17.6.2015

At the wedding


Täydellinen avioliitto koostuu kahdesta epätäydellisestä ihmisestä jotka eivät halua luovuttaa toistensa suhteen.

Omaa avioliittoni on kohta jatkunut kaksi ihanaa vuotta, serkullani tämä täydellisyyden aloituspäivämäärä oli lauantaina. Ainakin Helsingissä lauantai oli tuulinen päivä, jonka me vietimme kuten kuvista voinee päätellä, avomeren vieressä. Tuulen lisäksi meillä oli päivän aikana seuranamme uskomattoman kaunis sininen taivas ja loputtomalta tuntunut auringonpaiste. Siis aivan täydellinen keli, vaan ei muuten loppujen lopuksi täydellinen kuvien otto keli. Vaan selvittiin niistä kuvistakin ja kauniitahan niistä tuli vaikka kameraan ei aina voinutkaan katsoa kun silmiä niin paljon siristi.

Asuna toimi Indiedayssin kevään gaalaan ostamani kotelomekko yhdessä mustien luottokenkieni kanssa. Kun on päivä jona on oltava jaloillaan koko päivän turvaudun hyvin usein noihin samoihin Deichmannin avokkaisiin. Töissä ja juhlassa, niissä nimittäin jaksaa seistä vaikka mikä olisi. Kirkkoa varten olin valinnut mukaani sinisen huivin, tarkoitus oli jättää huivi pois vihkimisen jälkeen. Vaan tiedättekö mitä tapahtuu kun yhdistää raakasilkkisen huivin mekon kanssa jossa on hieman röpelöinen pinta? No, lauantain kokemuksen jälkeen voin kertoa, että mekko nukkaantuu. Helpompaa kuin aloittaa niiden pienien sinisten palluroiden kiskominen mekosta pois kiepautin huivin sitten boleroksi, ihan kiva kokonaisuudesta näinkin tuli ja kriisi vältettiin aika helposti.

Jotta ei mentäisi liian tylsällä linjalla lisäsin mukaan nahkaisen käsilaukun, hillitysti sitä särmää häihin, joissa se kaikkein räväkkäin asuvaihtoehto ei olisi ollut se, jossa olisin itse viihtynyt. Koruiksi valitsin omat hääkoruni, Kalevala Korun Meri-sarjan kaulakorun ja korvikset. Aikanaan syntymäpäivälahjani, sen jälkeen useammissa juhlissa olleet korut, jotka mielestäni ovat kerta toisensa jälkeen yhtä kauniit. Mukaan pääsi myös omista häistäni saakka laatikossani ollut "jotain lainattua" eli Äidiltä näemmä pidempiaikaisessa lainassa oleva rannerengas.

Tällainen hillitty juhlalook siis lauantaina aamusta iltaan, hyvin jaksoi koko päivän juhlistaa kaunista paria. Nämä ne kesän ensimmäiset häät, toiset edessä parin viikon päästä. Onko teillä kesähäitä tiedossa?

Aurinkoista keskiviikkoa!
A perfect marriage is two imperfect people who refuse to give up on each other.

For me, it's been like that for almost two years, for my cousins this percetion started on Saturday. It was a windy day next to opean sea and sky full of sun shine. Not the easiest conditions to take photos, but I must say, I think I looked good on my coctail dress and blue scarf. I was actually supposed to take the scarf of on the reseption (after wearting it on the church) but realizing it left little blue dots all over my dress made bolero out of it. Easier than trying to spoil the mood by taking the spots off. Simple, but elegant outfit and I did took advantage on the fact that it was a wedding and wore also my own wedding jewelry, including my "something borrowd", bracelet from my Mom. Edgyer with my purse, bringing more me into outfit.

Lovely day, great wedding. What else is there to say. Are you attending any summer weddings this summer? This is my first ones, seconds to come.

Great Wednesday!

Mekko/Dress: Halonen // Kengät/Shoes: Deichmann // Huivi/Scarf: Old // 
Laukku/Bag: Design by Anette A //  Korut/Jewelry: Kalevala Koru


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

34 kommenttia:

 1. Tuo on ihana mekko ja vau, oot hoikistunut hurjasti! Hyvä sinä! :)

  Keväällä vietettiin ystäväpariskunnan häät, muita häitä ei tänä kesänä ole juhlittavina. Todella vähäisiksi jää juhlat muutenkin tänä kesänä, mutta en valita - edellisinä kesinä on juhlittu rippijuhlia niin kovalla syötöllä että välillä on kiva vähän huilahtaakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi. Mekossa näki aika hyvin, että on edes jotain pudonnut, istui ihan eri tavalla kuin edellisellä kerralla.

   On se kyllä niinkin, että jos jatkuvasti pari kesää juhlii, niin kesä ilman juhlia tekee välissä ihan hyvää. Kerää voimia että jaksaa juhlia jälleen lisää :)

   Poista
 2. Upeana olet ollut häitä juhlimassa!! Tyylikäs nainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Stella <3 Kauniit häät ansaitsivat kyllä kauniin juhlalookin ;)

   Poista
 3. Mielettömän kaunis ja tyylikäs look ja ihastuttava tuo rantapaikka! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! HSS Boathouse on kyllä upea miljöö juhlia, siitä ei minkään pääse :)

   Poista
 4. Tuo mekko on kyllä niin minun mieleeni - ja huivin värisävy kaunis!
  Ja minusta häissä sopii vallan hyvin muiden pukeutua vähän hillitymmin ja antaa morsiamen loistaa;)
  Mukavaa keskiviikkoa sekä sinulle että hovikuvaajallesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Lady <3 No näinhän se on, se oli vaan tätä "harmaat puvut" kastia nämä häät niin ymmärtänet vielä paremmin, miksi räväkkyys jäi kotiin ;)

   Morsian kyllä loisti todella kauniina!

   Upeaa viikon jatkoa sinne! <3

   Poista
 5. Kesähäät on ihan parhaita, mulla on veikan häät sit elokuussa, en malttaisi yhtään odottaa! :D Just sanoin miehelle tässä yks päivä, että olispa kesällä ainakin kehdet-kolmet häät, niin ihania ne aina on, kun ei ole itse juhlakaluna, haha... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Ne ovat ihan parhaita juhlia koskaan, onneksi on kahdet tänä vuonna ja ehdottomasti juuri noin, että ei ole itse se juhlinnan kohde! <3

   Poista
 6. Kaunis mekko. Nopeasti on mennyt sun kaksi vuotta. Lisää paljon vuosia ja onnea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Kyllä se aika menee kun on rakas ihminen vierellä :)

   Poista
 7. Ihania kuvia. <3 Meillä on kahdet kesähäät tiedossa heinäkuussa. Ja joulukuussa sitten omat häät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana teillä on omatkin vielä tulossa. Onnea niiden järjestelyiden kanssa!

   Poista
 8. Tuo mekko on vaan niin upea ja sinulla on niin kaunis ja kapea vyötärö. <3 Aivan selvästi olet myös hoikistunut, näytät todella hyvältä. Upeat merelliset maisemat kruunaavat kokonaisuuden. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Ihana, että sen hoikistumisen huomaa, hitaasti mutta varmasti ;) Maisema oli kyllä aivan ihana <3

   Poista
 9. Ihan mielettömän upea asu ja kaunis nainen!

  VastaaPoista
 10. You looked very polished and classy! Pitty that the scarf left some marks on the dress, but I think that you managed everything very well- the scarf worn as a bolero jacket was a good choice and looks beautiful! :)

  www.callmemaddie.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Maddie! Yes, that was a good choise to do things like this and everything went well. Marks left when I washed the dress :)

   Poista
 11. Erittäin tyylikäs asu! Kyllä sulla on kapea vyötärö, vautsi.

  VastaaPoista
 12. Tyylikäs asu ja hyvältä näytät :)
  Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 13. Täällä taas linjoilla pienen blogihiljaisuuden jälkeen :)

  Mekko on kyllä kaunis, ja kivasti raikastaa tuo huivi asua! Upea olet!

  VastaaPoista
 14. Kauniit sukkahousut :)

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!