13.7.2015

Sunday walk in Hanko


Ja sitten ymmärsin, että seikkailut ovat paras tapa oppia.

Blogin Instaa seuraavat tietävätkin jo, että kävin viikonloppuna sekä Tampereen seudulla (Ylöjärvellä itseasiassa) että sunnuntaina vielä kävimme päiväretkellä Hangossa. Tekemässä oikeastaan en mitään eli kävimme kävelemässä kauniilla rannalla ja syömässä hyvin. Jos Hangosta ruokapaikkaa kaipaa, niin itse ainakin söin uskomattoman hyvän makuisen savukalaburgerin sekä köyhien ritareiden muunnelman. Eikä se maisema, kaunis ranta, ollut sekään mikään paikkaa heikentävä tekijä.

Miten teidän sunnuntainne ja viikonloppunne meni?
Aurinkoista maanantaita ja upeaa uutta viikkoa!


And then I realized that adventures are best way to learn.

For me, travelling is what I love most. I love to learn by experimenting and for me travelling teaches a lot. On Sunday, a day we said we don't do a things we still managed to travel, to most souther city on Finland, to Hanko. After couple of hours drive we wore on the seaside, had a lovely walk and talk and more wald and a great late lunch. Some Sunday hours of doing things well.

How was your Sunday and weekend?
Lovely Monday and great new week!
Seuraa blogiani // Follow my blog on:

16 kommenttia:

 1. Hangossa onkin pitänyt käydä monesti, mutten ole ikinä päässyt! Kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen monena kesänä missannut ja vaikka nyt ei ollut kovin aurinkoinen päivä, niin kaunista siellä on silti <3

   Poista
 2. Hanko on kyllä kaunis kaupunki! Hienoja kuvia olet ottanut.

  VastaaPoista
 3. Ihana ihana Hanko!!!

  Ja sä kans, tässä sulle muutama visainen kysymys: http://www.peaceandstyle.fi/2015/07/miten-blogimina-eroaa-tavallisesta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Kiitos haasteesta. Toteutukseen menee, viimeistään viikonloppuna :)

   Poista
 4. I love traveling as well, even if I only travel in my own country! :)
  The pictures are stunning- the heavy rain clouds look so majestic!

  www.callmemaddie.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. That is so tru, sometimes it's enough to travel in your own country, just to get out from home every once and then :)

   Poista
 5. Oih ,mitä herkuja. Ihania kuvia, mutta ellei tietäisi niin luulisi että ne on otettu syys/lokakuussa, niin syksyiset väreiltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Ruuat olivat ihan mahtavat! Vähän synkät kuvat, mutta se meressä viehättääkin :)

   Poista
 6. Hanko on kyllä vielä käymättä - läpi olen ajanut, mutta en pysähtynyt. Aikomus on kyllä joskus sinne päästä kunnolla tutustumaan.
  Ja arvaapas, mitä tämä lady alkaa ihan justiinsa paistelemaan - noiden kuvien jälkeen on ihan pakko tehdä köyhiä ritareita;)
  Kivaa viikkoa sekä sinulle että Kotinörtillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi, Hanko on niin kaunis paikka!

   Voi kyllä köyhät ritarit vaan on aina hyviä, itse tehtynä tai ravintolassa. Jälkimmäisessä pysyy kohtuus paremmin mukana, itse kun tekee niin tuppaa lipeämään :D

   Poista
 7. Kun on usein tullut vietettyä Hangossa aikaa vain aurinkoisina päivinä, niin oli jännä katsella kuviasi... kun näytti niin synkältä tuo ilma... Mutta varmasti on ollut mielenkiintoiselta tuo päivänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synkkä, mutta samalla karun synkän kaunis päivä sanon minä! Nautin itse merestä koska vain ja kun ei ollut helle, niin ihmisiäkään ei ollut tungokseen saakka :)

   Poista
 8. Kauniita kuvia ! Kesällä on kiva käydä eri paikoissa, ei edes tarvitse olla lämmintä. Herkullisen näköisen aterian olet syönyt, tuli ihan nälkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, kesällä tulee reissattua paljon enemmän kuin muutoin, Suomi on niin kaunis silloin, että sietääkin reissata!

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!