. One is this JUNAROSE faux leather skirt. For some reason I see this autumn and winter skirt, not that much of summer. Faux leather and summer... yeah, no thanks. But I seem to wear this still. Last Sunday I decided that yes, this is the last time before autumn for this one. No idea if that's going to stay, but atleast I putted this on the top self on my wardrobe. But for last time this spring, I leve this one. It givest that something to every time I wear it. Makes even cosy Sunday outfit look interesting.

Lovely Wednesday all!

Neule/Knit: GANT // Pusero/Blouse: KeppAhl // Hame/Skirt: JUNAROSE //
Kengät/Shoes: Fred Perry // Laukku/Bag: Longchamp

* Saatu blogin kautta / Received through blog


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Oi joi, mä en halua luopua tekonahasta kesäksi, vaikka kyllähän se viimekin kesänä hiosti... :D Itse olen pessyt kaikki tennarit, niin Converset kuin lenkkarit koneessa, vaikka jollekin se olisi varmaan kauhistus... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kestä sitä hiostamista ollenkaan. Tämä on myös syksyn mallistosta aikanaan saatu, joten sekin vaikuttaa. Konepesu vähän arveluttaa, mutta toisaalta muuten jäävät käyttämättä :)

      Poista
  2. Voi kun on kaunis hame. Tämä yhdistelmä toimii mielettömän hyvin. Olipa eilen kiva taas nähdä.

    VastaaPoista
  3. On se kaunis - ja koko yhdistelmä!
    Minusta koko kesä/talvivaaterajat joutavat romukoppaan - sään mukaan - ja fiiliksen mukaan kun pukeutuu, niin hyvä tulee:)
    Kivaa keskiviikkoa sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady. Noinhan se olisi, että romukoppaan moinen idea, mutta kun hiostaa niin talveen sellaisen vaatteen pitäminen kyllä siirtyy :D

      Hyvää keskiviikkoa!

      Poista
  4. Voi miten ihana tuo hame on! Oon vähän kade, mun mielestä mulle ei sovi tuollaiset heiluvahelmaiset. Tosi kiva asu muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janet. Pötypuhetta sanon minä, kyllä sulle sopii! :)

      Poista
  5. Itse olen yleensä jonkin aikaa liottanut altaassa ja sit joko harjannut jollain kenkiä tai laittanut koneeseen.
    Ihanaa kun vaatteissa ja kengisssä saa jo keventää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla tarpeen ensin kokeilla altaassa liottamista ennen sitä pesukoneeseen laittoa. Kuulin töissä kauhukokemuksen koneeseen laitetuista kengistä :D

      Poista
  6. Kiva kokonaisuus! :) Itsekin sotken aina valkoiset tennarit ja olen miettinyt voisiko ne heittää ihan pesukoneeseen... Ainakin olen kuullut, että jotkut ottavat tennareista vain nauhat pois ja laittavat koneeseen pyörimään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura :) Ajattelin ensin kokeilla sitä vadissa liottamista ja käsin pesua, koska kengät ovat itselleni mieleiset myös. Jos ei auta niin koneeseen.

      Poista
  7. Konepesun ainoa riski taitaa olla siinä, että voi mahdollisesti tehdä pahaa kenkien liimaukselle. Toisaalta, jos kengät jää lian takia käyttämättä, niin itse varmaan nakkaisin ne koneeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin konetta kunnes kuulin kauhukokemuksen ja totesin, että aloitetaan sillä liottamisella ja käsin pesulla. Viikonloppuna on kuitenkin onneksi aikaa toimittaa tämäkin toimenpide :) Oikeassa olet, käyttämättä jäävät jos en saa pestyä, joten jos käsin pesu ei auta niin laitan koneeseen.

      Poista
  8. Taikasieni toimii valkoisiin kangastennareihin mainiosti. Myyjän mukaan taas valkoisen nahan pesuun toimisi maito. Sitä en ole uskaltanut vielä testata.

    T. Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Mari! Ehdottomasti aloitan siis taikasienellä tämän kokeilun, kotona valmiina se tuote! Kiitos vinkistä :)

      Poista
    2. Täytyykin testata tätä seuraavaksi, kotoa kun taikasieni löytyy! Kiitos vinkistä Marille!

      Poista
  9. Lioitus ja käsinpesu on varmaan hellävaraisin tapa. Mä oon kuiteski pessyt converset ihan pesukoneessa, kun en jaksanyt käsipyykkäillä :) Hieroin tahroihin ensin sappisaippuaa ja sen jälkeen nakkasin ne hienopesuun 30asteeseen. Hyvin toimi, eikä kenkulit menny miksikään :) ja taikasienellä saa kivasti muoviosista liat pois. Jos istuu tiukassa, niin kuulemma kynsilakalla saa tahrat siitä kumiosasta pois (ite en oo tätä kokeillut).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa kynsilakanpoistoainetta olen kuullut sanottavan, en ole testannut. Pitänee aloittaa taikasienellä ja jatkaa konepesuun jos ei muu meinaa auttaa :)

      Poista
  10. Hame on nätti kuin mikä , harmillista kyllä materiaali taitaa hiostaa kesällä aika lailla :) mutta mitäpä sitä ei nainen kauneuden vuoksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, kaunis mutta hiostava, niin saa jäädä hulmuavampien tieltä odottamaan sitä syksyä. Siitäkin huolimatta että voisi sitä kesällä pitääkin :)

      Poista
  11. Mä olen aina vastaan ajatusta, että joku vaate sopisi tiettyyn tilanteeseen, ikään. vartalon malliin tms. mutta kyllä se vaan on niin, että jotkut (harvat) vaatekappaleer on sidottu tiettyyn vuodenaikaan juuri sen takia, että ne vaan yksinkertaisesti materiaaliltaan eivät ole miellyttäviä käyttää juuri silloin. Ja kaikki tossut pesukoneeseen, mutta linkousnopeutta kannattaa tarkistaa ettei kone hajoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä olen, mutta jotkut vaan on kesällä kuumia ja osa taas talvella kylmiä. Sinällään käytän suurinosa osaa läpi vuoden, mutta on näitä yksilöitä jotka toimivat hyvin johonkin aikaan ja toisena taas aivan väärin :)

      Poista
  12. Love the combination of skirt and sneakers! So cute! :)

    www.callmemaddie.com

    VastaaPoista
  13. Koneessa olen tossut pessyt, vaikkei sitä kai oikein suositellakaan. On mulla liimaukset pysyneet ja muutenkin kengät kunnossa konepesusta huolimatta. Kiva asu, eikä näytä talviselta, vaikka saattaa tuntua siltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koneeseen menivät jynssäämisen jälkeen täälläkin. Kuivumassa ovat, mutta ainakin näyttivät ehjiltä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!