13.6.2015

Evening blue


Upean tyylin salaisuus on tuntea olonsa mukavaksi niissä vaatteissa jotka ovat yllä.
- Ines De La Fressange - 

Sain torstaina ilon ja kunnian osallistua kahden upean naisen pitämän sivuston avajaisiin. Näistä unelmansa toteuttajista kuulette myöhemmin enemmän, sitä ennen mennään tämän rouvan saman illan asuun. Pitkän työpäivän jälkeen halusin pukeutua johonkin aidosti rennompaan kokonaisuuteen. Varmasti kaunis juhlamekko olisi ollut paikallaan sekin, mutta Ineksen neuvoa noudattaen päätin, että juuri sinä päivänä en itseäni moisessa asussa mukavaksi tuntisi, joten ennemmin sitten jotain joka antaa tossuille oikeutuksen.

Pelastajakseni saapuikin edeltävänä iltana ihana Noora jonka sinivoittoiseen asuun ihastuin samantien. Saman tyyppiset osat olivat jo valmiiksi vaatekaapissani ja tiesin siinä olevan sopivan rento kokonaisuus jossa kuitenkin samaan aikaan kokisin oloni siistiksi ja edes jotenkin huolitelluksi. Joten ei kun omaa versiota kokoon. Ja niin se vaan on, että tässä kokonaisuudessa viihdyin hyvin illan ja juhliakin jaksoin edes jonkin aikaa. Ottaen huomioon aamukuuden herääminen niin ihan hyvä suorite.

Tänään saan sitten pukea ylle jo paljon juhlavampaa serkkuni häitä varten. Vaan on niissä juhlavaatteissakin hyvä olla, vihkipaikkana on kuvan kaunis Helsingin Tuomiokirkko, nyt vaan kaikki sormet ristissä, että olisi hyvä keli ja juhlat ikimuistoiset. Häät nimittäin ovat ne ehdoton suosikkijuhlani koskaan, joten aion kyllä päivästä nauttia täysin siemauksin, se sateeton keli vaan tekisi nauttimisesta helpompaa.

Millaisia viikonloppu suunnitelmia teillä on?
Aurinkoista lauantaita!


The secret of great style is to feel good in what you wear. 
- Ines De La Fressange -

On Thursday I was invited to a great opening I will tell you more tommorrow, but first let's talk about my outfit that evening. It was inspired by lovely Noora. At the same time casual but still chick. Outfit I could wear after long office day and feel comfy even in the evening. I know me, would not have felt like that I had my office clothes still. Photos were, off cource taken also so what do you think? Casual but smart at the same time?

Lovely Saturday all!

Jakku/Blazer: Mark's & Spencer // Pusero/Blouse: Old // Farkut/Jeans: JUNAROSE //
KEngät/Shoes: Prisma // Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Sacarf: Old //
Takki/Coat:Mark's & SpencerSeuraa blogiani // Follow my blog on:

3 kommenttia:

 1. Vau, näyttää paitsi mukavalta, myös superkauniilta. Tuo sininen huivisi on todella monikäyttöisen näköinen ja siinä on upeat värit<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Sininen huivi on yksi kesään ja kesän suosikkeja, joka vuosi yhtä mielelläni sen kaapista kaivan esille :)

   Poista
 2. Mua niin hymyilyttää edelleen se sun kommentti muutaman kuvan jälkeen. :D
  Pitäisi kyllä oppia se asenne, että pari hyvää riittää, eikä tarvi välttämättä napsia tuhatta kuvaa joka kerta. heh..

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!