10.6.2015

Saturday brunch


Parhaat ystävät ovat niitä, jotka sanovat hyvät asiat selkäsi takana ja ikävät kasvokkain.

Olen todella onnekas voidessani kutsua useampaa lähipiirini ihmisitä juuri sellaiseksi ystäväksi. Heidän seurassaan viettää mielellään aikaa pidempäänkin ja viime viikonloppuna sille onneksi oli aikaa. Lauantaina brunssille meitä kokoontui muutamia. Meille se itse asiassa oli Kotinörtin kanssa lounas, mutta miksikäs ei syödä lounaaksi aamiaista. Minulle ainakin valmiiseen pöytään meneminen on totaalista luksusta. Ei pidä käsittää väärin, pidän ruuan laitosta itsekin, mutta kyllä se vaan voittaa oman ruuan menen tullen se toisen laittama ruoka. Kun joku kutsuu kotiinsa ja ainut mitä sinun tulee tehdä on vain tuoda pyydettyjä ruokatarvikkeita ja pääset nauttimaan ties mistä kaikesta ihanuudesta.

Näiden kuvien selaaminen sai kyllä hymyilemään jälleen uudelleen viikonlopun mukanaan tuoma voima. Nauru. Yhdessä olo. Jaetut huoletkin. Juuri sitä, mitä ystävyys on. Saako sanaa voimauttava käyttää enää? Sillä juuri sellainen tämä brunssi minulle oli.

Aurinkoista keskiviikkoa ja hyvää viikon puoliväliä!
True friends say good things behind you back and bad things to your face.

last weekend I was lucky enought to be surrounded with friends like that. Frits on friday evening just by sitting down and well, eating. Same on Satruday morning, more eating. I'm lucky on having several people around me who loves cooking. I like it too, from time to time, but even more I love to enjoy when some one else is making the food like here. It is such a luxury when you just bring something that is aksed to bring and sit down to ready made table. I could enjoy this luxyry every weekend if I only could. Even looking at the photos made me smile, reason to post them at this point then.

Lovely Wednesday and midweek!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

8 kommenttia:

 1. Onneksi on aamupala valmiina nenän edessä, sillä näistä kuvista tuli nälkä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano, kyllä näitä jälkikäteen katsoessa tulee nälkä taas ;)

   Poista
 2. Onneksi olen juuri lähdössä lounaalle, sillä näistä kuvista tuli nälkä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa joskus ajoittaa tätä blogien lukemista ;)

   Poista
 3. Olipa osuva tuo ensimmäinen lausahdus! Juuri kirjoitin itsekin muutaman sanasen ystävien merkityksestä. Ihmeellistä, kuinka läheisten ystävien kanssa juttu voikaan jatkua aina siitä mihin viimeksi on jääty, vaikka tapaamisten välillä aikaa olisikin.

  Ja voi mitä herkkuja, nälkä tuli täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin näin, juttu jatkuu aivan yhtä sujuvasti vaikka välissä olisi vähän pidempikin hetki kun ei näe :)

   Poista
 4. Nälkähän noiden katsomisesta tulee, taidanpa aamulla laittaa pekonia ja munakokkelia, kun sattuu olemaan ne ainekset jääkaapissa.. :) Onkohan papujakin, pitää tarkistaa... Mun mies varmaan on tosi tyytyväinen koska hän on aina hurjan nälkäinen aamulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo niin hemmottelua oli että oksat pois. Vaan joskus hemmotteluakin :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!