15.6.2015

Monday with Monday outfit


On maanantai. Älä unohda olla upea!

Jonkin aikaa, reippaan kuukauden verran olen koettanut toteuttaa päässäni logiikkaa "Maanantai on viikon paras päivä!". Itselläni ainakin oli kohtalaisen pahakin taipumus vaan vajota maanantaisin johonkin angstin tilaan, aloittaa moinen vajoaminen pahimmillaan jo sunnuntaina. Täysin omasta mielestäni ja ajatuksistani kiinni. Totta kyllä, sunnuntaina ei voi riekkua yömyöhään kun aamulla on herättävä, mutta ei se tarkoita, etteikö sunnuntaina voisi tehdä vielä ja vaikka mitä. Vaan kun maanantai ahdistus iski jo iltapäivästä sunnuntaina, niin pilalle meni sekin vapaapäivä.

Myönnettävä on, että en vielä kyllä ihan puhtaalla sydämellä voi sanoa, että kokisin maanantain oikeasti olevan vielä viikon paras päivä, mutta ainakin se sunnuntain ahdistus on kadonnut ja maanantaina jaksaa aamusta hymyilläkin. Ei nyt joka maanantai, mutta alkaa se viikko kivemmin kun ei ole niin myrkyn niellyt aamusta vaan koettaa parhaansa mukaan hymyillä. Edes sitä tekohymyä, se muuten muuttuu aidoksi jossain vaiheessa.

Asu itsessään on perus työkokonaisuus. Maanantailta taitaa olla, tai joltain muulta päivältä. Viime viikko taisi mennä kokonaisuudessaan saman tyyppisissä asuissa, ei siis mitään uutta siinä. Paitsi että viihdyn edelleen tumman sinisessä huomattavan hyvin.

Upeaa maanantaita ja hyvää alkanutta viikkoa!


It's Monday, don't foget to be awsome.

Yet again a Monday, but you know, I have tried for some time now to think, that Monday might me the best day of the week. Well, not there yet, but I must say, that most of "Monday is awful" comes with in. If I just decide, that it's not that bad, new week with new opprtonities, I thinkg it goes so much more better. At least for me. Are you up for trying it?

This oufit is from last Monday, at least I think so. We take some photos on the week wuth my Husband, and I post some of them. What ever day it is, I looked quite the same all week last week. Jeans, blouse and blazer. This week will be more dresses then, at least I hope so. Feels more like dresses at the moment so at least today.

Great Monday and great new week!

Jakku/Blazer: Esprit // Pusero/Blouse: Lauren Ralph Lausen // 
Farkut/Jeans: Evans // Kengät/Shoes: Deichmann // 
Huivi/Scarf: Mark's & Spencer // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

18 kommenttia:

 1. Kyllähän se niin on, että sunnuntaina ahdistaa vaikka mikä olisi ja maanantai on maanantai vaikka miten päin sitä puntairoisi. Viikon parhaat päivät on pe ja la.
  Tuo tumman sininen bleiseri on vaan niin ihana. Itsellekin olen tumman sinistä katsellut mutta mieluista ei ole vielä eteeni tullut.
  Ihanaa maanantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en asiaa ihan noin näe. Kyllä se kun itselleen tolkuttaa että maanantai on hyvä päivä niin kääntyy maanantaikin aurinkoisemmaksi siitä. Ei se yhdessä hetkessä tapahtunut, mutta ensimmäisenä katosi juuri se sunnuntai ahdistus <3

   Upeaa maanantaita ja uutta viikkoa!

   Poista
 2. Oikein! Sulla on niin hyvä asenne aina kaikkeen :)

  VastaaPoista
 3. Yes, mäkin nautin sunnuntain täysillä ja ma aamuna sitten mietitään viikko uusiksi :))! Viikonloppu on niin lyhyt niin siitä on turha käyttää yhtää energiaa "monday bluessiin". Nautitaan joka päivästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin juuri, sunnuntai täysillä eteenpäin ja uusi viikko ja uudet tuulet taas maanantaina ;)
   Hyvää viikkoa!

   Poista
 4. Sunnuntaina kyllä välillä ahdistaa, vaikka ei olisi oikeastaan mitään kunnon syytä.. No mennyt viikonloppu oli kyllä omiaan lisäämään sitä, koska lauantaina oli upea sää ja sunnuntaina sopivan masentava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekin kyllä, vaan sateella saa minusta oikein luvan kanssa olla hetken sisällä ja nauttia rötväämisestä sohvalla, luksusta sekin ;)

   Poista
 5. Ihanan raikas asu - kiva tuo laukku! Mulle yksi kouluttaja sanoi eräässä esimiesvalmennuksessa, että jos inhoaa jotain, kannattaa näytellä että tykkää siitä. Sillä lailla maailma voi vähitellen muuttua sellaiseksi, miksi näet sen. Musta se oli aika kiinnostava ajatus. Olen testannut sitä välillä ja siinä saattaa olla itua. Tosin maanantai on kyllä aika kova pala muutettavaksi... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin se on, jos ei hymyilytä, hymyile vaikka väkisin ;) Maanantai on aika paha, mutta huomaan kyllä hiljalleen sen oman asenteen ainakin muuttuvan vaikka ei se mitään helppoa ole ollut. Askel kerrallaan, kuten elämänmuutoskin ;)

   Poista
 6. Apuva, tunnustan ja tunnistin sekä sunnuntai että maanantai angstin. Olen tietoisesti yrittänyt helpottaa maanantaiaamua esim. jo sunnuntai-iltana työvaatteiden mietinnällä. Jotenkin tänä keväänä maanantait ovat vaan olleet erityisen ongelmallisia. Toisaalta olen päättänyt olla itselleni myös armollinen, kun olen tunnistanut, että mistä kiikastaa. Kivaa maanantai-iltaa kuitenkin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti itselleen pitää olla armollinen, auttaa kummasti asioita ja tekee itselle siitä elämästä helpompaa. Tsemppiä Tiina, kyllä siihen vielä päästään, että ei ahdista ;)

   Poista
 7. Kivan positiivinen asenne, jolla varmasti maanantai tuntuu miellyttävämmältä. Mukavaa maanantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna. Kyllä sitä on harjoiteltukin ;)

   Poista
 8. Mä olen tietoisesti vuosien aikana harjoitellut oppimaan kaikista päivistä, ja sanotakaan että tuon opeteltua on elämäkin helpompaa. Oli päivä mikä tahansa, niin aina löytyy jotain hyvää mistä iloita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikea asenne sinulla, mahtavaa! Jokaisessa päivässä on jotain hyvää!

   Poista
 9. Upea asu ja upeat värit. Sinä muuten kannat asusi komeasti toisin kuin moni muu blogikollega.

  Jatka samaan tyyliin, sillä blogisi on upea ei pelkästään asukuvien vaan myös tekstien osalta.

  Osaat pukeutua upeasti siten kuin komean kookkaan naisen täytyykin. ,Ihailen todella tyyliäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia. Olipas todella kauniisti sanottu <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!