14.8.2015

Summer outfit


Elämä ilman rakkautta on kuin vuosi ilman kesää.

Onhan se sääli, että Suomessa on niin lyhyt kesä, mutta ainakin se tarkoittaa, että siitä tulee otettua kaikki irti. Niin myös kesävaatteista. Tämän kesän suosikki on tuntunut olevan tämä Junarosen valkoisen pusero. Se on palvellut niin töissä kuin vapaallakin siitä saakka kun keväällä sen itselleni tilasin. Tämä tapahtuu oikeastaan joka kesä. Tunnun mieltyvän johonkin vaatteeseen enemmän kuin muihin ja sitä tulee sitten pidettyä aika tavalla. Tässä ehkä siinä kaikkein yksinkertaisimmassa ja helpoimmassa kokonaisuudessa eli farkkujen kanssa. Jakkukin oli mukana, on nimittäin viimeisen työpäivän kokonaisuus tämä. Farkut on olleet kyllä viime aikoina vähän liiankin kuumat, mutta tuona päivänä ne sentään puolustivat vielä paikkaansa.

Mikä on sinun tämän kesän suosikkivaatteesi?
Aurinkoista perjantaita ja hyvää viikonloppua!


A life with out love is like year with out summer.

Due to quite short summer we have in Finland, it seems that people are making the best out of it as much as they can. It seems on such a shame that we only have the heat and sun for some what theree months. Well sun more. But it also means making the best out of your summer clothes. I got this blouse on spring and it has been on quite much use on this summer. It seems to go with any outfit I can think of this summer, here one that I seem to wear the most, with jeans. 

What is you most worn summer clothe this year?
Lovely Friday all!

Pusero/Blouse: Junarose // Farkut/Jeans: Evans // Kengät/Shoes: Deichmann //
Huivi/Scarf: Esprit // Jakku/Blazer: Esprit // Laukku/Bag: Longchamp


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

10 kommenttia:

 1. Koska kesä oli niin viileä, onaksi suosikiksi taisi nousta revityt farkut. Ihanaa viikonloppua, missä sitten menetkin nyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kyllä, farkkuja tuli pidettyä todella paljon täälläkin :) Kiitoksia! Kohti pohjoisen hulppeita maisemia mennään tänään :)

   Poista
 2. Itsekin ihastun aina yhteen/kahteen vaatteeseen ja niitä tulee sit käytettyä ahkeraan. Mikähän ois oma lemppisvaate tälle kesälle.... hmmmm.... raitanen trikoomekko on kyl ollut tiuhaan päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekot on yleensä olleet munkin kesäsuosikkeja, mutta jotenkin tänä kesänä on nuo farkut voittaneet ;)

   Poista
 3. Kiva asu, olet kyllä hoikistunut tosi paljon :)
  Hyvää viikonloppua ja lomaa!

  VastaaPoista
 4. Kivasti huivin sävy ja sun hiukset sopivat toisiinsa kuin nakutettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Huivosta sai hyvin selvitettyä kampaajalla mitä haluaa ;)

   Poista
 5. Kiva pusero. Tämän kesän suosikkiasuja olivat Vesa-sadehousut, jotka olivat sopivan väljät ja pitivät hyvin sadetta, pinkki coretex urheilutakki, sopivan kevyt ja piti sadetta sekä villasukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sadeasuille on kyllä ollut varmasti käyttöä tänä vuonna enemmän kuin aikaisempina kesinä hetkeen :)

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!