13.8.2015

Kotka from way up high


Elämä on kokemuksia. Mitä enemmän kokemuksia, sen parempi.
- Ralph Waldo Emerson - 

Tiesittekö, että pelkään korkeita paikkoja? Ei ollut mikään helppo nakki tiistaina kiivetä Kotkassa näköalatorniin. Jykevä kivirakennus sentään ei ollut hutera, se olisi ollut vielä pahempi. Aurinko meinasi polttaa nämä kuvat, mutta sentään niistä selvän saa. Haminan jälkeen suuntasimme Kotkaan, jossa olimme yötä ja seuraavana päivänä pienen kaupunkikierroksen jälkeen suuntasimme ennen kotiin lähtöä vielä ihastelemaan ympärillä olevaa näköalaa. On se Suomi vaan vaan kaunis.

Tänään suunta onkin iltapäivästä lentokentälle ja sitä kautta ensin Dubliniin lentäen ja bussilla matka jatkuu kohti Belfastia. Muutaman postauksen olen valmiiksi ajoittainut, sitten onkin ihan kokonaan nettiyhteyksistä kiinni, miten reaaliaikaisia postauksia Irlannista tulee. Perinteisesti yhteys ei ole mikään paras mahdollinen, mutta kelvollinen kuitenkin.

Aurinkoista torstaita!


All life is an experiment. The more experiments you make the better.
- Ralph Waldo Emerson - 

Did you know that I'm afraid of the hingst? Well, now you do. Would not believe it right? It took me some courage to get up to that tower in Kotka, but thies was worth it. Seeing all the lovely wies from up there. Loveling the ocean, this was great thing to see. After Hamina we went to Kotka where we spend the night, next day before going home it was time for this, lovely scenery. Today, it's off to Ireland then. I made some posts to you all ready, since I have no idea on the internet on hotels, but I'll do my best to keep you posted from there as well.

Great Thursday!Seuraa blogiani // Follow my blog on:

8 kommenttia:

 1. Hyvää ja rentoa Irlannin reissua sekä sinulle että Kotinörtillesi - nauttikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Lady! Kohta se reissu alkaakin ja pääsee sinne toiseen kotiin <3

   Poista
 2. Kotka on mun lapsuuden kesäkaupunki :) Oltiin kesät mökillä ja päästiin sieltä joskus Kotkaan tai Loviisaan ostoksille. Mukavia muistoja molemmista paikoista.

  Ihanaa matkaa teille !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotka oli kyllä kauniin oloinen paikka, ihan niin paljon ei ehditty kiertämään kun Haminaa, mutta juuri sopivasti, että huomasi miten nätistä paikasta on kyse :)

   Poista
 3. Ihanaa ja rentouttavaa Irlannin matkaa!

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!