9.3.2016

Sunday outfit


Onko parempaa kuin sunnuntain aamukahvi?

Sunnuntait ovat saaneet ihan uuden merkityksen nykyisin kun viikolla tuntuu menevän tukka putkella. Eikä siinä, itsehän sen elämän olen valinnut ja menojen määrän siinä samalla, mutta rauhallisen sunnuntai aamun voittanutta ei oikeastaan ole, ainakaan meikäläiselle olemassa. Sunnuntain asukokonaisuudetkin ovat nykyisin siis varsin rentoja. Viikolla kun kiskoo ylleensä enemmän tai vähemmän business casualia lookkia (eli hyvin löyhää asiallista toimistopukukoodia) niin sunnutaisin päällä tuntuu olevan melkein poikkeuksetta huppari. Mielellään vielä löysempien Girlfriend mallisten farkkujen kanssa. Näissä kuvissa kyllä ei sellaisita ole kyse, mutta liivihuppari on yksi suurimmista suosikeista nykyisin. Kontrasti arkipukeutumiseen on sen verran suuri, että sitä todella tietää olevansa vapaalla. Viikonloppuna saittekin lukea enemmän niistä tämän hetken kiireistä, joten ei palata niihin enää, vaan puhutaan tästä hupparistaliivistä.

Olen nimittäin tehnyt uuden aluevaltauksen vaatteiden osalta. Painon katoaminen ja kehon muokkaaminen on tuonut mukanaan ilmiön hartiat ja sitä myöden vaatekaappiin on löytynyt myös muutama vaate miestenosastolta, jotka osta itselleni. Tämä huppari on toinen niistä, toinen on vastikään H&M:ltä ostettu hupparin tapainen sekin, siitä toivottavasti kuvia jatkossa. En tiedä miten miesten osastoa ei ole tullut aikaisemmin katsastettua, siellä kun tuntuu ajoittain olevan ihan kivoja tuotteita saatavilla. Ainakin siihen rennompaan pukutumiseen. Kotinörtin kaapille en ole vielä mennyt, mutta muutoin tulee kierrettyä nykyisin se miestenkin puoli.

Käyttekö te miesten osastolla shoppaamassa koskaan?
Sunnuntain rentojen kuvien saattelemana hyvää keskiviikkoa!

Pusero/Blouse: YourFACE // Huppari/Hoodie: H&M (old) // 
Farkut/Jeans: H&M // Kengät/Shoes: Old 


Seuraa blogiani // Follow my blog:

6 kommenttia:

 1. En ole eksynyt miestenosastolle, muutakuin miehelle ostamaan vaatteita :) Mutta tuo huppari on kyllä kiva, sopii molemmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin sinne eksyy, mutta näin rentojen sunnuntai vaatteiden kanssa tuli todettua, että sielläkin puolella voi piipahtaa.

   Poista
 2. Liivit ovat mitä ihanimpia asusteita; lämmittävät, mutta eivät ole tukahduttavia. Kiva asu ja olet kyllä hoikistunut ihan mielettömästi! Hieno saavutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä, tulee niin arkena kuin viikonloppunakin liivejä pidettyä.

   Kiitos. Matkaa on vielä, mutta suunta oikea :)

   Poista
 3. Kiireetön aamukahvi on ihan parhautta ja hei liivit myös. Jos on koko huppari ym.niin hikoiluttaa, mutta liivi lämmittää sopivasti.

  Aurinkoa päivään Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Vähän vaihtelua pukeutumiseen myös liivillä :)

   Ihanaa uutta viikkoa! <3

   Poista

Kiitoksia kommentistasi, piristävät aina päivääni!