12.6.2015

Positive problem


Pukeudun aika istuviin vaatteisiin. En pidä löysistä vaatteista.
- Kit Harington - 

Samaistun edellä olevaan lauseeseen minäkin. Ei vaatteen pidä ihoa nuolla, mutta vaikka kuinka joskus pukeuduinkin housuihin, jonka yhteen lahkeeseen olisi mahtunut kaksi ihmistä niin ei enää kiitos. Vaatteiden pitää jättää mielikuvituksen varaan, mutta ns. säkkiin pukeutuminen on asia, jota vastaan olen pidemmän aikaa ainakin omassa pukeutumisessani taistellut. Ongelma vaan tuppaa olemaan se, että mitä suuremmaksi vaatekoko kasvoi, sen varmemmin vaatteet olivat säkkimallisia. Onneksi muutamalla valmistajalla, kuten Junarosella, oli ymmärretty, että muutakin saattaa isompaa koko oleva ihminen pukea ylleen.

Tällä hetkellä tunnun pyörittävän suhteellisen pientä vaatekaappia, samoja vaatteita etenkin töissä päivästä toiseen. Syykin on aika selvä, olen kokoluokassa jossa niitä uusia ei kannata ihan heppoisasti hankkia. Tahtotila on kuitenkin vielä kutistua, osa on siis liian suuria ja osa vielä auttamatta liian pieniä. Vaan positiivinen ongelmahan tämä on, mennään siis valikoimalla jota on. Uusia laukkuja ja huiveja kun voi aina katsella, ne eivät jää pieneksi.

Toisaalta saman vaatekaapin pyörittäminen on ollut aika vapauttavaa. Kun on vähän valintoja niitä tulee yhdisteltyä aika tavalla. Sen seurauksena suurin osa kaapin sisällöstä seisoo paikallaan, mutta niidenkin aika tulee vielä. Suurimmasta päästä vaan sitten sitä tavaraa koko ajan ulos. Ainut missä suppea valikoima harmittaa on tietysti blogin asukuvat. Vaan toisaalta, sekin on kyllä niin, että ei meillä kellään liene varaa koko ajan uutta hankkia vaan ennemmin sitä vanhaa yhdistelemällä. Perusvaatteilla saa niin paljon aikaan eikös vaan?

Aurinkoista perjantaita!I wear quite fitted clothing. I don't like wearing baggy stuff.
- Kit Harington -

For some time now I have been talkin about my own style and how simple it sems to be at the moment. Same as seen in this photo. My favourite knit with trousers I seem to wear every time I want to waer something more casual at the office. These trousers seem to be my to go office trousers at the moment and why not. I made them short enough to wear with flats and knitwear is the most simple thing to wear with them. Added some scarf and my summer bag and ready to go. It seems that I wear nothig else at the moment. For that I need to a bit say, that reason is also loosing weight. Not all my old ones looks good enough yet and some are too big. Ittotating trouble, but a good one so no compainst. Relaxing actually to find out, that there is limited amount of things you can wear and and still you manage.

Lovely Friday all!

Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Housut/Trousers: Gifted // 
Laukku/Bag: Longchamp // Huivi/Scarf: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

13 kommenttia:

 1. Oon samaa mieltä sun kanssa, ettei ei ole mitään tarvetta pukeutua säkkiin. Istuvat vaatteet näyttää hyvältä myös vaikka ei olisikaan sitä hoikinta mallikokoa. Aivan ihanan värinen tuo sun laukku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin juuri, säkit hiiteen sanon minä. En ole kokoa kymmenen varmaan enää ikinä, mutta ei se tarkoita, etteikö sitä voisi silti pukeutua miten haluaa. Muutenkin kuin mustaan säkkiin.

   Poista
 2. Less is more :)!! Mulla on kanssa sellanen ahteri ja reidet ettei mitään rajaa, mutta silti aina piukat pöksyt päällä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin juuri! Ja kuule, sulla mikään ahteri ja reidet ole ;) Näytät piukoissa farkuissa ihan uskomattoman hyvältä nainen!

   Poista
 3. Ei säkkejä, mutta tykkään kyllä että vaatteet ovat mukavia. Näytät himskatin hyvältä ja niin kiva raikas asu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä kyllä, mutta se on eri asia. Töissä eri tavalla mukavat kuin vapaalla ja juhlassa sitten taas kolmannella tavalla mukavat ;) Kiitos Tiia <3

   Poista
 4. Itselläkin pyörii aikalailla ne samat vaatteet päällä. Mieluisat kun on mieluisat. Vähän liikaa on tullut nyt vaatteita hamstrattua mutta suurin osa kirpparilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, suosikkejaanhan sitä päällä kuitenkin pitää. Kirpparilta onneksi saa hyvällä hinta laatusuhteella :)

   Poista
 5. En itsekkään pidä säkkimäisistä vaatteista,kun ainakin itselläni se antaa sellaisen vaikutelman,että olen isompi mitä todellisuudessa olen. Ja hyvin istuvat vaatteet imartelevat kyllä jokaista,oli sitten pieni tai iso :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tekee kaikille se säkki. Sitä kuvittelee piiloutuvansa kun todellisuudessa suurentaa omaa kokoaan. Hyvin istuva vaate sen olla pitää ihan jokaiselle!

   Poista
 6. Mihis olet hävinnyt? :) sullahan on virkistävän erilainen blogi. * Tykkään *

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!