2.6.2015

Out of ideas?


Mistä inspiraatio?

Aina aika ajoin, kuten nyt, on sellainen olo, että haluaisin kirjoittaa blogia, mutta en todella tiedä mistä kirjoittaisin. Koneella odottavat muutamat asukuvat, mutta laiskottaa sen verran, että en jaksa käydä niitä läpi, jotta saisin niistä postauksen. Kosmetiikka on pääosin vielä testivaiheessa, joten siitäkään ei ole suuremmin mitään sanottavaa, ja sekin jota koetin kuvata... noh, sain aikaan vain tärähtäneitä kuvia vaikka kuinka koetin kuvata... valolla on vaikutusta asiaan. Jotain vaikka kuinka tekisi mieli kirjoittaa, niin kirjoittamisen aihe tuntuu puuttuvan.

Tämä on niitä hetkiä kun tiedostan todella vahvasti, että minusta ei olisi todellakaan luovalle alalle. Alalle, jolla pitäisi saada aikaan jotain luovaa vaikka väkisin. Mistä sitä siinä vaiheessa hakisi inspiraatiota kirjoittamiseen? Tai piirtämiseen tai mikä nyt ikinä olisi se, mihin sitä inspiraatiota tarvittaisiin. Olen varsin tyytyväinen siihen, että päätyöni on lakien säätelemään ja aika vähiltä osin luovaa.

Mistä te haette inspiraatiota silloin kun haluaisi kirjoittaa, mutta ei tiedä mistä kirjoittaa? Entä te luovalla alalla töissä olijat, mistä te löydätte innostuksenne?

Aurinkoista tiistaita!


Lost inspiration?

This is, one of those days. You know the ones, when you have a great drive to write your blog, but you have no idea on what to write. There are some outfit photos witing, but too lazy to go them through. Nothing new on cosmetics yet or when you tried taking a picture, lack of sun light made them just too blurry. Auts. What to write then, when you have no idea at all on what to write? Where do you get your inspiration?

Lovely Tuesday!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

18 kommenttia:

 1. Hyvä kysymys! Ja jotenkin lohduttavaa lukea että on muitakin saman ajatuksen kanssa painivia! :) Minulla inspiraatio kirjoittamiseen tulee milloin mistäkin mutta on niitäkin hetkiä kun tekisi mieli kirjoittaa muttei ole aihetta. Silloin jätän kirjoittamatta ja usein jo seuraavana päivänä syntyykin ajatus uuden postauksen tekoon. Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse taas halusin kirjoittaa, lähinnä koska ajattelin, että en ole ainut joka samojen asioiden kanssa painii. Kirjoittamattakin jää ajoittain, mutta tänään päätin tarttua aiheeseen.

   Hyvää tiistaita!

   Poista
 2. Jos tilanne on sellainen että ei ole varsinaista postausaihetta valmiiksi, mutta haluan kirjoittaa, alan vain kirjoittamaan. Juttu muodostuu sitten matkan varrella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta, samaa olen minäkin tehnyt, kuten tämän postauksen kanssa :D

   Poista
 3. Mä taas teen niin, että otan aina kuvia vähän joka puolella ja sitten kuvien perusteella teen postaukset! Paljon helpompaa ja suosittelen ;)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin huono kuvien kanssa, pitänee skarpata sen kameran kanssa. Kamerassa ei ole mitään vikaa, olen vain laiska ;)

   Poista
 4. Minä kanssa lähden kuvista usein // ja sitten kirjoittelen hyviä otsikkoideoita muistivihkoon!

  Minulla on sellainen musta vihko, johon kirjoittelen ideoita ja sitä kun on black out, niin sitä on kiva plarata ja etsiä inspiraatiota. Niin ja minulle Pinterest on kanssa aika tärkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen koettanut kännykkään kirjoittaa noita ideoita ylös myös, mutta jostain syystä mikään ei tuntunut niistä oikein nappaavan. Pinterestin ongelma on itselleni se, että haluan käyttää omia kuviani ja lainata vain luvan kanssa. Pinterestissä se on vaikeaa.

   Poista
 5. Vahva sama! Sattuneesta syystä en voisi olla luovalla alalla. Mutta blogiin kirjoitan silloin, kun se inspis iskee--tulee milloin mistäkin :)

  Välillä on hyväkin vähän hiljentyä, sitten sitä asiaa taas tulee ja pulppuaa.

  Aurinkoista tiistaita ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että päivän vaikeus ja johan sitä tekstiä sitten sen jälkeen syntyikin, riittävät määrät :)

   Upeaa päivän jatkoa!

   Poista
 6. Blogistasi on tullut minulle ns. aamurutiini eli luen sen jokaikinen arkipäivä heti aamusta kahvikupposen ääressä ennen "luovaan" työhöni siirtymistä ja minusta on blogissasi ihanaa juuri se sellainen rentous. Et yritä väkisin kirjoittaa mitään vaan se tuntuu vain tulevan itsestään. Todennäköisesti se ei tule yhtään sen enemmän itsestään kuin luovuus muutenkaan, mutta sinulla se hienous on siinä, että se näyttää helpolta. Ja minusta on mukavaa lukea siitäkin, ettei aina juttu kulje. Eihän se kulje muillakaan koko ajan. Itse työskentelen alalla, jossa pitää jatkuvasti olla keksimässä asiakkaille ratkaisuja lähes ongelmaan kuin ongelmaan ja joskus tuntuu siltä, että haluaisin vain muuttaa mahdollisimman kauas ja aloittaa jotain ihan muuta kuten maamyyrien luolaston rakenteiden analyysiä ;), mutta sitten se fiilis taas palaa. Älä ota paineita, blogisi on mukava juuri tällaisena, aitona!

  Kaunista kesää toivottaen Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä, joka osana työtäni rakennan exeleitä, en voisi ehkä kuvitellakaan olevani luovalla alalla. tai onhan se uuden tyyppisen exelin rakentaminen luovaa sekin. Tuon muiden asioiden tekeminen varmasti auttaa. Kirjoittaminen kun on intohimo, niin siitä se yleensä lähtee.

   Kiitos Minna kauniista kommentistasi, palaan tähän varmasti vielä huonompina päivinä :)

   Aurinkoista kesää Sinulle!

   Poista
 7. Ei huolta, aina ei voi olla kirjoitustuulella! Ihanat kuvat muuten <3

  VastaaPoista
 8. Itse inspiroidun päivittäin kuvista ja kameran kanssa voisin touhuta monta tuntia. Minä en taas osaa aloittaa tosta noin vaan kirjoittaan, ehdottomasti olen visuaalinen ihminen. Oletko pinterestiä koittanut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi mulle kirjoittaminen on se isompi inspiraatio kuin kuvat. Pinteretin ongelmasta ylempänä jo kirjoitinkin :)

   Poista
 9. Pää tyhjää täynnä alan joskus selata vanhoja Picasa-albumejani. Valikoin sieltä muutaman yhteensopivan kuvan ja samalla alkaa kehittyä jokin juttu, joka ei liity mitenkään kuviin, mutta sopii niihin. Alitajunta on viisas.
  Tosin on hiukan rajoitetumpaa keksiä aiheita hatusta, kun blogi on keskittynyt tiettyyn aiheeseen.

  Ehkä olet vain loman tarpeessa. Luovuus kumpuaa levänneestä päästä, ei stressaantuneesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, niin tässäkin jutussa. Kuvat ovat vanhoja, teksti ei niihin liity, mutta jotain kuvia halusin. En usko, että loman tarve oli niinkään ongelma kuin se, että nuha vaivasi tuota kirjoittaessa. Pää täynnä höttöä on vaikea olla luova :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!