3.7.2015

Some shopping happened


Koska olen kiireinen töissä, olen suuri verkkoshoppauksen fani.
- Kirsty Gallacher - 

Tuntuu, että nykyisin päivissäni on vähemmän aikaa shoppailulle. Toki vuorokaudessa on edelleen 24 tuntia, mutta käytän aikani ehkä muutoin. Valitettavasti aikaa varsinaiselle shoppailulle ei meinaa jäädä sitten niin millään. Onneksi olen aina pitänyt verkossa ostosten tekemisestä, joten tälläkin kertaa sain alesta tehtyä muutamia hyviä löytöjä viime viikolla. Paketit tulivat kumpikin toissapäivänä, joten kohtalaisen nopeaa toimintaa niin Junaroselta kuin Tommy Hilfigeriltäkin.

Junarosen alesta löytyi kaunis puhtaan valkoinen pusero, jossa hihat on kivasti korjattu röyhelöllä ja valkoinen on riittävän peittävä väri. Läpinäkyvyys ei ole se minun juttuni näissä. Täydellinen pidempi kesäpusero, joka tulee varmasti käyttöön niin töissä kuin vapaalla. Alesta löytyi myös, vielä toistaiseksi, hippusen tiukka keinonahkahame, joka saanee odottaa kaapissa syksyyn saakka. Polvimittainen kynämalli on todella kaunis, vaan auttamattoman kuuma tähän aikaan vuodesta. Toisaalta se olen minä, joka ostaa pellavahousut joulukuussa kesäksi, niin valinta sinällään ei ole outo, ostaa valmiiksi. Junarose on pidempään ollut suosikkini, mutta jotenkin en osannut oikein puseroita kevätkokoelmasta pitää vaikka muutama niitä onkin. Alaosissa, etenkin farkuissa, merkki on edelleen kirjoissani täysin voittamaton. Kaikkineen siis upeita vaatteita hyvällä hinta-laatusuhteella sanon minä.

Hilfigeriltä kotiutin rennompia vaatteita. Tummansininen t-paita on hyvä lisä rennompaan menoon, samoin valkoinen huppari. Ko merkistä on vain hyvää sanottavaa omalta kohdaltani, Kotinörtti alkaa olemaan sen verran merkkitietoinen että ei muuta meinaa enää käyttää paidoissaan. Samassa tilauksessa siis paidat hänelle myös. Ainut mikä Hilfigerissä ehkä hiertää on hinta. Alessakin ostoksia miettii useamman kerran, ellei ole ehdoton tarve jollekin. Vaan kestäväthän ne, vastaavanlainen t-paita on kaapissa ollut jo kolme vuotta ja edelleen on käytössä menemättä miksikään oikeastaan. Harvakseltaan tulee siis ostettua, vaan kun ostan niin pidän. Kengissä Hilfigerin lesti osuu ja uppoaa minuun kyllä täydellisesti. Niitä onkin jo kaapissa useampia eri vuoden ajoille.

Näiden lisäksi tein vielä tilauksen Espritille, joka on vielä matkalla kotiin, vaan en malttanut olla näitä teille jo esittelemättä, näette kyllä viimeisetkin vielä. Miten teillä, oletteko tehneet alelöytöjä?

Aurinkoista perjantaita!Being busy with work, I'm a big fan of online shopping.
- Kirsty Gallacher - 

I seem to have a bit less time nowdays for shoping. There is still the 24h per day, but I use it differently, so shopping, spending time on store is not something I have that much time anymore. But lucky for me, I'm a huge fan of online shopping. I made some orders last week to both Junarose and Tommy Hilfiger sales and both got to me day before yesterday. A white blouse from Junarose to save my summer days, perfet for it's own, needs nothing more with it. A fake learther skirt for autumn, too hot for now, but is was no such a good sale I could not leave it there. 

From Tommy Hilfiger it was more casual ones. A new t-shirt and hoodie. Both for days off. I tend to wear more and more relaxed clothes on my speare time now days and these seem to fit my style at the moment. There is still something to come from Esprit for clothing, but those I'll take photos later on. Couldn't wait to get to you to see these. Have you done good findings on sale? 

Great Friday all!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

8 kommenttia:

 1. Tosi nätti tuo valkoinen pusero, kivat noi pienet hihat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, juuri sopiva kesään noiden pienten hihojen kanssa :)

   Poista
 2. Mää olin aivan liekeissä Nycissä, kun joulualeista hommasin Hilfigeriä Macy'siltä melkoisin alennuksin. Kauluspaidat maksoivat max 15e, t-paidat 10e.. Täytyy varmaan alkaa suunnitella uutta reissua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan varmasti uutta reissua putkeen vaan, hinnat jossain ihan eri svääreissä kuin Euroopassa, Suomesta puhumattakaan :)

   Poista
 3. Minä ostan varmaan 90% vaatteista netistä, olen niin laiska lähtemään kauppoja kiertämään :)

  Kivoja löytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama se on täällä nykyisin, joskus kaipaa oikeita hypisteltäviä vaatteita, mutta verkko on vaan niin paljon helpompi :)

   Poista
 4. Ihana tuo otsikko, että vaan tapahtui. ;) Hilfiger on ykkönen, se koko raikas maailma puree muhun. :) Ihania ostoksia Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minä sen Kotinörtille selitin, että tämä vaan vahingossa tapahtui ;)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!