Take me there


Haluan tehdä muistoja ympäri maailmaa.

Jokunen viikko takaperin sain kunnian osallistua täysillä nyt jo toimivan uuden tyyppisen matkailusivuton avajaisiin. Take me there on kahden upean naisen, Anna-Katrin ja Anna-Marian yhteinen haaveiden toteutus. Se tarjoaa nojatuolimatkoja blogitekstien muodossa maailman ääriin, mutta antaa myös vinkit eri puolille matkustamiseen. Ennen kaikkea ainakin minulle Take me there tuntui olevan unelmien täyttymys ja osoitus siitä, että uskallus palkitaan ja kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen aukeaa ihan varmasti. Ei ehkäpä sellaisena kun ajattelit sen aukeavan vaan aukeaa kuitenkin.


Vaan mennään niihin itse avajaisiin. Ensiksi on pakko suitsuttaa kellon aikaa, ehdin oikeasti töistä kotiin, vaatteiden vaihtoon ja helposti vielä pariksi tunniksi juhlistamaankin. Kiitos Ladyt kun valitsitte ilta-ajan! Paikkana toimi itselleni varsin uusi, joskin aivan ihastuttava tuttavuus Virgo Flow. Näyttelyitä, uutta ja vintagea ihastuttavalla tavalla yhdistävä paikka vaikutti varsin pitkälle paikalta, jossa viihtyisin itsekin tovin jos toisenkin. Jokaiselle aistille vaikutti olevan tarjolla jotain, meidän takiamme tehtiin jopa poikkeus, yleensä paikan päällä ollaan paljain jaloin tai sukkasiltaan, enkä ihmettele, niin kauniita mattoja paikan päällä oli.



Vaaterakastajalle paikka tarjosi kaikkea mahdollista, Anskun kanssa mekkoa jos toistakin ja toisesta huoneesta löytyneet upeat vintage hatut nousivat heti suosikeiksini. Vielä kun oikeasti oppisi joskus hattua käyttämään, kokeiltu on kyllä, mutta en millään meinaa oppia sen kanssa vaikka kuinka koettaisin. Vaan tuollainen sulallinen versio, sehän olisi aivan ihana!

Pelkkää hengenravintoa ei ollut tarjolla vaan niin juotavaa kuin syötävääkin oli saatavilla. Alkumaljoista ja omalla kohdallani muustakin holipitoisesta juotavasta pitivät huolen Nicolas Feuillatte varsin maukkaan shampanjan muodossa. On tosin myönnettävä, että pidän paljon enemmän pääosin makeasta kuin kuivasta juotavasta, mutta ei se tehnyt tästä huonoa.




Ruuista voisin puhua vaikka kuinka, sen huomaa ehkä kuvistakin. Olisi varmaan ollut fiksua syödä kotona kunnolla ennen lähtöä... Huomasi meinaan, että oli tullut "ihan vaan muutama" kuva ruuasta otettua tällä reissulla. Vaan mikäs on ottaessa, kun näin upeita tarjoiluja on saatavilla. Vuohenjuusto - viikuna - mansikka - patonginpalat vievät kielen mennessään, suolaisten herkkujen takaa löytyi itselleni jollain tasolla tuttu mies, Joseph Youssef. Jälleen huikea makuelämus!

Vaan ei jäänyt jälkiruoka heikommaksi, siitä pitivät huolen Cupcakes by Frida ja Agata Bakery. Kaikki olivat, niin suolaisissa kuin makeissa huomioineet allergikkoja. Upeaa oli huomata, että tarjolla oli käsittääkseni jokaiselle versiolle myös gluteeniton vaihtoehto ellei ollut valmiiksi gluteeniton. Hieno veto minusta. Kuppikakut taisivat olla oma suurin suosikkini, syötyä tuli kyllä ns. riittävästi illan aikana.




Vaan mitä olisivat nämäkään avajaiset olleet ilman kanssa bloggaajia. Upeita naisia riitti Virgon täydeltä ja kamera räpsivät kuvia tasaista tahtia. Asukuviakin tuli otettua yhdet jos toisetkin, on se vaan ihana kun joku toinen ne puolestasi ottaa, joku joka on itsekin siellä kameran toisella puolella ollut kerran jos toisenkin.


Kiitos kuitenkin ennen kaikkea rohkeille Anna-Katrille ja Anna-Maijalle jotka toteuttivat unelmansa ja halusivat sitä meidän kanssamme juhlia. Yksi ehdottomasti kesäkuun parhaista illoista tämä omalta osaltani.

Upeaa maanantaita ja hyvää alkanutta viikkoa!


Opening seremony of the travellling blog I had some weeks ago. Finnish one, so only finnish text this time.

Lovely Monday!

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Oi mikä paikka ja tapahtuma. Voi kunpa oisin voinut olla mukana. Olisipa heinäkuun lopulla jotain kivaa blogitapahtumaa siellä kun saavumme kolmeksi yöksi Helsinkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti jotain on heinäkuullekin tarjolla, blogikollegoita on aina niin ihana tavata :)

      Poista
  2. Nämä vaikuttivat ihan mahtavilta avajaisilta! :)

    VastaaPoista
  3. Kivalta - ja herkulliselta - näyttää;)
    Ja olen jo käynyt uuteen sivustoonkin tutustumassa, kun on pieniä matkahaaveita - joten kiitos Anna-Katrille ja Anna-Marialle vinkeistä;)
    Kivaa uutta viikkoa sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi siellä oli niin ihanat herkut! Sivusto on mitä ihanin nojatuolimatka pitkin maailmaa, lukemalla ja kuvien kanssa pääsee ihan uusiin paikkoihin.

      Hyvää viikon jatkoa Ladylle! <3

      Poista
  4. Avajaiset olivat upeat, niin paikan kuin tarjoilukenkin osalta. Ja ihanas oli taas tavata <3
    Hauska toi asukuvaus kuva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös, puhdas ilo tavata.
      Asukuvaamisen kuvaaminen oli kyllä hauska kokemus, vähän erilainen ;)

      Poista
  5. Nämä olivat kyllä ihan mahtavat juhlat - kiitos seurasta!

    VastaaPoista
  6. Tuon sivuston aukemista onkin tultu jo innotipiukassa seurattua sosiaallisessa mediassa. Inspiroivia naisia. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös, ihana paikka ja kumpikin lady oikea inspiraation lähde.

      Poista
  7. Voi, ihana postaus Satu!! Kiitos <3 <3 Ja aivan ihanaa, että olit mukana juhlistamassa avajaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna-Maria itsellenne, kummallekin, että sain kunnian tulla! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!