6.8.2015

Hot summer day and office clothing


Ne kuumat kesäpäivät...

Tulivathan nekin sieltä, monen kannalta kyllä kurjasti kun loma on jo loppu tai viimeisiä viedään. Itselläni se onni on vielä edessä vaan kuulkaa täällä alkaa noin neljän viikon kylppäriremppa maanantaina, joten voitte arvata millaisessa hullunmyllyssä mennään loman aloitus. Onneksi sitä reissaamista on edessä hyvä määrä. Vaan helteiden mukana tuli se tuttu ongelma: miten pukeutua toimistoon? Itse ratkaisen ongelman mekoilla. Kuten tällä näppärällä punaisella, jossa on lyhyt hihat. Mekko ja huivi ovat siisti kokonaisuus. Toimistossa tässä on itseasiassa sukkahousut vielä, jotka lähtevät jalasta ennen kuin kotiin lähden. Monesti töihin kulkee mukana myös musta jakku, jossain vaiheessa pidinkin sellaista siellä. Se meinaan toimii minkä tahansa kokonaisuuden kanssa, tähänkin päälle lisättynä se maustaa kokonaisuuden vielä entistä asiallisemmalle tasolle.

Miten te selviätte lämpimän suloisista kesäpäivistä toimistossa? Tai ei kai se toimisto se ongelma ole, meillä ainakin on varsin tehokas ilmastointi, mutta kun työmatkalla on +25 astetta niin ihan kyllä en mene farkuissa tai muissakaan paksummissa vaatteissa jo ei ole ihan pakko.

Upeaa perjantaita! Tämä lähtis tämän päivän jälkeen meinaan lomalle!

Mekko/Dress: Mark's&Spencer // Kengät/Shoes: Deichmann //
Huivi/Scarf: Esprit // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

6 kommenttia:

 1. Sama vika täällä. Ei mitään hajua mitä pukea tänne toimistoon. Onneksi mulla ei kyllä ole toisaalta mitään väliä, kun ei ole mitään pukeutumiskoodia, mutta tää kuumuus täällä sisällä! Huhheijaa. Vaikka ikkunat on auki, ei auta. Ihan pienissä vaatteissa ei täällä kuitenkaan kehtaa olla :D
  Mutta ihana mekko ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Sisällä kuuma ei ole kyllä hyvä olla sanon minä! Ennemmin kiskon ne sukkahousut pois jalasta töiden jälkeen ja olen viileässä. Minä ainakin :)

   Poista
 2. Ihana, ihana punainen mekko <3
  Ja ihanaa lomaa teille molemmille, sekä sinulle että Kotinörtille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Lady. Huomenna se ensimmäinen virallinen päivä sitten :)

   Poista
 3. Ihanasti sopii tuo huivi punaiseen mekkoon<3 Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!