2.9.2015

Emeral Island


Jos ei nyt, koska?

Matkustaminen, se minun valintani laittaa kaikki irtoava ylimääräinen, viime aikoina se on tarkoittanut myös paljon sitä aikaisemminkin puhuttua oikeaa merta eli Atlanttia. Galwayn lahden ranta näyttää autiolta, vesi oli matalammillaan, vaan sieltä se tuulen mukana saapui, sen verran tehokkaasti että noinkin kaukana siitä vedestä iskivät aallot kasvoille. Ensin ajattelin sen olevan sadetta, mutta sade harvemmin maistuu suolalle. Mitä pidempään siinä vastatuulessa seisoi, sen paremmalta se melkein tuntui.

Matkailueleganssi, etenkin karummassa maastossa on ollut jo pidempään sama. Koska emme varsinaisesti ole vaeltamassa, niin istuvat löysemmät farkut ovat monesti olleet se valinta, samoin mukavammat tossut joilla on tullut käveltyä jo hyvä hetki. Huivista en luovu reissuillakaan, täysi puuvillaisena tuolla on muuten mahtava putsata silmälasit. Takin alla on huppari joka pitää lämpimänä ja takki on hyvin ohut, joskin sateenpitävä ja pieneen tilaan mahtuva sadettakki. Eikä sitä reissussa niin kannata minusta siihen ulkonäköön panostaa, tai ainakaan näissä maisemissa, joissa olemme käyneet. Tosin kun on tällaista kävelevää sorttia, niin kyllä se vaan niin on, että mukavuus menee kaikessa ohi. Sen takia reppu tavallisen laukun sijaan. Haglöfsin reppu on ollut täysin korvaamaton näillä reissuilla. Toimii samalla käsimatkan kuljetuksessa lennoilla.


Vaan mikä on saanut aikaan muutoksen? En todella aina reissannut näin fiksuissa vaatteissa. Ehkä se on ikä joka tuo mukanaan kokemisen halua, tai sitten se on kolmen viikon loma, jonka aikana tuli nähtyä useampi kotimaan kaupunki turistina, Irlannin rannikkoa pohjoisesta ja lännestä ja vielä mökkeiltyäkin. Tuli ylitettyä omia pelkoja ja koettua ainutlaatuisia kokemuksia, todistettua luonnon kauneutta. Siinä ei paljon omilla vaatteilla ole merkitystä kun käytännöllisyys menee kaiken ohi.

Myönnettävä tosin on, että olihan se kiva maanantaina kiskaista pitkästä aikaa jakkua ja korkoa ylle töiden paluun kunniaksi. Jokaisella kokonaisuudella siis aika ja paikka, tämän paikka silloin kun keli niin vaatii ja luontoa on enemmän kuin lähipuiston verran. Tilanteen mukaan siis, tässä reissueleganttia, seuraavalla kerralla asukuvissa jo tuttua työeleganssia. Vaan mahtaisittekohan ensin nähdä Irlannin ostoksia?

Hyvää keskiviikoa ihanat!

P.S. Kiitos vielä valtavan paljon kultaisista kommenteista edelliseen postaukseen, ovat todella lämmittäneet mieltä.

 
If not now, when?

Travelling, my choise of drug if you can say that. Elegance when travelling is more down to earth, but when you go to  palces like these it's more than a good idea to wear something like this. Especially light coats and good shoes are the things to wear then. I like to think, that I know what to waer and when. yes I love to wear heels and getting back to office on Monday ment wearing those ones all over again as well. All and all, you need to feel comfy on your clothes to say the least. Sometimes it is long evening gown and sometimes it's something like this. What do you think on this Iris elegance?

Lovely Wednesday all!

Connemara: 
 Seuraavaan kertaan Dublin // Until we meet again dear Dublin


Seuraa blogiani // Follow my blog on:

8 kommenttia:

 1. Kauniita maisemia, reissussa kuuluukin pukeutua mukavasti. Mekin saimme eilen Irlannista tuliaisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, parasta vaan olla vaatteissa, joissa ei ole tarve keskittyä vaatteisiin vaan ennen kaikkea siihen kohteeseen jonne menee :)

   Poista
 2. Ihania on maisemat ja varmasti on rentouttavaa lomailla tuollaisissa maisemissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on, katoaa ajatus kaikesta muusta kokonaan kun silmät ihailevat maisemia ja mieli lepää :)

   Poista
 3. Ooh, mitä maisemia <3
  Minustakin on tullut näin vanhemmiten fiksuissa vaatteissa reissaaja - mukavat kengät ja sopiva, hyvin selkään istuvat reppu ovat ihan must!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri näin! Nuorempana jaksoi miettiä paljon enemmän sitä miten pukeutua :)

   Poista
 4. Aivan mielettömiä maisemia ja hyvältä näyttää asu, juuri oikeanlaiselta tuohon ympäristöön. <3

  VastaaPoista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!