4.8.2015

Office casual or weekend smart?


En oikein osaa tehdä rennompia vaatteita.
- Oscar de la Renta - 

En minäkään kyllä suunnitella niitä osaa, mutta osaan pukeutua niihin. Olen koittanut pitää aika pitkälle työ- ja vapaa-ajan pukeutumiseni erillä toisistaan, mutta etenkin kesällä ja toimiston ollessa tavallista hiljaisempi se on tuntunut haasteelliselta. Tämäkin kokonaisuus, toissa sunnuntailta itseasiassa, on kokonaisuus jonka voisin vallan hyvin pukea ylleni sekä töihin että vapaalle. Monesti ennemmin vapaalla puen ne revityt farkut ja hupparin, mutta on tilanteita, joissa siistimpi pukeutuminen tulee tarpeeseen, vaikka nyt Sunnuntai lounaalle mennessä. Toisaalta tämä sama kokonaisuus menisi vallan hyvin myös rennompana työpäivänä kun sille jakulle ei ole niin tarve.

Vaan eiköhän se niin mene, että syksy tuo taas mukanaan sen tiukemman pukukoodintapaisen, niin paljon kun sellaista lopulta Ruotsalaisessa yrityksessä edes on olemassa. Onneksi olen kaiken päälle vielä sellaisella osastolla töissä, että lopulta ei ole niin merkitystä, miten pukeudun minäkin päivänä. Toki joskus on niitä pikkumusta päiviä eikä sellaista vinoon koskaan katsota, mutta rennompi itselleni parempi. Saapahan viipottaa huononakin aamuna töihin kunhan vaan on siististi pukeutunut kiskomatta siihen päälle vielä korkkareita koipiin.

Kumpi tämä teidän mielestänne on? Siisti viikonloppu vai rennompi työpukeutuminen?

Hyvää tiistaita!


I don't really know how to do casual clothes.
- Oscar de la Renta -

Me neither, but I do know how to dress up casual. Espcially on summer time, I seem to wear the same things on weekends I need to look some what presentable and on officedays that are more casual ones. So wich one is this? Office casual or weekend smart? This worn actually on Sunday, I could see my self wearing this on any casual office day as well. I have tried to make a difference on my outfits from office to weekend, but every now and there are those occations, like going to have a nice Sunday lunch you need to look a bit more neat that just ripped jeans and hoodie. Don't you agree?

Lovely Tuesday all!

Neule/Knit: Tommy Hilfiger // Huivi/Scarf: Longchamp // Laukku/Bag: Longchamp //
Hame/Skirt: Mark's & Spencer // Kengät/Shoes: Tommy Hilfiger


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

6 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti näistä sinisävyisistä asuistasi, niin raikkaan näköisiä. Huvitti tuo kommentti ruotsalaisesta yrityksestä, sillä oikeasti omakin työmaani on konsernina ruotsalainen ;) ei meilläkään ole virallista pukukoodia, mutta siisti ja tietyllä tavalla uskottava pitäisi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan näin se on, Ruotsalainen konserni, niin pukukoodi on heti höllempi kuin monissa muissa vastaavissa. Ja meillä ainakin ala sen verran konservatiivi, että voisi olla paljonkin tiukempi :)

   Poista
 2. Tämä käy mun mielestä molempiin, sekä rennoksi työasuksi että siistimmäksi viikonloppuasuksi :) Ihanan raikas asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Stella. Totta kyllä, molempi parempi kyllä tämän kohdalla :)

   Poista
 3. Asu sopii molempiin mielestäni. Tuo farkkuhame on ihana, munkin täytyy saada tuollainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on myös uskomattoman monikäyttöinen ja tuntuu eksyvän tuon tuostakin ylle :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!