8.7.2015

Weekend of partying


Elä tälle päivälle, suunnittele huomiselle, juhli tänä iltana.

Viime viikonloppu oli lyhyesti sanottunakin todella juhlien täytteinen. Juhlia riitti perjantaille, lauantaille ja sunnuntaille. Viidet synttärit ja yhdet häät, siinä on kuulkaa jo juhlimista kerrakseen. Eikä tahti vaikuta varsinaisesti heinäkuun aikana hellittävän ollenkaan. Toisaalta tuleepahan ainakin pidettyä enemmän tai vähemmän juhlavia vaatteita yllä. Siinä missä lauantain kokonaisuus oli varsin juhlava, mentiin sunnuntaina kakkukesteille jo paljon hillitymmässä kokonaisuudessa. Vaan mekossa kuitenkin. Tämä valkoinen keväällä Asokselta tilattu mekko ei ole kovin moneen kertaan käyttöön saakka päässyt vaan kakku- ja teekesteille se tuntui varsin sopivalta vaihtoehdolta. Perus mekko jota on tullut jokusen kerran pidettyä, mutta varsinaisesti ei ole tainnut blogissa vielä kertaakaan tämä ihanuus esiintyä, joten jo oli aikakin. Väri ei ehkä luonnon valkoisena ole se paras mahdollinen, mutta toisaalta on hyvä olla eri vaihtoehtoja kaapissa tarjolla.

Muutoin simppeli asu, jossa en lähtenyt korujen kanssa enempää leikkimään, edellisen päivän kiharat sentään jäivät vielä hiuksiin, joten kampauksesta sai ihan hauska ja hyvin itselleni epätyypillisen version eli kiharat. Kiitos kampaajalle joka näki edellisenä päivänä suuren vaivan tukan kanssa.

Tällainen juhla viikonloppu täällä, vauhdikkaammalla viikolla höystettynä. Talvella voi sitten huilata sanon minä kun nyt nauttii olemisesta ja kesästä.

Upeaa keskiviikkoa!


Live for today, plan for tommorrow, party for tonight.

It seems, that last weekend was full of different partying. Not complaining, oh no. I love to party and when it means also seeing loads of your friends on same weekend (some of them in every three parties) it means that you have a great weekend at the same time. On Sunday I was attending to birhtday party that had a lot of cakes and and tea in there. More modest outfit that on Saturday, offcource, but non the less a great party still. Wore my white summerdress I ordered from Asos some moths ago, now it seems that there is good enpugh weater to wear it. With curls made day before I think this was a great choise for Sunday celebration.

Lovely Wednesday!

Mekko/Dress: Asos // Vyö/Belt: Old // Kengät/Shoes: Deichmann //
Laukku/Bag: Longchamp // Korut/Jewelry: Old


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

22 kommenttia:

 1. Kylläpä onkin juhlia piisannut :) kaunis vaalea kokonaisuus '

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös? Onneksi ensi viikonloppuna saa jo huilata :)

   Poista
 2. Viikonloppunne kuulostaa ihanalta ja ilmatkin olivat vielä niin kohdillaan! Kaunis vaalea kokonaisuus!

  VastaaPoista
 3. Aikamoista juhlahuumaa ollut teille tarjolla, huh huh! Mutta kyllä, kesällä jaksaa juhlia! :D

  Kaunis mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, vaan kesällä jaksaa juhlia paljon paremmin kuin talvella :)

   Poista
 4. Onpas teillä vain ollut juhlia. Vaan mielettömän kaunis mekko,upea suorastaan ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni, mekko tuntuu kyllä toimivan monessa menossa :)

   Poista
 5. Kaunis ja yksinkertainen mekko // tykkään !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulanneli! Sellainen aivan mun näkönen ;)

   Poista
 6. Kaunis malli mekossa ja sopii sulle hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju, tuo malli on ihan mahtava omalle kropalleni :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Sitä piisasi kyllä, onneksi ei ihan samanlaisia ole tiedossa :)

   Poista
 8. Olen saattanut hehkuttaa ennenkin, mutta kerta kiellon päälle. :) Sulla on uskomaton taito löytää ihania ja pukevia vaatteita. Juuri sellaisia, että niiden leikkaukset on kohdillaan just eikä melkein ja ne on täydellisen näköisiä sun päällä. Saisit opettaa joskus muakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Todella kauniisti sanottu. Autan mielelläni jos vaan osaan vaikka kokeilemalla sitä tuntuu parhaat löytyvän ;)

   Poista
  2. Voi kiitoksia! Todella kauniisti sanottu. Autan mielelläni jos vaan osaan vaikka kokeilemalla sitä tuntuu parhaat löytyvän ;)

   Poista
  3. Voi kiitoksia! Todella kauniisti sanottu. Autan mielelläni jos vaan osaan vaikka kokeilemalla sitä tuntuu parhaat löytyvän ;)

   Poista
 9. Onpa juhlia kerrakseen yhdelle viikonlopulle. Tosi kaunis mekko, malli sopii hienosti sulle!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!