18.7.2015

My summer classic: White denim


Jokaisella kesällä on oma tarinansa.

Vaan on asia, joka yhdistää ainakin pukeutumistani kesästä toiseen ja se ovat nämä valkoiset polven yli tulevat denim shortsit. Vai kapritko nämä ovat? No niin tai näin, niin tunnun viehättyvän niistä vuosi toisensa jälkeen. En toki näistä samoista, mutta saman mallisen housut olen omistanut jo vuosia. Nämä kuvat muuten ovat kaikki kahden kesän takaa ja ei se tyyli ole niin paljon muuttunut siitä. Olen muutenkin aika klassikko pukeutuja, mutta etenkin nämä tietyn malliset housut ovat olleet vuosia jo pelastukseni. Ne toimivat niin vapaalla kuin töissäkin antaen silti kivan kesäisen vaikutelman siinä samalla.  Eilisessä postauksessa kerroin jo rakkaudestani valkoiseen denimiin, ja nämä kyllä todistavat sen faktaksi.

Jokainen koonaisuus muuten on sellainen, että pukeutuisin siihen edelleen. Kaikkia vaatteista ei toki ole enää jäljellä, jotkut on uusittu vastaavilla ja toiset ovat vain ns. pettäneet alta eikä uusia ole tullut hankittua. Vaan housut, ne ovat pysyneet edelleen. Todellinen kesäklassikko siis itselleni. Mikä on sinun kesäklassikkosi?

Hyvää lauantaita!


Every summer has it's own story.

I told on yesterdays post, that I love white, especially on summer time. But what I seem to wear most on summer time are these lovely white denim shorts. All these photos are two years old, but all the outfits look still as I would still wear the same ones. I might not have the same clothes anymore, but the style stays the same, I still love the white things and have them at my closet. Not the sames ones as here, I have reordered these. but this is my true summer classic. What is yours?

Lovely Saturday!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

10 kommenttia:

 1. Itsekin pitkään haaveilin valkoisista housuista ja niitä useasti sovittelin mutta jostain syystä ne eivät näyttäneet hyvältä päälläni. Jokin siinä oli mikä hiersi "yhteiseloa". Jatkan siis vain ihailua kun ne valkoiset housut on jonkun muun päällä, kuten sinun.
  Oma kesän luotto taitaa olla mekot ja shortsit.
  Ihanaa viikonloppua Satu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset housut ovat todella vaikea, ainakin oman kokemukseni mukaan. Paljon helpompi löytää suunnilleen mitä tahansa muuta :D Sen takia tilaankin aina saman mallin, en tiedä mitä tapahtuisi jos mallin valmistus lakkautettaisiin :)

   Poista
 2. Mulla on kanssa parit valkoiset housut. Niiden kanssa saa kyllä olla todella varovainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan totta! Joskus vähän haasteelliset housut :)

   Poista
 3. Kesälempparit täälläkin ovat juuri tuollaiset capri-housut - käytössä raikkaan vihreät, valkoiset ja parit farkkuiset. Ovat tänä kesänä olleet loistavat, johtuen arvaattomasta ja viileästäkin säästä. Luottokamaa!
  Iloa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kaprit pelastavat kyllä viileämmälläkin kelillä ja aina näyttää puetulta niiden kanssa!
   Hyvää viikkoa!

   Poista
 4. Juuri ajattelin, että tekisipä mieleni vetäistä valkoiset farkut jalkaani pitkästä aikaa. Oikeastaan kiehtoisi kokeilla ihan kokovalkoista asua, mutta todennäköisesti ei voisi puhua puhtaanvalkoisesta kun se olisi hetken ollut päällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en oikein osaa koko valkoista, koetettu on vaikka kuinka monta kertaa :D Vaan valkoisen kanssa varovainen saa olla muutenkin, onneksi on pesukone olemassa.

   Poista
 5. Nuo housut sopivat sinulle ja ovat ihanan kesäiset!
  Minun kesäklassikkoni ovat yllätyt, yllätys mustat caprit - tosin hieman pitempänä versiona kuin nuo sinun housusi.
  Ihanaa kesäviikonloppua sinulle ja Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Kaprit siis sielläkin suosikkeina, ovat kesällä kyllä ihan mahtavan kätevät :)
   Upeaa kesäviikkoa!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!