JUNAROSE AW 15


Mukavat puserot, lämpimät juomat ja kauniit värit ovat täällä.

Syksy tuo mukanaan monelle uutta ja jännittävää. Vaatteiden osalta se tarkoittaa pääosin murretumpia värejä kuin kesällä. Junarosen syksyn ja talven kokoelmasta vain pintaraapaisu näissä kuvissa, mutta sellainen osa joka itseäni sytytti, kuvien otosta on muuten aikaa, nythän on jo kevät hiljalleen esillä showroomeilla, vaan ihastellaan nämä ensin. Ei hätää, keväästäkin on kuvia, mutta ajattelin säästellä ne jonnekin marraskuun loskakeleihin piristämään. Murrettu kaunis punainen ilahdutti sävyissä, ei ole minun värini, on niin syksyn väripalettia kun olla ja voi, mutta ne joille tuo sopii, näyttävät pääosin uskomattoman kauniilta ko värissä. Vähän siis kade olen kyllä, että itse näytän lähinnä olmilta.



Luovunkohan koskaan huitulapaidoista? En varmaan ikinä, sillä nämäkin sykähdyttivät kumpikin, Etenkin alempi näytti olevan juuri sellainen, jonka voisin laittaa sellaisenaa. Jakun kanssa. Farkkujen kanssa. Töihin ja vapaalle, vähemmän formaaliin juhlaankin. Todellinen monikäyttövaate siis.  Jokin siinä pitsissä vaan jaksaa viehättää, kerta toisensa jälkeen vaikka aika vähän pitsivaatteita lopulta sitten omistankin.



Sekä hameen, että kotelomekon kohdalla sanoin wau! Kovin eri syistä. Hame on ihan täydellinen mihin tahansa bileiltaan, keinomateriaali on kevyttä ja vetoketjut tuovat siihen todella eloa. Musta on turvallinen valinta vaatteelle, joka muutoin on kivan erilainen. Kotelomekko taas tuntuu olevan juuri sitä, mitä kaipaan työmekolta, yhdistettävissä ihan kaiken mahdollisen kanssa. Silti se on persoonallinen olematta kuitenkaan liian räväkkä. Olipas hankalasti selitetty. Ymmärsitte varmaan kuitenkin



Kuvion ja hempeän vaaleanpunaisen kanssa olen vähän... No tiedätte kyllä minun pukeutumistapani ja eivät oikein sovi. Alemmassa kuvassa pilkottaa upea sininen takki muiden takana. Takki on samaa sinistä kun näissä kuvissa ollut sininen mekko, joka siis myös syksyn mallistoa. Upean sävyinen ja kyllä, takin tilaaminen on harkinnassa.



No heipä hei! Karvaliivi ei koskaan voi olla liikaa eikö? Ei tietenkään ja on pakko sanoa, että varmasti kääryidyn jo syyskuussa mielelläni harmaan pauloihin. Harmaan eri sävyjä löytyi todella hyvin. Rakastuin varmaan jokaiseen vaatteeseen, karvaliiviin kyllä etunenässä ja tähän neuleeseen. Neulojan tytär osaa arvostaa kuvioneuletta, vaikka sitten koneen tekemänä. Niin kauniita! Mikähän siinä harmaassa aina näin syksyn kynnyksellä oikein jaksaa viehättää uudelleen ja uudelleen. 


Tämä takki sai myös huokailemaan ihastuksesta, juuri sopiva jos ei mitään hirvittäviä pakkasia tänne etelään saattaisi. En myöskään malttanut olla laittamatta kuvaa huiveista, jotka eivät ole kyllä Junarosen vaan Piecessin. Bestsellerin merkkejä kumpikin. Arvatkaa vaan kuinka tämä huivi hullu koittaa vakuttaa itselleen, että tarvetta ihan noille kaikille ei ole, eivät nimittäin ole ainoat jotka olisivat ostoslistalla. Etenkin tuo vasemman reunan sulkahuivi houkuttaa ihan mielettömästi. Olisi meinaan just eikä melkein minä.

Miltä näytti pintaraapaisu syksyyn?
Hyvää lauantaita!


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

Kommentit

  1. Jotenkin kun on juuri kesäkelit löytäneet tänne ja saa vihdoin käyttää mekkoja, tuntuu syksy ja karvaliivit kaukaiselta. Vaikka kyllä se taitaa olla ihan nurkan takana... Onneksi oli oranssia syksymallistossa mukana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, vaan nuo on itseasiassa käyty osa katsomassa jo aikaa sitten kun vielä maassa oli lunta. Eikä niillä vielä kiirettä ole katsella... sanon minä joka rakastuin puoleen mallistoa niin paljon, että pakko saada :D

      Poista
  2. Noi lohenpunaiset vaatteet on niin ihania, toki kaikki muutkin mutta jostain syytä tykkään tuosta väristä. Ja huivejahan ei koskaan voi olla liikaa, ei ainakaan minun naulakossani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohenpunaiset ovat kyllä todella kauniita kaikki, sellaisia tummaan taittavia vieläpä, kamera vähän hämää väriä.

      Poista
  3. Aivan ihana tuo valkoinen paita jossa mustaa pitsiä. <3 Upeaa viikonloppua ihanuus <3

    VastaaPoista
  4. Voi miten kauniita kaikki<3 Etenkin nuo huivit! Niin kauniita kuvioita ja harmaan sävyjä. Eihän huiveja voi olla koskaan liikaa, eihän? Aurinkoista lauantaita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa on vaan niin kaunis väri, etenkin syksylle. Ja huivejako liikaa? Ei ikinä!

      Poista
  5. Hyvältä näyttää, varsinkin tuo keinonahkahame! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä ihan mielettömän kivan näköinen :)

      Poista
  6. Tohon keinonahkahameeseen mä iskin kanssa silmäni. Sitä mä palan halusta päästä kokeilemaan ja sitten se yksi ihanuus, mitä kuvailin kun kävin katsastamassa syksyä Junarosen showroomilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli vaikka mitä ihanuuksia sanon minä, kaikkea jonka perään huokailla vaikka kuinka ja kanssa :)

      Poista
  7. Mä oon aina showroomilla käydessäni ihastellut Junarosen vaatteita, kerrankin merkki jolla on sikamageita juttuja isommille kooille! :) Sit harmittelinkin et miks tätä merkkiä ei ollut saatavilla sillon kun mä olin suurimmillani megaiso, haha... :D :D Kyllä mäkin fiilistelen jo syksyä, vaikka nyt onkin ihan kivat kelit pukeutua ohuempiin rätteihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Siellä on vaikka mitä ihanaa! Sama täällä, syksyn fiilistetlyä, vaikka olikin kiva pitkästä aikaa kaivaa pellavahousut esille ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!