19.7.2015

Questions asnwered


Onnellisena olo ei tarkoita, että kaikki olisi täydellistä. Se tarkoittaa, että olet päättänyt katsoa epätäydellisen ohi.

Sain Anskulta tällä viikolla haasteen, jossa tuli vastata muutamaan kysymykseen. Olin aikeissa tehdä postauksen jo aikaisemmin, vaan totesin, että mikä sen rattoisampi tapa viettä sunnuntai kun lueskella postauksia, joten päätin jättää vastaamisen tänne sunnuntain puolelle. Kysymykset olivat aika kiperiä ja ajoittain vastaukset venyivät, koittakaa siis vaan pysyä mukana tahdissa.

1. Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta?
Kun on kirjoittanut blogia sen nelisen vuotta, niin alkaa jo miettimään mitä voi ja haluaa kertoa mitä ei ole vielä kertonut. Mutta kerrottakoon se, että ensimmäisestä ns. 8-16 työstä lähtien on mukanani seurannut työpöydällä noin 8cm korkea metallinen lohikäärme. Sain sen aikanaan tuliaisena Tukholmasta, tarkoituksena juuri koristaa työpöytääni. Se toivottavasti tulee kulkemaan mukanani työpaikasta toiseen vielä vuosia.

2. Onko sillä väliä, mitä lukija ajattelevat blogista? Miksi?
Tekisi mieli sanoa, että ei ole, mutta kyllä sillä on. Minulla on lukuisia ihania lukijoita ja kyllä se aidosti kiinnostaa, mitä mieltä lukijat blogista ovat. Rentouttava harrastus itselleni ja samalla toivon antavani muille miellyttävän lukukokemuksen. Sen mukana tietenkin tulee se, että toivoo bloginsa olevan sellainen, että jaksaa lukea ja menoa jaksaisi ruudun toisella puolella olevat ihanuudet seurata päivä toisensa jälkeen. Lukijapalaute on niin äärettömän upeaa ja antaa valtavasti.


3. Miten bloggariminä eroaa "reaaliminästä"?
Blogiminästäni puuttuu vivahteita. Koska blogi keskittyy tiettyyn osaan elämääni, lopulta hyvin pieneen sellaiseen, niin myös minäni blogissa on pintaraapaisu siitä, mitä olen oikeasti. Kaikki ei välity samalla tavalla kirjoittamalla kuin miten se reaalimaailmassa näkyisi. Eikä sen ole tarkoituskaan.

4. Mikä saa sinut nauramaan?
Monet asiat, nauran aika herkästi. Tilannehuumori ja stad up komiikka on varmasti paras tapa saada minut nauramaan. Nauran paljon päivän aikana, hymyilen vähintään jos en naura. Koen olevani positiivinen ihminen noin olemassa joten nauru ja hymy ovat herkässä.

5. Mitä luovuus merkitsee sinulle?
Olen aina pitänyt itseäni kovin vähän luovana ihmisenä, en oikein loistanut taideaineissa. Vaan olen aina pitänyt kirjoittamisesta, siksi kirjoitan blogiakin. Minusta teksin luominen on kohtalaisen helppoa, monesti se syntyy ihan itsestään. Olen ymmärtänyt, että kaikilla näin ei ole. En kuitenkaan voi pakottaa luovuttaani ja jos olisin luovalla alalla niin olisin todella epämukavuusalueellani. Vaan näin pienissä määrin luovuus on itsensä ilmaisemista, minun kohdallani kirjoittamalla ja ajoittain valokuvaamallakin.


6. Ketä läheisistäsi ihailet?
Tämä taisi olla helpoin kysymys omalla kohdallain, nimittäin äitiäni. Äiti on monessa minulle roolimalli ja vaikuttanut paljon siihen millainen olen, niin siviilissä kuin töissäkin. Osa asioista on opittu tiedostamatta ja havaitsen niitä vasta hiljalleen, osan olen tietoisestikin oppinut. Vahvan ja itsenäisen naisen malli tulee kotoa ja siitä olen kovin kiitollinen.

7. Mikä sinussa ärsyttää itseäsi?
Perfektionismi hyvin monessa asiassa. Joissain osaan antaa itselleni armoa, joissain asioissa olen sen liki väkisin opetellut, mutta vielä on työsarkaa edessä siinä, että ei vaatisi itseltään täydellisyyttä.

8. Mikä sinussa ihastuttaa muita?
Kyselin tähän vastausta muualta ja saamani vastaukset olivat: Aitous, suorasukaisuus, välittäminen ja lämpö. 

9. Mikä sinusta tulee "isona"?
En tiedä vielä, sen näkee sitten. Olen nyt ammatissa josta pidän, mutta joskus olen varmasti jotain muuta.Sen suurempaa intohimoa siihen, mikä se jotain mahtaisi jotain päivänä olla en tiedä vielä. Itselleni tyypillisesti yleensä keksin jonkun idean ja toteutan sen melkein saman tien. Joten seuraavaa ideaa odotellessa...

10. Uskotko onnellisiin loppuihin? Perustele.
Uskon. Perustelut jätän toiseen kertaan, menevät perhepiiriin ja henkilökohtaiselle tasolle, mutta esimerkit lähipiirissä ovat opettaneet uskomaan.

En lähde haastamaan ketään, mutta mielelläni lukisin teidän vastauksianne samoihin kysymyksiin.

Leppoisaa sunnuntaita!

Kuvat: Lumix GM1, Tamron 14-150mm

Seuraa blogiani // Follow my blog on:

14 kommenttia:

 1. Kiva haaste. Äidit. <3 Mukavaa sunnuntaita Satu!

  VastaaPoista
 2. Aika mukava juttu, täytyypä ihan itsekin miettiä näitä kysymyksiä :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli kyllä ihan kiva täytellä. Kuvat ovat kyllä, kunnon kameralla ja putkella saa näemmä tumpelokin aikaan vaikka mitä ;)

   Poista
 3. Ihana postaus Satu <3 ja todella kiva lukea uusia juttuja sinusta!

  Taidanpa napata tämän haasteen tästä sinulta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ota ihmeessä! Tätä haastetta on kiva lukea muillakin!

   Poista
 4. Kiva lukea vastauksia! Kivaa viikon alkua sinulle! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva että sinäkin vastailit tähän - ja juu; äidit <3

  VastaaPoista
 6. Tämä oli kiva lukea :) Mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Saara! Oikein hyvää viikkoa sinne myös!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!